U kući u kojoj žive ilegalni imigranti (koje jedan mafijaš iskorištava); se u podrumu probudi drevni demon koji obmanama mami ljude i jede ih. Crtež ok, priča neloša
čovjek koji tvrdi da njegova alternativna ličnost ubija po londonu kad on spava, uzme dylana kao taoca tako da mu ispriča svoju priču i da mu dylan po mogućnosti pomogne. Crtež super a i priča mi je jako dobro sjela. Twist na kraju me je iznenadio (donekle).
arheolozi (ili štogod) unajme dylana da im pomogne oko nekoga bića koje nalikuje na naftu i upija emocije, kako je biće živilo ispod centra londona se napilo jako loših emocija i sada želi van. Iako je ideja ok, jako je loše realizirana te su neke stvari mogli puno bolje prevesti.
vidih po stripovskom forumu da su ljudi donekle nezadovoljni ovime, no meni je ovaj Maxi izuzetno prijao.
Pomračina
Dylan s svojom najnovijom djevojkom putuje na vikend na selu, tokom pomračine zalutaju i završe u osamljenom B&B-u di ih ugoste; pošto se auto pokvario. Tokom noći dylan se probudio i visio da se vlasnik i osoblje tog odmarališta međusobno poubijaše, no ujutro je izgledalo da se ništa nije desilo. Interesantna priča, sa dobrim crtežom.
Sljepoća
Londonom se počne širiti epidmija sljepoće. Ljudi počnu gubiti vid bez nekog valjanog razloga, umješa se i vojska da napravi karantenu, čak je došlo do toga da se london sravni sa zemljom da se ta epidmija ne proširi. Razlog je bio nepredvidiv, no mogli su nešto orginalnije smislit. Sve u svemu ok priča
Lov na vještica
Dylana pozovu u gradić u kojemu su se počele dešavati nesreće za nesrećama. Ljudi se ponašaju nekarakteristično zlije nego što su inače; mljeko se ukiselilo, polja presušila. Seljani za sve krive jednu obitelj koja se ponača nekarakteristično i koja se doselila taman u vrijeme kada se počelo dešavati koješta. Twist na kraju je bio , bar koliko se sijećam dylana, orginalan. Još jedan solidan broj
I may be an idiot, but i am no fool.