Facebook?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Hec

Post by Hec » 13 Oct 2009, 23:43

ja se uopce ne opterecujem toliko s hranom, ja jedem sve sto mi je ukusno, cak iako bi to bilo govno
"Six strings to cover fear..."

elrania

Post by elrania » 13 Oct 2009, 23:51

Hec wrote:ja se uopce ne opterecujem toliko s hranom, ja jedem sve sto mi je ukusno, cak iako bi to bilo govno
sarmantno :lol:

meni pak sve vise jedenje mesa djeluje neprirodno...bijelo meso mi je jos ok, no sve ostalo mi djeluje strasno 'prljavo' :?
od mlijeka i jaja mije vec neko vrijeme muka svaki put.

jos cu zavrsiti na bobicama i travi na kraju :lol:

boyko

Post by boyko » 14 Oct 2009, 00:02

Hec wrote:ja se uopce ne opterecujem toliko s hranom, ja jedem sve sto mi je ukusno, cak iako bi to bilo govno
i ja također.tamanim sve kaj mi dojde pod ruke :D
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 14 Oct 2009, 00:11

Bljak,vegani..
I like to eat things.

sandi

Post by sandi » 14 Oct 2009, 01:07

jedini vegan kojeg postujem je moja bolja polovica!zasto?zato sto ona ne jede meso ne zato sto 'voli zivotinje' nego iskljucivo sto joj se od bilo koje vrste mesa bljuje i meso joj ne odgovara!i super-ali ona svoj stav ne namece nikome, ne ide prosvjedovat i ostale pizdarije!ona ne jede meso i tocka!-to je super jer kad jedemo sarmu ona jede kupus a ja meso!oooou jee!!! :lol: :lol: 8)
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Boby

Post by Boby » 14 Oct 2009, 01:22

sandi wrote:jedini vegan kojeg postujem je moja bolja polovica!zasto?zato sto ona ne jede meso ne zato sto 'voli zivotinje' nego iskljucivo sto joj se od bilo koje vrste mesa bljuje i meso joj ne odgovara!i super-ali ona svoj stav ne namece nikome, ne ide prosvjedovat i ostale pizdarije!ona ne jede meso i tocka!-to je super jer kad jedemo sarmu ona jede kupus a ja meso!oooou jee!!! :lol: :lol: 8)
Nema sarme s mesom bez kupusa kao i s kupusom bez mesa :twisted:

Hec

Post by Hec » 14 Oct 2009, 14:56

ja vegane gledam s ezoterne strane :P
dakle ako vec ne jedu meso i takvu masnocu, onda bi trebali malo prakticirat razne stvari da dobiju tu svu potrebnu energiju koju meso daje, da nebi bili toliko bljedi i mlohavi ko da su gliste, nemoze ni saku stisnut kad nema snage :lol: :lol:

al negledam bas to toliko al stvarno kad pogledate djecu koju roditelji uce na veg. oni uopce nisu razvijeni, skroz slabo :roll:

ja bi od malena tjero da zderu sve sto vide :lol: :lol: :lol: :twisted:

sandi

Post by sandi » 14 Oct 2009, 15:34

Hec wrote:ja vegane gledam s ezoterne strane :P
dakle ako vec ne jedu meso i takvu masnocu, onda bi trebali malo prakticirat razne stvari da dobiju tu svu potrebnu energiju koju meso daje, da nebi bili toliko bljedi i mlohavi ko da su gliste, nemoze ni saku stisnut kad nema snage :lol: :lol:

al negledam bas to toliko al stvarno kad pogledate djecu koju roditelji uce na veg. oni uopce nisu razvijeni, skroz slabo :roll:

ja bi od malena tjero da zderu sve sto vide :lol: :lol: :lol: :twisted:
-ma po meni veganstvo nije dobro jer ljudsko tijelo ne moze proizvesti sve aminokiseline potrebne za 'rad' ,ali neke zivotinje mogu i onda mi te AK uzimamo iz njihovog mesa...ali svakom zadrtom veganu kad spomenes tu cinjenicu on se odmah 'vadi' na soju-kao soja ih proizvodi sve!-aha malo sutra zato i jesu svi 'razvijeni'
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Oct 2009, 17:16

sandi wrote:jedini vegan kojeg postujem je moja bolja polovica!zasto?zato sto ona ne jede meso ne zato sto 'voli zivotinje' nego iskljucivo sto joj se od bilo koje vrste mesa bljuje i meso joj ne odgovara!i super-ali ona svoj stav ne namece nikome, ne ide prosvjedovat i ostale pizdarije!ona ne jede meso i tocka!-to je super jer kad jedemo sarmu ona jede kupus a ja meso!oooou jee!!! :lol: :lol: 8)
baš to... koga vraga ti vegetarijanci i vegani imaju govoriti nama da bi trebali jesti samo travu i povrće? Uvijek isto sranje na taj njihov dan vegetarijanstva... A kada njihova djeca obole i budu kržljava, onda nitko ne komentira... a tek maltetriranje jadnih ljubimaca poput koje hrane samo kupusom i povrćem...
Bio je prije 10 godina, kada to još nije bilo u trendu, onaj frajer što je govorio o svojoj mački koja pije samo coca colu i obožava špinat... pa normalno da jede špinat, ona bi sva gladna i kamen pojela, jbt...
Michel puši karu.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 14 Oct 2009, 18:21

Hahahah! :lol:
I like to eat things.

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Oct 2009, 19:21

john_constantine wrote:A kada njihova djeca obole i budu kržljava, onda nitko ne komentira....
Poznat je jedan slučaj od prije recimo god-dvije, kad je majka kažnjena (ali ne sjećam se kako) jer je dijete od rođenja hranila veganski. Djevojčica je bila razvojem ispod prosjeka i kad su je počeli hraniti kak spada nakon nekog vremena je narasla dosta centimetara i izgledala normalno za svoju dob.

I dobro, yebali vas više vegani...dostaaaa :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Oct 2009, 19:58

Ima li tko osim Wendiga crnce na listi prijatelja?
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Hec

Post by Hec » 14 Oct 2009, 20:00

speka i luka i deri :lol:

elrania

Post by elrania » 14 Oct 2009, 20:19

Hec wrote:speka i luka i deri :lol:
luka i zganaca!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 14 Oct 2009, 20:36

GreenHornet wrote:Ima li tko osim Wendiga crnce na listi prijatelja?
:prayer:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply