Facebook?
- elrania
sarmantnoHec wrote:ja se uopce ne opterecujem toliko s hranom, ja jedem sve sto mi je ukusno, cak iako bi to bilo govno
meni pak sve vise jedenje mesa djeluje neprirodno...bijelo meso mi je jos ok, no sve ostalo mi djeluje strasno 'prljavo'
od mlijeka i jaja mije vec neko vrijeme muka svaki put.
jos cu zavrsiti na bobicama i travi na kraju
- sandi
jedini vegan kojeg postujem je moja bolja polovica!zasto?zato sto ona ne jede meso ne zato sto 'voli zivotinje' nego iskljucivo sto joj se od bilo koje vrste mesa bljuje i meso joj ne odgovara!i super-ali ona svoj stav ne namece nikome, ne ide prosvjedovat i ostale pizdarije!ona ne jede meso i tocka!-to je super jer kad jedemo sarmu ona jede kupus a ja meso!oooou jee!!!

Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Boby
Nema sarme s mesom bez kupusa kao i s kupusom bez mesasandi wrote:jedini vegan kojeg postujem je moja bolja polovica!zasto?zato sto ona ne jede meso ne zato sto 'voli zivotinje' nego iskljucivo sto joj se od bilo koje vrste mesa bljuje i meso joj ne odgovara!i super-ali ona svoj stav ne namece nikome, ne ide prosvjedovat i ostale pizdarije!ona ne jede meso i tocka!-to je super jer kad jedemo sarmu ona jede kupus a ja meso!oooou jee!!!![]()
![]()
-
Hec
ja vegane gledam s ezoterne strane 
dakle ako vec ne jedu meso i takvu masnocu, onda bi trebali malo prakticirat razne stvari da dobiju tu svu potrebnu energiju koju meso daje, da nebi bili toliko bljedi i mlohavi ko da su gliste, nemoze ni saku stisnut kad nema snage
al negledam bas to toliko al stvarno kad pogledate djecu koju roditelji uce na veg. oni uopce nisu razvijeni, skroz slabo
ja bi od malena tjero da zderu sve sto vide

dakle ako vec ne jedu meso i takvu masnocu, onda bi trebali malo prakticirat razne stvari da dobiju tu svu potrebnu energiju koju meso daje, da nebi bili toliko bljedi i mlohavi ko da su gliste, nemoze ni saku stisnut kad nema snage
al negledam bas to toliko al stvarno kad pogledate djecu koju roditelji uce na veg. oni uopce nisu razvijeni, skroz slabo
ja bi od malena tjero da zderu sve sto vide
"Six strings to cover fear..."
- sandi
-ma po meni veganstvo nije dobro jer ljudsko tijelo ne moze proizvesti sve aminokiseline potrebne za 'rad' ,ali neke zivotinje mogu i onda mi te AK uzimamo iz njihovog mesa...ali svakom zadrtom veganu kad spomenes tu cinjenicu on se odmah 'vadi' na soju-kao soja ih proizvodi sve!-aha malo sutra zato i jesu svi 'razvijeni'Hec wrote:ja vegane gledam s ezoterne strane
dakle ako vec ne jedu meso i takvu masnocu, onda bi trebali malo prakticirat razne stvari da dobiju tu svu potrebnu energiju koju meso daje, da nebi bili toliko bljedi i mlohavi ko da su gliste, nemoze ni saku stisnut kad nema snage![]()
![]()
ja bi od malena tjero da zderu sve sto vide![]()
![]()
![]()
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- john_constantine
baš to... koga vraga ti vegetarijanci i vegani imaju govoriti nama da bi trebali jesti samo travu i povrće? Uvijek isto sranje na taj njihov dan vegetarijanstva... A kada njihova djeca obole i budu kržljava, onda nitko ne komentira... a tek maltetriranje jadnih ljubimaca poput koje hrane samo kupusom i povrćem...sandi wrote:jedini vegan kojeg postujem je moja bolja polovica!zasto?zato sto ona ne jede meso ne zato sto 'voli zivotinje' nego iskljucivo sto joj se od bilo koje vrste mesa bljuje i meso joj ne odgovara!i super-ali ona svoj stav ne namece nikome, ne ide prosvjedovat i ostale pizdarije!ona ne jede meso i tocka!-to je super jer kad jedemo sarmu ona jede kupus a ja meso!oooou jee!!!![]()
![]()
Bio je prije 10 godina, kada to još nije bilo u trendu, onaj frajer što je govorio o svojoj mački koja pije samo coca colu i obožava špinat... pa normalno da jede špinat, ona bi sva gladna i kamen pojela, jbt...
Michel puši karu.
- Asfodel
Poznat je jedan slučaj od prije recimo god-dvije, kad je majka kažnjena (ali ne sjećam se kako) jer je dijete od rođenja hranila veganski. Djevojčica je bila razvojem ispod prosjeka i kad su je počeli hraniti kak spada nakon nekog vremena je narasla dosta centimetara i izgledala normalno za svoju dob.john_constantine wrote:A kada njihova djeca obole i budu kržljava, onda nitko ne komentira....
I dobro, yebali vas više vegani...dostaaaa
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
GreenHornet
- elrania
-
John_Ryder