i da, ono što je i djuro pitao, jel ima negdje za kupit joystick za nitendo i segu?
dobra je ali mi je dosadila negdje na 5. ili 6. chapteru..bakero wrote:painkiller je predobra igra, dobra oružja, dobra čudovišta i bossovi, super!horkolerbus wrote:ma de ne valja,mozda deluje kao doom ili ostala klasicna first person pucnjava ali nije,,zvuci su drugaciji,ma dosta toga je novo barker mu je jeb.kevu,a pain killer ima pricu prejebenu a ona stvorenja su toliko bolesna![]()
![]()
![]()
ja sam ga s guštom cilog završio al ekspanziju nisam igru, nemam pojma jeli izaša koji nastavakWendigo wrote:dobra je ali mi je dosadila negdje na 5. ili 6. chapteru..bakero wrote:painkiller je predobra igra, dobra oružja, dobra čudovišta i bossovi, super!horkolerbus wrote:ma de ne valja,mozda deluje kao doom ili ostala klasicna first person pucnjava ali nije,,zvuci su drugaciji,ma dosta toga je novo barker mu je jeb.kevu,a pain killer ima pricu prejebenu a ona stvorenja su toliko bolesna![]()
![]()
![]()
Painkiller Overdosebakero wrote:ja sam ga s guštom cilog završio al ekspanziju nisam igru, nemam pojma jeli izaša koji nastavakWendigo wrote:dobra je ali mi je dosadila negdje na 5. ili 6. chapteru..bakero wrote: painkiller je predobra igra, dobra oružja, dobra čudovišta i bossovi, super!
pa dosadi ako ga igraš stalno. Ne mogu ga igrati više od jedan sat koliko je repetitivno.Wendigo wrote:dobra je ali mi je dosadila negdje na 5. ili 6. chapteru..bakero wrote:painkiller je predobra igra, dobra oružja, dobra čudovišta i bossovi, super!horkolerbus wrote:ma de ne valja,mozda deluje kao doom ili ostala klasicna first person pucnjava ali nije,,zvuci su drugaciji,ma dosta toga je novo barker mu je jeb.kevu,a pain killer ima pricu prejebenu a ona stvorenja su toliko bolesna![]()
![]()
![]()
pa da.. to je igra za ubit vrijeme i ispucat (doslovno) akumulirane frustracije..john_constantine wrote:pa dosadi ako ga igraš stalno. Ne mogu ga igrati više od jedan sat koliko je repetitivno.Wendigo wrote:dobra je ali mi je dosadila negdje na 5. ili 6. chapteru..bakero wrote: painkiller je predobra igra, dobra oružja, dobra čudovišta i bossovi, super!
ma meni je za to Armed and dangerous, prebolestan humor.Wendigo wrote:pa da.. to je igra za ubit vrijeme i ispucat (doslovno) akumulirane frustracije..john_constantine wrote:pa dosadi ako ga igraš stalno. Ne mogu ga igrati više od jedan sat koliko je repetitivno.Wendigo wrote: dobra je ali mi je dosadila negdje na 5. ili 6. chapteru..![]()
to bi ja htio igrati. dali je došlo u hrvatsku za kupiti?Wendigo wrote:baš sam instalirao i počeo pomalo igrati Gears of War. jebena igra, grafika boli glava i gore također..![]()
jedino što je katastrofalno loše napravljen port sa Xbox-a za PC pa igra trza dok se loada bez obzira imaš li mrcinu od kompa..
zasada nema ništa.Unreal wrote:to bi ja htio igrati. dali je došlo u hrvatsku za kupiti?Wendigo wrote:baš sam instalirao i počeo pomalo igrati Gears of War. jebena igra, grafika boli glava i gore također..![]()
jedino što je katastrofalno loše napravljen port sa Xbox-a za PC pa igra trza dok se loada bez obzira imaš li mrcinu od kompa..
nije još.Unreal wrote:to bi ja htio igrati. dali je došlo u hrvatsku za kupiti?Wendigo wrote:baš sam instalirao i počeo pomalo igrati Gears of War. jebena igra, grafika boli glava i gore također..![]()
moj pirat ima Overlord i Overlord: Raising Hell (DVD)john_constantine wrote:ma najbolje ti je pretplatiti se na steam i skidati sa nje. Jebeš hrvatsku, kod nas ne možeš čak niti nabaviti overlord, a baš je genijalna i zabavna igra.Toliko o piratstvu...
ma krivo sam se izrazio, legalno ne možeš naći overlord. Ali zato preko pirata možeš, a taj raising hell upravo skidam, jedva čekam.A$H wrote:moj pirat ima Overlord i Overlord: Raising Hell (DVD)john_constantine wrote:ma najbolje ti je pretplatiti se na steam i skidati sa nje. Jebeš hrvatsku, kod nas ne možeš čak niti nabaviti overlord, a baš je genijalna i zabavna igra.Toliko o piratstvu...