Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
Re: Igre, konzole i slično
bi li Sleeping dogs mogli iči na dual core processor, 3 gige rama i nvidia 9800 GTX+? Ja skidam igru sada, ali me ipak zanima da li se isplati skinuti ili da odustanem.
Revenge solves everything
- hitman_4
- DeadDispatcher90
sjajno, igra zvuči odlično, kao kombo GTA sa filmom Johna Wooa. Inače mrzim GTA (mrzim biti bad guy), ali ako sam undercover murjak onda super.
- maddjuro
igra li itko ovdje "guild wars 2", pitam jer me čisto zanima kakvi su dojmovi? čujem da je igra jako dobra
I may be an idiot, but i am no fool.
- Decadentor
Igra frend i kaze da je super a sad nisam ga puno ispitivo jer me igre od 300 kn ne zanimajumaddjuro wrote:igra li itko ovdje "guild wars 2", pitam jer me čisto zanima kakvi su dojmovi? čujem da je igra jako dobra

Ot sad igro darskisers 2 a ono tipicna PS igra samo za PC

- maddjuro
I ja čuh da je igra odlična, pogotovo pvP; istinaima nešto mana, ali da je generalno super igra, da ima tona toga za radit, da se borbe baziraju i na "skillu", ne samo klikanjem miša, postoji opcija izmicanja... Pa se malo dvoumim dal da je nabavim; a ak ti je 300kn preveć, imas je na njuškalu za 200tinjak
- hitman_4
završio sleeping dogs.nešto više od 23h igre.zadnje 2 misije su baš
uz gta sa najbolja sandbox igra,koju sam igrao.
trenutno skidam i am alive.

trenutno skidam i am alive.

- hitman_4
i am alive - počeo igrati.sviđa mi se atmosfera.ogroman minus su checkpointovi tj. skroz sjebani save game.mnogo živaca je potrebno za igru, baš zbog lošeg save sistema 

- DeadDispatcher90
I am alive mi je bio interesantan prvih sat vremena. Nakon toga jednostavno mi postane previše dosadno.
- maddjuro
Mafia 2- ok igra koja mi je bila prosječna. Relativno dobra priča, sistem borbe i oružja su ok., vožnja isto je dobra, ali katkada je upravljanje zeznuto, ali to pripisujem više tipovima automobila. Ono što mi je u igri iško na živce je to sto je bilo previše vožnje naokolo, što dosadi brzo. Sve u svemu prosječna igra, iako mi je jedinica bolje sjela. Ali za raliku od jedinice u ovome nastavku se u sve aute može provaljivati odmah od početka. Još jedna interesantna stvar u igri je sto možete skupljati stranice iz playboya. koji su bili iz te ere.
- john_constantine
da, 8 godina im je trebalo da naprave tako prenaivnu i predvidljivu priču...maddjuro wrote:Mafia 2- ok igra koja mi je bila prosječna. Relativno dobra priča, sistem borbe i oružja su ok., vožnja isto je dobra, ali katkada je upravljanje zeznuto, ali to pripisujem više tipovima automobila. Ono što mi je u igri iško na živce je to sto je bilo previše vožnje naokolo, što dosadi brzo. Sve u svemu prosječna igra, iako mi je jedinica bolje sjela. Ali za raliku od jedinice u ovome nastavku se u sve aute može provaljivati odmah od početka. Još jedna interesantna stvar u igri je sto možete skupljati stranice iz playboya. koji su bili iz te ere.
Michel puši karu.
- hitman_4
meni je igra zanimljiva,iako ću je izbrisati zbog sjebanog sejva.šteta stvarnoDeadDispatcher90 wrote:I am alive mi je bio interesantan prvih sat vremena. Nakon toga jednostavno mi postane previše dosadno.

- maddjuro
jako dobra igra, ali prekratka. Sviđa mi se koncept, ali malo mi je glupo bilo sto kad nekoga jednom držite na nišanu, makar i otišli u drugu prostoriju, i pogled vam je blokiran zidom, dokle god budete u "aim mode.u" nece vas napadat neprijatelji; a nebi bilo ni naodmet da kada jednom nekoga nanišanite, da im možete naredit da lengnu na pod isl. Izuzev toga nemam nekih primjedbi. Igru svakako preporučam.hitman_4 wrote:meni je igra zanimljiva,iako ću je izbrisati zbog sjebanog sejva.šteta stvarnoDeadDispatcher90 wrote:I am alive mi je bio interesantan prvih sat vremena. Nakon toga jednostavno mi postane previše dosadno.
-
borderlands 2 - prezabavna igra 

- maddjuro
Ja nabavih guild wars 2- odliman free to play MMO; s ,kolko je meni poznato, dosta inovacija. Moram pohvaliti sami izgled igre, brojne evente koji se nasumično pojavljuju; to što nema misija tipa odi tu i tu i ubi 10 čudovišta ili skupi 10 krzana... Misije ovdje su interesantnije. Još jedan poveći plus je što imate zasebnu banku u koju spremate sirovine za profesije; a najveći plus kod tih sirovina je sto nakon sto ih pokupits samo je klik miša dovoljan da ih se pošalje u tu banku; naravno imate i standardnu banku u koju morete stosta spremati. Ima 8 klasa, i nekoliko rasa... Jos jedan plus je sto svako oružje ima svoje specijalne napade, neovisne o tome koja se klasa odabere; naravno nemogu sve klase sva oružja koristit. Ti napasi ovise jeli oružje u "main hand" ili "off hand"; te mogućnost nošenja dva seta oružja između kojih se šalta pritiskom na jednu tipku; što naravno otključava brojne kombinacije; ovisne o vašim preferencama. Postoji i borba pod vodom za koju imate treći set oružja samo za podvodnu vodu. PvP još nisam igrao, ali je ; iz viđenog, odličan. Jedina stvar koja me ovdje malo smeta je to sto nema dvije "frakcije" tipa u wow-u (alijanca i horda) , ali to je sitnica. Mapa je ogromna; a u svakom području ima specijalnih misija koje su nagrađivane iskustvenim bodovima. Pronalaženje lokacija... Također postoje dnevni , tjedni, mjesečni eventi koji vas nagrađuju ili s opremom ili s novcem. Ova se igra financira, donekle, mikro transakcijama kojima kupujete razne gluposti; povećavate si inventar; prostor u banci....Te stvari kupujete specijalnom valutom ; ali što mi se sviđa je da se ta valuta može kupiti i ingame novcem, a cijena stalno varira ovisno o nekoj tečajnoj listi koja, mislim, ovisi o trgovanju u igri; koliko zasad vidim cijene su stvarno povoljne (pod povoljne mislim samo o kupovini fiktivnim novcem); tako da nebudete zaostajali ako ne želite kupovati te dodatne stvari. Od minusa bi naveo da nema "standardni" tradeing sistem između 2 igrača; te trebalo bi klase malo bolje balansirati.
Mogao bi jos štošta o igri pisati; ali mi se neda; tako da cu reci samo da je ovo odličan MMO; i konačno imamo jedan besplatan mmo koji je jako dobar i koji se svakako isplati nabaviti; pošto ga se neplaća , nemate pritisak da ga igrate svako malo. Ako ga mislite nabavljati, preporučam u tisak media-i koji bi ga mogao imati; algoritam je u dva dana rasprodao zadnju pošiljku (kupih zadnji primjerak u prošli petak).
Mogao bi jos štošta o igri pisati; ali mi se neda; tako da cu reci samo da je ovo odličan MMO; i konačno imamo jedan besplatan mmo koji je jako dobar i koji se svakako isplati nabaviti; pošto ga se neplaća , nemate pritisak da ga igrate svako malo. Ako ga mislite nabavljati, preporučam u tisak media-i koji bi ga mogao imati; algoritam je u dva dana rasprodao zadnju pošiljku (kupih zadnji primjerak u prošli petak).