Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
DeadDispatcher90

Re: Igre, konzole i slično

Post by DeadDispatcher90 » 10 Sep 2012, 22:40

bi li Sleeping dogs mogli iči na dual core processor, 3 gige rama i nvidia 9800 GTX+? Ja skidam igru sada, ali me ipak zanima da li se isplati skinuti ili da odustanem.
Revenge solves everything

hitman_4

Post by hitman_4 » 10 Sep 2012, 23:43

mislim da će ići bez problema.dobro je optimizirana :)
Image

Image

Image

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 11 Sep 2012, 00:35

sjajno, igra zvuči odlično, kao kombo GTA sa filmom Johna Wooa. Inače mrzim GTA (mrzim biti bad guy), ali ako sam undercover murjak onda super.

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Sep 2012, 04:12

igra li itko ovdje "guild wars 2", pitam jer me čisto zanima kakvi su dojmovi? čujem da je igra jako dobra
I may be an idiot, but i am no fool.

Decadentor

Post by Decadentor » 14 Sep 2012, 03:44

maddjuro wrote:igra li itko ovdje "guild wars 2", pitam jer me čisto zanima kakvi su dojmovi? čujem da je igra jako dobra
Igra frend i kaze da je super a sad nisam ga puno ispitivo jer me igre od 300 kn ne zanimaju :lol:

Ot sad igro darskisers 2 a ono tipicna PS igra samo za PC :lol: uglavnom dopizdilo mi nakon 15 min
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Sep 2012, 10:54

I ja čuh da je igra odlična, pogotovo pvP; istinaima nešto mana, ali da je generalno super igra, da ima tona toga za radit, da se borbe baziraju i na "skillu", ne samo klikanjem miša, postoji opcija izmicanja... Pa se malo dvoumim dal da je nabavim; a ak ti je 300kn preveć, imas je na njuškalu za 200tinjak

hitman_4

Post by hitman_4 » 14 Sep 2012, 22:23

završio sleeping dogs.nešto više od 23h igre.zadnje 2 misije su baš :supz: uz gta sa najbolja sandbox igra,koju sam igrao.
trenutno skidam i am alive.
Image

Image

Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 15 Sep 2012, 11:06

i am alive - počeo igrati.sviđa mi se atmosfera.ogroman minus su checkpointovi tj. skroz sjebani save game.mnogo živaca je potrebno za igru, baš zbog lošeg save sistema :|
Image

Image

Image

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 15 Sep 2012, 11:08

I am alive mi je bio interesantan prvih sat vremena. Nakon toga jednostavno mi postane previše dosadno.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Sep 2012, 19:34

Mafia 2- ok igra koja mi je bila prosječna. Relativno dobra priča, sistem borbe i oružja su ok., vožnja isto je dobra, ali katkada je upravljanje zeznuto, ali to pripisujem više tipovima automobila. Ono što mi je u igri iško na živce je to sto je bilo previše vožnje naokolo, što dosadi brzo. Sve u svemu prosječna igra, iako mi je jedinica bolje sjela. Ali za raliku od jedinice u ovome nastavku se u sve aute može provaljivati odmah od početka. Još jedna interesantna stvar u igri je sto možete skupljati stranice iz playboya. koji su bili iz te ere.

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Sep 2012, 22:29

maddjuro wrote:Mafia 2- ok igra koja mi je bila prosječna. Relativno dobra priča, sistem borbe i oružja su ok., vožnja isto je dobra, ali katkada je upravljanje zeznuto, ali to pripisujem više tipovima automobila. Ono što mi je u igri iško na živce je to sto je bilo previše vožnje naokolo, što dosadi brzo. Sve u svemu prosječna igra, iako mi je jedinica bolje sjela. Ali za raliku od jedinice u ovome nastavku se u sve aute može provaljivati odmah od početka. Još jedna interesantna stvar u igri je sto možete skupljati stranice iz playboya. koji su bili iz te ere.
da, 8 godina im je trebalo da naprave tako prenaivnu i predvidljivu priču...
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 18 Sep 2012, 14:56

DeadDispatcher90 wrote:I am alive mi je bio interesantan prvih sat vremena. Nakon toga jednostavno mi postane previše dosadno.
meni je igra zanimljiva,iako ću je izbrisati zbog sjebanog sejva.šteta stvarno
Image

Image

Image

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Sep 2012, 02:55

hitman_4 wrote:
DeadDispatcher90 wrote:I am alive mi je bio interesantan prvih sat vremena. Nakon toga jednostavno mi postane previše dosadno.
meni je igra zanimljiva,iako ću je izbrisati zbog sjebanog sejva.šteta stvarno
jako dobra igra, ali prekratka. Sviđa mi se koncept, ali malo mi je glupo bilo sto kad nekoga jednom držite na nišanu, makar i otišli u drugu prostoriju, i pogled vam je blokiran zidom, dokle god budete u "aim mode.u" nece vas napadat neprijatelji; a nebi bilo ni naodmet da kada jednom nekoga nanišanite, da im možete naredit da lengnu na pod isl. Izuzev toga nemam nekih primjedbi. Igru svakako preporučam.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Sep 2012, 00:12

borderlands 2 - prezabavna igra :supz:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Sep 2012, 01:18

Ja nabavih guild wars 2- odliman free to play MMO; s ,kolko je meni poznato, dosta inovacija. Moram pohvaliti sami izgled igre, brojne evente koji se nasumično pojavljuju; to što nema misija tipa odi tu i tu i ubi 10 čudovišta ili skupi 10 krzana... Misije ovdje su interesantnije. Još jedan poveći plus je što imate zasebnu banku u koju spremate sirovine za profesije; a najveći plus kod tih sirovina je sto nakon sto ih pokupits samo je klik miša dovoljan da ih se pošalje u tu banku; naravno imate i standardnu banku u koju morete stosta spremati. Ima 8 klasa, i nekoliko rasa... Jos jedan plus je sto svako oružje ima svoje specijalne napade, neovisne o tome koja se klasa odabere; naravno nemogu sve klase sva oružja koristit. Ti napasi ovise jeli oružje u "main hand" ili "off hand"; te mogućnost nošenja dva seta oružja između kojih se šalta pritiskom na jednu tipku; što naravno otključava brojne kombinacije; ovisne o vašim preferencama. Postoji i borba pod vodom za koju imate treći set oružja samo za podvodnu vodu. PvP još nisam igrao, ali je ; iz viđenog, odličan. Jedina stvar koja me ovdje malo smeta je to sto nema dvije "frakcije" tipa u wow-u (alijanca i horda) , ali to je sitnica. Mapa je ogromna; a u svakom području ima specijalnih misija koje su nagrađivane iskustvenim bodovima. Pronalaženje lokacija... Također postoje dnevni , tjedni, mjesečni eventi koji vas nagrađuju ili s opremom ili s novcem. Ova se igra financira, donekle, mikro transakcijama kojima kupujete razne gluposti; povećavate si inventar; prostor u banci....Te stvari kupujete specijalnom valutom ; ali što mi se sviđa je da se ta valuta može kupiti i ingame novcem, a cijena stalno varira ovisno o nekoj tečajnoj listi koja, mislim, ovisi o trgovanju u igri; koliko zasad vidim cijene su stvarno povoljne (pod povoljne mislim samo o kupovini fiktivnim novcem); tako da nebudete zaostajali ako ne želite kupovati te dodatne stvari. Od minusa bi naveo da nema "standardni" tradeing sistem između 2 igrača; te trebalo bi klase malo bolje balansirati.
Mogao bi jos štošta o igri pisati; ali mi se neda; tako da cu reci samo da je ovo odličan MMO; i konačno imamo jedan besplatan mmo koji je jako dobar i koji se svakako isplati nabaviti; pošto ga se neplaća , nemate pritisak da ga igrate svako malo. Ako ga mislite nabavljati, preporučam u tisak media-i koji bi ga mogao imati; algoritam je u dva dana rasprodao zadnju pošiljku (kupih zadnji primjerak u prošli petak).

Post Reply