ugl, tikvice, paprika, luk, češnjak, mrkva, neki ostaci mex mješavine (kukuruz, grašak, mahune) i soja u pikantno-slatkom umaku.

ovo bi čak i prošlo, sigurna sam. ja nisam imala nikakvih poteškoća dok se nisam makla od doma i počela živjet na ovoj zg-student hrani, ošlo sve u pm i tokom godina je sve gore. + stres ovo ono, sve što može djelovat loše na tijelo.callac wrote:bolje da sam uzela neplaćeni godišnji od tjedan dana i otišla kod mame da me mazi i hrani i bila bi zdrava u roku par dana
kaj nije najbitnije za mršavljenje ujutro imati nekakav obrok, al preskočit večeru?Wendigo wrote:mogao bih i ja zamijeniti doručak kavom i cigaretama, mislim da bih se osušio ko šljiva u mjesec dana.
je, ali nemaju svi ljudi mame da im naprave doručak.filmofil wrote:kaj nije najbitnije za mršavljenje ujutro imati nekakav obrok, al preskočit večeru?Wendigo wrote:mogao bih i ja zamijeniti doručak kavom i cigaretama, mislim da bih se osušio ko šljiva u mjesec dana.
hoću reći da ljudi koji ne doručkuju su lijeni da ustanu pola sata ranije, da si naprave doručak i sve to, pa zato preskaču da mogu duže spavati.filmofil wrote:huh? what's your point?