Hrana i Pića

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Hrana i Pića

Post by elrania » 18 Feb 2012, 22:39

skužila da uskoro ode rok na paradajz-sosu pa reko ajd da se pojede i izgleda da njega još kolko tolko mogu da mi ne bude zlo. hura!
ugl, tikvice, paprika, luk, češnjak, mrkva, neki ostaci mex mješavine (kukuruz, grašak, mahune) i soja u pikantno-slatkom umaku.
SpoilerShow
Image

callac

Post by callac » 18 Feb 2012, 22:42

jeboteee!! da ja mogu jest luk, papriku, paradajz i češnjak, odjebala bih sve ostalo! još samo dva dana, kad dobijem terapiju prvi dan ide nešto slično ovome :partyman:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 18 Feb 2012, 22:44

ja bih bila presretna da mogu sireve i vrhnje i sve te proizvode. išla si neki dan to spraviti (ono, svježi sir i vrhnje, vlasac, češnjak yadi yadi yada) i moralo se bacit nakon nekoliko zalogaja, jer me ubije.

callac

Post by callac » 18 Feb 2012, 22:47

uf, meni je friđž prepun sireva,jogurta i namaza, ne mogu ih više vidjet, a kamoli jesti..
sutra idem kod majke da mi napuni zamrzivač, bit će mesa i povrća...
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 18 Feb 2012, 22:52

evo, ispravak, zbregov probiotik jedini toleriram pa se to nastoji redovito pit, al ostalo nula bodova :(
i ja isto ne mogu dočekat novu nabavku hrane :lol: čim marko (cimer) ode autom u ka pa natrag, stižu vreće!! :lol:

callac

Post by callac » 18 Feb 2012, 22:59

joj, ja svojoj ne smijem ni reći da zadnjih par dana kupujem meso, mislim da bi se onesvjestila u najmanju ruku :lol: i stvarno se osjeti veeelika razlika u kvaliteti.danas sam pekla teletinu i od šnicle koju sam istukla da bude tanka i velika ko tanjur, na kraju je ispala neka jadna masa veličine pepeljare, i pustilo je vode, svo ulje me išpricalo. to se sa domaćom teletinom nikada ne događa. muka mi dođe koliko sam novaca potrošila na "zdravlje" ovaj mjesec, krenuvši od hrane, preko nekih prirodnih proizvoda na biljnoj bazi za regulaciju probave pa do samih doktora.. bolje da sam uzela neplaćeni godišnji od tjedan dana i otišla kod mame da me mazi i hrani i bila bi zdrava u roku par dana, a nakon svega ovog, ja još uvijek nisam...
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 18 Feb 2012, 23:08

callac wrote:bolje da sam uzela neplaćeni godišnji od tjedan dana i otišla kod mame da me mazi i hrani i bila bi zdrava u roku par dana
ovo bi čak i prošlo, sigurna sam. ja nisam imala nikakvih poteškoća dok se nisam makla od doma i počela živjet na ovoj zg-student hrani, ošlo sve u pm i tokom godina je sve gore. + stres ovo ono, sve što može djelovat loše na tijelo.
nemamo iste probleme kak vidim, al opet...

doduše, ok je meni ovaj prijelaz na laganiju hranu, no bilo bi mi drago da nekoliko puta tjedno mogu pojest nešto što baš volim i ne brinut da ću se cijeli dan stiskat u grčevima. :roll:

callac

Post by callac » 18 Feb 2012, 23:14

ma, mene najviše ubija što ne radim svaki dan isto, nekad sam ujutro, nekad popodne na poslu i onda je situacija sljedeća: doručak su kava i cigarete, pa prije posla jo jedna kava i par cigareta, kupi se usput u dućanu neko pecivo ili se naruči sendvič u lokalnom bircu, nekad pizeriji. prvi pravi obrok imam najranije u sedam i to ako radim ujutro, a ako sam popodnevna smjena, jede se čak u deset nešt kuhano. i što više reći? đžabe mi fine hrane koju ja pravim kad ju ne jedem na vrijeme. i kad na to dodamo sekiraciju koju svaki dan proživljavam, iz inih razloga, eto kombinacije za probavnu katastrofu.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 18 Feb 2012, 23:19

to je to, tu smo si. :lol: odgurala sam ručak tokom zadnih mjeseci na 4-5 popodne, a prije tog se možda uzelo pecivo il komad pizze u menzi.
i naravno da stoji ono da se jednostavno zaboravi jest.

glavno da su kava i cigarete tu :lol:

callac

Post by callac » 18 Feb 2012, 23:27

ah, mi moderne žene :facepalm: :lol:
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Feb 2012, 13:20

mogao bih i ja zamijeniti doručak kavom i cigaretama, mislim da bih se osušio ko šljiva u mjesec dana.

filmofil

Post by filmofil » 19 Feb 2012, 14:08

Wendigo wrote:mogao bih i ja zamijeniti doručak kavom i cigaretama, mislim da bih se osušio ko šljiva u mjesec dana.
kaj nije najbitnije za mršavljenje ujutro imati nekakav obrok, al preskočit večeru?
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2012, 16:47

filmofil wrote:
Wendigo wrote:mogao bih i ja zamijeniti doručak kavom i cigaretama, mislim da bih se osušio ko šljiva u mjesec dana.
kaj nije najbitnije za mršavljenje ujutro imati nekakav obrok, al preskočit večeru?
je, ali nemaju svi ljudi mame da im naprave doručak. :lol:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 19 Feb 2012, 18:40

huh? what's your point? :)
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2012, 19:53

filmofil wrote:huh? what's your point? :)
hoću reći da ljudi koji ne doručkuju su lijeni da ustanu pola sata ranije, da si naprave doručak i sve to, pa zato preskaču da mogu duže spavati.
Michel puši karu.

Post Reply