Ih da sam dolazio prije ovdje na forum, možda bi se i upoznali, jer sam u Istri najviše puta bio, u Rijeci ni ne brojim koliko puta, ali najviše sam prolazio kroz Rijeku. Dok Rovinj, Poreč, Rabac, Labin, Vrsar, Duga uvala, Ika, Ičići, Medveja, Lovran, Mošćenička Draga, Opatija ne znam da li sam još štogod izostavio vjerojatno jesam, ne sjećam se...e da i na kraju fucking Kanfanar kakva rupa.metallicat wrote:ma iz rijeke. napisala sam ne uključujuć šefa jer zaš bi se on našao samnom![]()
MEETING!
- Bub
Re: MEETING!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ma kada mu bolja polovica ne dopušta da se nalazi s mladim curama.metallicat wrote:ma iz rijeke. napisala sam ne uključujuć šefa jer zaš bi se on našao samnom![]()
metallicat - a da li misliš da možeš jedanput doći u Labin?
Michel puši karu.
- metallicat
ah. ako opet budeš dolazio, javi obaveznoBub wrote:Ih da sam dolazio prije ovdje na forum, možda bi se i upoznali, jer sam u Istri najviše puta bio, u Rijeci ni ne brojim koliko puta, ali najviše sam prolazio kroz Rijeku. Dok Rovinj, Poreč, Rabac, Labin, Vrsar, Duga uvala, Ika, Ičići, Medveja, Lovran, Mošćenička Draga, Opatija ne znam da li sam još štogod izostavio vjerojatno jesam, ne sjećam se...e da i na kraju fucking Kanfanar kakva rupa.
@cons - hm, a znaš moju situaciju s lovom. da vozim, onda bi još možda i mogla, al ovako ne baš

- Wendigo
dakle, tko je zainteresiran sutra u 18:00 na cvijetnom? dragonrage me danas kontaktirao u vezi meetinga i etida DVD-a, pa da vidimo dali nas se još može skupiti...
ja ću sutra popodne znati i javiti dali mogu doći (posao).
ja ću sutra popodne znati i javiti dali mogu doći (posao).
-
filmofil
- Wendigo
koliko sam shvatio; dragon, ti, zadro, callac i eventualno ja.filmofil wrote:ček, pa kolko će nas biti?
- john_constantine
- callac
callac neće biti jer ima probu od 18-21h jbg!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
-
filmofil
ma ja sam imao dojam da se samo ja nalazim s dragonrageomjohn_constantine wrote:zar imaš ksenofobiju?filmofil wrote:ček, pa kolko će nas biti?
This is the Zodiac speaking.
- callac
elri, jel se sutra viđamo il ne? da znam reći dečkima ako neću dolazit na probu
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ej, ma joj, ne mogu.callac wrote:elri, jel se sutra viđamo il ne? da znam reći dečkima ako neću dolazit na probu
oprosti na nejavljanju tokom popodneva, ne znam gdje su mi ni glava ni rep.
kak sam rekla jučer, počelo je prema 39 ić i nema šanse da se dobijem u dan-dva.
još su mi usmeni sutra stavili (dobila sam 3 iz ovog danas
zbilj amislim da su nikakve šanse da se opet ista svinjarija dogodi s temperaturom za tj dana tak da se tad vidimo i sori što je ovak ispalo.
glupo mi je inače odgađat onak, sad još više što se i zdravlje potrefi da zajebava kad ne treba.
- callac
elrania wrote:ej, ma joj, ne mogu.callac wrote:elri, jel se sutra viđamo il ne? da znam reći dečkima ako neću dolazit na probu![]()
oprosti na nejavljanju tokom popodneva, ne znam gdje su mi ni glava ni rep.
kak sam rekla jučer, počelo je prema 39 ić i nema šanse da se dobijem u dan-dva.
još su mi usmeni sutra stavili (dobila sam 3 iz ovog danas) pa bih vremenski i mogla fino popodne na kavu, al zbog ovog sad ipak niš...
zbilj amislim da su nikakve šanse da se opet ista svinjarija dogodi s temperaturom za tj dana tak da se tad vidimo i sori što je ovak ispalo.
glupo mi je inače odgađat onak, sad još više što se i zdravlje potrefi da zajebava kad ne treba.
a tako sam si nekako i mislila... ma nije bed zbog mene, samo da ti ozdraviš i prođeš taj ispit, bit će dana za kafenisanje i stignem i onaj kolač napraviti (danas nisam mogla u nabavku jer mi auto ne radi...)
Mafini će samnom na posao onda
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
spremi ih onda za sljedeći tjedan! stigneš ih još bar 3x napraviti i uvježbati se
računajući da će mi ovo dobro proć sutra, bilo bi mi najbolje 20. (nedjelja) se nać, jer bih doma na dan-dva iza 16. kad imam još neš za dat.
računajući da će mi ovo dobro proć sutra, bilo bi mi najbolje 20. (nedjelja) se nać, jer bih doma na dan-dva iza 16. kad imam još neš za dat.
- callac
nedjelja zvuči odličnoelrania wrote:spremi ih onda za sljedeći tjedan! stigneš ih još bar 3x napraviti i uvježbati se![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.