Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
metallicat

Post by metallicat » 24 Nov 2007, 00:03

neki dan u kantini sam prvi put malo igrala na PSP pacmana :D super je. fora su one tipke L1 R1 :D ja bi ga sad :lol:
i da, ono što je i djuro pitao, jel ima negdje za kupit joystick za nitendo i segu?
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Nov 2007, 11:55

bakero wrote:
horkolerbus wrote:ma de ne valja,mozda deluje kao doom ili ostala klasicna first person pucnjava ali nije,,zvuci su drugaciji,ma dosta toga je novo barker mu je jeb.kevu,a pain killer ima pricu prejebenu a ona stvorenja su toliko bolesna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
painkiller je predobra igra, dobra oružja, dobra čudovišta i bossovi, super!
dobra je ali mi je dosadila negdje na 5. ili 6. chapteru..

bakero

Post by bakero » 24 Nov 2007, 13:15

Wendigo wrote:
bakero wrote:
horkolerbus wrote:ma de ne valja,mozda deluje kao doom ili ostala klasicna first person pucnjava ali nije,,zvuci su drugaciji,ma dosta toga je novo barker mu je jeb.kevu,a pain killer ima pricu prejebenu a ona stvorenja su toliko bolesna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ja sam ga s guštom cilog završio al ekspanziju nisam igru, nemam pojma jeli izaša koji nastavak
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

A$H

Post by A$H » 24 Nov 2007, 13:22

bakero wrote:
Wendigo wrote:
bakero wrote: painkiller je predobra igra, dobra oružja, dobra čudovišta i bossovi, super!
ja sam ga s guštom cilog završio al ekspanziju nisam igru, nemam pojma jeli izaša koji nastavak
Painkiller Overdose
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2007, 14:25

Wendigo wrote:
bakero wrote:
pa dosadi ako ga igraš stalno. Ne mogu ga igrati više od jedan sat koliko je repetitivno. :wink:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Nov 2007, 14:34

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:
bakero wrote: painkiller je predobra igra, dobra oružja, dobra čudovišta i bossovi, super!
pa dosadi ako ga igraš stalno. Ne mogu ga igrati više od jedan sat koliko je repetitivno. :wink:
pa da.. to je igra za ubit vrijeme i ispucat (doslovno) akumulirane frustracije.. 8) :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2007, 15:01

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:
Wendigo wrote: dobra je ali mi je dosadila negdje na 5. ili 6. chapteru..
pa da.. to je igra za ubit vrijeme i ispucat (doslovno) akumulirane frustracije.. 8) :lol:
ma meni je za to Armed and dangerous, prebolestan humor. :D Naročito kada dođu u selo gubavaca, i maskirani igra nogomet i loptom otkine glavu dječaku. :rotflmao: :rotflmao:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Nov 2007, 17:01

može mi neko na pm Poslat link za PAINKILLER onaj prvi?
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Nov 2007, 21:12

baš sam instalirao i počeo pomalo igrati Gears of War. jebena igra, grafika boli glava i gore također.. :lol:
jedino što je katastrofalno loše napravljen port sa Xbox-a za PC pa igra trza dok se loada bez obzira imaš li mrcinu od kompa.. :?

Unreal

Post by Unreal » 28 Nov 2007, 21:15

Wendigo wrote:baš sam instalirao i počeo pomalo igrati Gears of War. jebena igra, grafika boli glava i gore također.. :lol:
jedino što je katastrofalno loše napravljen port sa Xbox-a za PC pa igra trza dok se loada bez obzira imaš li mrcinu od kompa.. :?
to bi ja htio igrati. dali je došlo u hrvatsku za kupiti?

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2007, 21:21

Unreal wrote:
Wendigo wrote:baš sam instalirao i počeo pomalo igrati Gears of War. jebena igra, grafika boli glava i gore također.. :lol:
zasada nema ništa.

Završio hitman, dobar završetak. Bacam se na dvojku. :D
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Nov 2007, 21:23

Unreal wrote:
nije još.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2007, 21:28

ma najbolje ti je pretplatiti se na steam i skidati sa nje. Jebeš hrvatsku, kod nas ne možeš čak niti nabaviti overlord, a baš je genijalna i zabavna igra. :roll: Toliko o piratstvu...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 28 Nov 2007, 21:37

john_constantine wrote:ma najbolje ti je pretplatiti se na steam i skidati sa nje. Jebeš hrvatsku, kod nas ne možeš čak niti nabaviti overlord, a baš je genijalna i zabavna igra. :roll: Toliko o piratstvu...
moj pirat ima Overlord i Overlord: Raising Hell (DVD)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2007, 22:19

A$H wrote:
john_constantine wrote:ma najbolje ti je pretplatiti se na steam i skidati sa nje. Jebeš hrvatsku, kod nas ne možeš čak niti nabaviti overlord, a baš je genijalna i zabavna igra. :roll: Toliko o piratstvu...
moj pirat ima Overlord i Overlord: Raising Hell (DVD)
ma krivo sam se izrazio, legalno ne možeš naći overlord. Ali zato preko pirata možeš, a taj raising hell upravo skidam, jedva čekam. :D
Michel puši karu.

Post Reply