Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 20 Aug 2013, 16:40

John_Ryder wrote:tako ja žalim bačene novce za saints row-the third :zubifale:
što bi tek bilo da si kupio dvojku :mrgreen:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Aug 2013, 17:34

ja sam "bacio" 15$ na fallout 3 GOTY ediciju. Iako sam davno odigrao igru želim je imati u kolekciji; pošto mi je igra bila super; a igre kupljene preko steama na smatram nečim što "posjedujem"
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Aug 2013, 19:58

maddjuro wrote:ja sam "bacio" 15$ na fallout 3 GOTY ediciju. Iako sam davno odigrao igru želim je imati u kolekciji; pošto mi je igra bila super; a igre kupljene preko steama na smatram nečim što "posjedujem"
da, i ja isto. Novac se isplatio tek kada sam kupio New Vegas, onda je to bio pravi fallout. A imam dosta primjera kao Dragon age + ekspanzija. A i Mass effect 1 i 2, trojka je sve uništila + dlcovi...

Imam i sam kupljene igre preko ps storea, makar je glupo to da ne mogu vidjeti koje sam kupio, a koje su demo ili samo full preko pretplate. Ovako imam samo listu downloada i piči...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Aug 2013, 01:41

odigrao sam i fallout 3 i new vegas, oba su mi dobra, ono sto mi je bolje bilo u trojci je to da kada bi "wait"ao bi mi se energija regenerirala. A po mongima je fallout 3 superiorniji, bar što se tiče priče. Meni su obe priče bile dobre, s interesantnm DLCima; samo se nadam da cu moci dodati taj svoj fallout 3 na steam; da nisu generalno zasrali s mass effect trojkom bi i tu trilogiju nabavio; umjesto posudio i odigrao.

olio

Post by olio » 27 Aug 2013, 23:35

Zadnjih mjesec dana sam zaražen (pun intended) sa No more room in hell

Besplatni source mod, zombie multiplayer survival :supz:
Ovo nije jedna od onih zombie igara u kojima su zombiji mutirana čudovišta ili se može igrati u ulozi zombija.

Igra se kao čovjek koji mora teamworkom preživjeti, ima raznolika paleta oružja.
Survival mape (samo preživljavanje valova zombija) i objective mape (sa zadacima)

https://www.youtube.com/watch?v=SeYo7idrYlo

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Sep 2013, 00:33

Saints row 4- iako nisam puno očekivao od ove igre ispala je sasvim dobro; priča je bila ok, pogotovo moram pohvaliti odabri glumca koj je dao svoj glas glavnome neprijatelju. U ovome nastavku nećete opće htjeti koristiti aute, jer zahvaljujuć svojim moćima cete se kretati daleko brže. Oružja imaju opcionalne skinove raznih "poznatih" oružja iz serijala kao star trek, iz aliena pulse rifle... Još jedan veliki plus je humor i satira; odlicno su parodirali igre kao mass effect; igara u kojima morate uništiti tri , npr. generatora, da bi isključili nešto... Također za razliku od trojke sidequest aktivnosti su bolje od onih u trojki. Sama igra nije preizazovna, a da je prođete skupa s svim opcionalnim aktivnostima ce vam trebati oko 20 sati. Nemam nekih prevelikih zamjerki osim hakiranja prodavaonica, za koje bi bilo ljepo dapostoji ocpija da se može prekinuti kada se želi, i osjećaja da je cijela igra trebala biti DLC, a ne novi dio serijala

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Sep 2013, 17:45

zna li netko koja je cijena korištenih Wii konzola s modifikacijom? Prodavači na njuškalu debelo precjenjuju tu konzolu, pa me zanima ima li ovdje nekoga ko ima iskustva s time

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Sep 2013, 18:16

maddjuro wrote:zna li netko koja je cijena korištenih Wii konzola s modifikacijom? Prodavači na njuškalu debelo precjenjuju tu konzolu, pa me zanima ima li ovdje nekoga ko ima iskustva s time
cijene variraju, ali znam da sam našao negdje na njuškalo za 600 kn + sportska edicija, samo ne znam da li je bio čipiran. Ali da, previše traže za tu zastarjelu konzolu.
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 09 Sep 2013, 18:18

Konzola + osnovno (wiimote/nunchak i kabeli) = 350-400 kn
Sa hardwerskim mod chipom + 40-80kn

A postoji soft modifikacija, for free

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Sep 2013, 18:43

ta bi mi cijena , za manje od 500kn pasala; pretpostavljam da je to polovna?!

podsjetnik

sutra izlazi Amnesia: A Machine for Pigs

popayy

Post by popayy » 10 Sep 2013, 19:18

Konačno, danas ugledao na "lopovskim" sajtovima.
Osobno, najiščekivanija igra godine. Ako bude upola dobra kao predhodnik, u što ne sumnjam, bit će :jawbreaker: :jawbreaker: :jawbreaker: :jawbreaker: noćima.

I ovako nešto je šteta ne kupiti ( 20 USD ) i podržati mali studio koji radi na igri.
Last edited by popayy on 10 Sep 2013, 19:29, edited 1 time in total.

popayy

Post by popayy » 10 Sep 2013, 19:26

BTW, je li itko isprobao Outlast? Horor avantura iz prvog lica u Penumbra/Amnesia stilu samo bez zagonetki. Uglavnom lutanje mračnim hodnicima te bježanje i skrivanje od svega živog. Dobra atmosfera, nemogućnost borbe i najboljje od svega osjećaj totalne nemoći - veliki plus.
Prašio sinoć sat vremena i dva puta se pošteno "stresao" iako imam staža u horor igrama. Fanovima preporučujem da definitivno isprobaju.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Sep 2013, 19:33

The last of us - završio na ps3, fakat odlična igra i sada me ne čudi što je igra dobila tolike nagrade. Istina da ima samo par vrsta ljudskih neprijatelja i četiri vrste "zaraženih", ali to se kroz igru ne osjeća toliko s obzirom da su borbe protiv istih uvijek napete. Naglasak je više na odličnoj radnji, sam početak, pa kako igra kreće, upoznavanje s likovima i sam odnos između glavnog lika i njegove "djevojčice" koju mora čuvati. Tek atmosfera i lokacije kroz koje se prolaze, sve do napetog i šokatnog završetka. Akcija je dobro napravljena, ne nedostaje niti tučnjava niti stealth killova. Ionako igra ne kažnjava kako će igrač proći kroz igru, niti se dobivaju trofeji za to, pa nije bitno da li se želi pobiti sve u akcijskom stilu ili potiše, samo ovo prvo nije niti preporučljivo s obzirom na ograničenu količinu municije. S time dolazimo i do odličnog survival horora jer stalno ima ta napetost da li će biti dosta municije, naročito kada dođete u sobu gdje su klikeri. Radi radnje, igra je dosta napeta i prilično zanimljiva, naročito pri kraj igre u određenom dijelu kada se dešava obrat i igrate kao drugi lik. Preporuka, akcija nikada ne dosadi, atmosfera odlična, priča interesatna i lako se pređe preko nekih repetitivnih sitnica ili manjak neprijatelja (količinski ih ne manjka u igri, ali nema niti toliko raznovrsnosti).

Xcom: enemy within - zapravo sam davno igrao tu originalnu igru tako da se više ne sjećam koliko su toga izbacili, ali koliko sam čitao, dosta su pojednostavnili. Grafika je odlična, kao i akcija. Istina za taktiku da većinom vodiš jedinice naprijed dok ne otkriješ aliene, pa ih ubiješ i slično, ali pri kasnijim težinama više nije tako. Naročito završna borba ili ironman mod (automatsko sejvanje). Ima veliki izbor aliena od kojih svaki ima karakteristike, slabe točke i slično. A baza ima dosta mogućnosti za istraživanje i za zabavu tako da praktički nikad nije dosadno. Uz to i stalna napetost od napada aliena na satelite ili na zemlju, pa terror assault (spašavanje civila) ili razne misije, a uz to treba i voditi bazu, stalno paziti na države da vas ne napuste ili trenirati jedinice i liječiti ih. U svakom slučaju, vrlo zarazna i zabavna igra, možda najbolji Xcom remake koji je dosada izašao.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Sep 2013, 21:42

popayy wrote:Konačno, danas ugledao na "lopovskim" sajtovima.
Osobno, najiščekivanija igra godine. Ako bude upola dobra kao predhodnik, u što ne sumnjam, bit će :jawbreaker: :jawbreaker: :jawbreaker: :jawbreaker: noćima.

I ovako nešto je šteta ne kupiti ( 20 USD ) i podržati mali studio koji radi na igri.
ja bi i kupio. da nađem dvd izdanje

John_Ryder

Post by John_Ryder » 11 Sep 2013, 00:02

došla za skinut nova amnesia !!!
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply