MEETING!

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Bub

Re: MEETING!

Post by Bub » 09 Jan 2011, 17:51

metallicat wrote:ma iz rijeke. napisala sam ne uključujuć šefa jer zaš bi se on našao samnom :lol:
Ih da sam dolazio prije ovdje na forum, možda bi se i upoznali, jer sam u Istri najviše puta bio, u Rijeci ni ne brojim koliko puta, ali najviše sam prolazio kroz Rijeku. Dok Rovinj, Poreč, Rabac, Labin, Vrsar, Duga uvala, Ika, Ičići, Medveja, Lovran, Mošćenička Draga, Opatija ne znam da li sam još štogod izostavio vjerojatno jesam, ne sjećam se...e da i na kraju fucking Kanfanar kakva rupa. :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jan 2011, 19:23

metallicat wrote:ma iz rijeke. napisala sam ne uključujuć šefa jer zaš bi se on našao samnom :lol:
ma kada mu bolja polovica ne dopušta da se nalazi s mladim curama. :zubifale: :mrgreen:

metallicat - a da li misliš da možeš jedanput doći u Labin? :kokicarenje:
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 09 Jan 2011, 23:39

Bub wrote:Ih da sam dolazio prije ovdje na forum, možda bi se i upoznali, jer sam u Istri najviše puta bio, u Rijeci ni ne brojim koliko puta, ali najviše sam prolazio kroz Rijeku. Dok Rovinj, Poreč, Rabac, Labin, Vrsar, Duga uvala, Ika, Ičići, Medveja, Lovran, Mošćenička Draga, Opatija ne znam da li sam još štogod izostavio vjerojatno jesam, ne sjećam se...e da i na kraju fucking Kanfanar kakva rupa. :zubifale:
ah. ako opet budeš dolazio, javi obavezno :D
@cons - hm, a znaš moju situaciju s lovom. da vozim, onda bi još možda i mogla, al ovako ne baš :?
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Jan 2011, 20:24

dakle, tko je zainteresiran sutra u 18:00 na cvijetnom? dragonrage me danas kontaktirao u vezi meetinga i etida DVD-a, pa da vidimo dali nas se još može skupiti...
ja ću sutra popodne znati i javiti dali mogu doći (posao).

filmofil

Post by filmofil » 24 Jan 2011, 20:26

ček, pa kolko će nas biti? :?
This is the Zodiac speaking.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Jan 2011, 20:30

filmofil wrote:ček, pa kolko će nas biti? :?
koliko sam shvatio; dragon, ti, zadro, callac i eventualno ja.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jan 2011, 20:30

zar imaš ksenofobiju? :zubifale:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 24 Jan 2011, 20:32

callac neće biti jer ima probu od 18-21h jbg!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 24 Jan 2011, 20:40

ne mogu ni ja.

filmofil

Post by filmofil » 24 Jan 2011, 21:33

john_constantine wrote:
zar imaš ksenofobiju? :zubifale:
ma ja sam imao dojam da se samo ja nalazim s dragonrageom :mrgreen: problem je u tome što neću bit sam sutra popodne pa ću morat šlepat sa sobom jednu osobu
This is the Zodiac speaking.

callac

Post by callac » 07 Feb 2011, 20:24

elri, jel se sutra viđamo il ne? da znam reći dečkima ako neću dolazit na probu
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 07 Feb 2011, 21:02

callac wrote:elri, jel se sutra viđamo il ne? da znam reći dečkima ako neću dolazit na probu
ej, ma joj, ne mogu. :|
oprosti na nejavljanju tokom popodneva, ne znam gdje su mi ni glava ni rep.
kak sam rekla jučer, počelo je prema 39 ić i nema šanse da se dobijem u dan-dva.

još su mi usmeni sutra stavili (dobila sam 3 iz ovog danas :lol: ) pa bih vremenski i mogla fino popodne na kavu, al zbog ovog sad ipak niš... :|

zbilj amislim da su nikakve šanse da se opet ista svinjarija dogodi s temperaturom za tj dana tak da se tad vidimo i sori što je ovak ispalo.
glupo mi je inače odgađat onak, sad još više što se i zdravlje potrefi da zajebava kad ne treba.

callac

Post by callac » 07 Feb 2011, 22:01

elrania wrote:
callac wrote:elri, jel se sutra viđamo il ne? da znam reći dečkima ako neću dolazit na probu
ej, ma joj, ne mogu. :|
oprosti na nejavljanju tokom popodneva, ne znam gdje su mi ni glava ni rep.
kak sam rekla jučer, počelo je prema 39 ić i nema šanse da se dobijem u dan-dva.

još su mi usmeni sutra stavili (dobila sam 3 iz ovog danas :lol: ) pa bih vremenski i mogla fino popodne na kavu, al zbog ovog sad ipak niš... :|

zbilj amislim da su nikakve šanse da se opet ista svinjarija dogodi s temperaturom za tj dana tak da se tad vidimo i sori što je ovak ispalo.
glupo mi je inače odgađat onak, sad još više što se i zdravlje potrefi da zajebava kad ne treba.
:(
a tako sam si nekako i mislila... ma nije bed zbog mene, samo da ti ozdraviš i prođeš taj ispit, bit će dana za kafenisanje i stignem i onaj kolač napraviti (danas nisam mogla u nabavku jer mi auto ne radi...)
Mafini će samnom na posao onda :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 07 Feb 2011, 22:05

spremi ih onda za sljedeći tjedan! stigneš ih još bar 3x napraviti i uvježbati se :lol:

računajući da će mi ovo dobro proć sutra, bilo bi mi najbolje 20. (nedjelja) se nać, jer bih doma na dan-dva iza 16. kad imam još neš za dat.

callac

Post by callac » 07 Feb 2011, 22:07

elrania wrote:spremi ih onda za sljedeći tjedan! stigneš ih još bar 3x napraviti i uvježbati se :lol:

računajući da će mi ovo dobro proć sutra, bilo bi mi najbolje 20. (nedjelja) se nać, jer bih doma na dan-dva iza 16. kad imam još neš za dat.
nedjelja zvuči odlično :supz:
If one of them is dead.

Post Reply