True Blood

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
callac

Re: True Blood

Post by callac » 17 Jun 2010, 21:54

Ghostface wrote:
callac wrote:Isuste, pa kako??? Mala je slatka kao šećerna bolest.....nisi mi jasan trenutno.. :lol: Plus nitko nije vidio moj editiran post sa slikom, trebalo mi predugo da nađem sliku i stavim ovdje pa ste se svi raspisali ko ludi :lol: :lol:
Vidiš meni nije, ni u crtama lica ni ičemu. Zapravo mi se pari malo mongoloidno, mali Downovac.
Neću se dat isprovocirati, ali trebaju ti očale :P Svaki put kad ju vidim poželim biti kao ona, od tena, boje kose, zubi, oči...ma sve!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 21:55

Ghostface wrote:
callac wrote:Isuste, pa kako??? Mala je slatka kao šećerna bolest.....nisi mi jasan trenutno.. :lol: Plus nitko nije vidio moj editiran post sa slikom, trebalo mi predugo da nađem sliku i stavim ovdje pa ste se svi raspisali ko ludi :lol: :lol:
Vidiš meni nije, ni u crtama lica ni ičemu. Zapravo mi se pari malo mongoloidno, mali Downovac.
Image

pa istina, ali ionako većina tih ženski u seriji ima neke čudne crte lica...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2010, 21:57

callac wrote:
Ghostface wrote:
Neću se dat isprovocirati, ali trebaju ti očale :P Svaki put kad ju vidim poželim biti kao ona, od tena, boje kose, zubi, oči...ma sve!

Pa ne vriđan tebe, nemaš se zašto isprovocirat. :lol: Kažen, i sam sebi san čudan u tom slučaju, al jbg, ten/kosa/oči kombinacija su u njenom slučaju savršeni, čista sjevernjačka ljepota, al mi je ružna.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 17 Jun 2010, 21:58

Kako si ti Johne povodljiv....
i šta je čudno u njenim crtama lica nek mi netko objasni! Pravo žensko lice. A svašta :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2010, 22:00

ima normalno, ljepuškasto lice.

i objektivno gledajući, zgodna je cura, al osobno mi nije privlačna.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 22:01

ma sve te cure djeluju ono nekako "umjetno"...Nemaju ono prirodni izgled. Čak i im kosa ima naglašenu prejaku boju. :lol:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2010, 22:02

Kako ću ja sad objasnit šta mi ne paše na njenom licu, to su ukusi, jbg, kužin ja sve, al eto. Ima tako isto jedna cura u Trogiru, ista kombinacija ka ona, i kao nekima je ona slatka, al meni joj faca izgleda ka omlet. Nemojte se vi cure vriđat, ja jesan dosta izbirljiv, pa jbg, nhf.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Jun 2010, 22:07

Ni meni nije privlačna. Nije mi sad ono ružna, ali nikako privlačna da to idem istaknuti.
Vjerojatno je stvar u prevelikim zubima (ili nisu preveliki nego stalno vire van, ne znam kak bih to opisala) + neka okrugla lutkasta glava. A lutkolikih ljudi se uvijek pomalo plašim :lol:

Na slikama je još ok, valjda je fotogenična, al u seriji big no no.

Vrh su mi Pam i Lizzy Caplan (iako je kratko bila)
Dok recimo Sookie sam s vremenom zavoljela tak da mi je i izgled postao ok (iako sudeći po knjigama su trebali uzet neku opako zgodnu) al kad će ona meni uvijek biti malo slatko dijete iz Piana :( i ne mogu je ne voljeti :) Čak sam htjela tu sliku stavit za avatar kad sam bila u onom pedofilskom avatarskom raspoloženju :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 17 Jun 2010, 22:07

Ghostface wrote:Kako ću ja sad objasnit šta mi ne paše na njenom licu, to su ukusi, jbg, kužin ja sve, al eto. Ima tako isto jedna cura u Trogiru, ista kombinacija ka ona, i kao nekima je ona slatka, al meni joj faca izgleda ka omlet. Nemojte se vi cure vriđat, ja jesan dosta izbirljiv, pa jbg, nhf.
Ma ne vrijeđam se, samo mi malo čudno što meni kojoj su obično ženske koje drugima mame uzahe i objektivno jesu zgodne nisu nimalo zanimljive i mislila sam da ova ulazi u taj stereotip i još mi se sviđa i zto se ne mogu načuditi.
A znaš šta kažu za one koji puno biraju... :lol: :P
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2010, 22:12

eh da, već sam se sjetio Amy... kada je već nitko ne spominje.

Image
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Jun 2010, 22:13

Ja sam ju spomenula iznad nja nja njaa :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 17 Jun 2010, 22:15

Primjer čist prosječne cure IMO...al to je i zato jer je crnka, preferiram svjetlije žene...uz par iznimaka
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Jun 2010, 00:21

callac wrote:Kako si ti Johne povodljiv....
i šta je čudno u njenim crtama lica nek mi netko objasni! Pravo žensko lice. A svašta :lol:
to se i ja pitam. :lol:
potpuno normalno izgleda i preslatka je ženska.

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Jun 2010, 02:36

Upravo pohledah 4 epizode i stvarno mi je super serija :D
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jun 2010, 09:38

u jbt, koji kraj šeste epizode, napetost na visini. :)
SpoilerShow
šteta što Jason pogiba na kraju, koja luda završnica...
Michel puši karu.

Post Reply