Neću se dat isprovocirati, ali trebaju ti očaleGhostface wrote:Vidiš meni nije, ni u crtama lica ni ičemu. Zapravo mi se pari malo mongoloidno, mali Downovac.callac wrote:Isuste, pa kako??? Mala je slatka kao šećerna bolest.....nisi mi jasan trenutno..Plus nitko nije vidio moj editiran post sa slikom, trebalo mi predugo da nađem sliku i stavim ovdje pa ste se svi raspisali ko ludi
![]()
True Blood
- callac
Re: True Blood
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
Ghostface wrote:Vidiš meni nije, ni u crtama lica ni ičemu. Zapravo mi se pari malo mongoloidno, mali Downovac.callac wrote:Isuste, pa kako??? Mala je slatka kao šećerna bolest.....nisi mi jasan trenutno..Plus nitko nije vidio moj editiran post sa slikom, trebalo mi predugo da nađem sliku i stavim ovdje pa ste se svi raspisali ko ludi
![]()

pa istina, ali ionako većina tih ženski u seriji ima neke čudne crte lica...
Michel puši karu.
- Scarface
callac wrote:Neću se dat isprovocirati, ali trebaju ti očaleGhostface wrote:Vidiš meni nije, ni u crtama lica ni ičemu. Zapravo mi se pari malo mongoloidno, mali Downovac.callac wrote:Isuste, pa kako??? Mala je slatka kao šećerna bolest.....nisi mi jasan trenutno..Plus nitko nije vidio moj editiran post sa slikom, trebalo mi predugo da nađem sliku i stavim ovdje pa ste se svi raspisali ko ludi
![]()
Svaki put kad ju vidim poželim biti kao ona, od tena, boje kose, zubi, oči...ma sve!
Pa ne vriđan tebe, nemaš se zašto isprovocirat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
Kako si ti Johne povodljiv....
i šta je čudno u njenim crtama lica nek mi netko objasni! Pravo žensko lice. A svašta
i šta je čudno u njenim crtama lica nek mi netko objasni! Pravo žensko lice. A svašta
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ima normalno, ljepuškasto lice.
i objektivno gledajući, zgodna je cura, al osobno mi nije privlačna.
i objektivno gledajući, zgodna je cura, al osobno mi nije privlačna.
- john_constantine
ma sve te cure djeluju ono nekako "umjetno"...Nemaju ono prirodni izgled. Čak i im kosa ima naglašenu prejaku boju. 
Michel puši karu.
- Scarface
Kako ću ja sad objasnit šta mi ne paše na njenom licu, to su ukusi, jbg, kužin ja sve, al eto. Ima tako isto jedna cura u Trogiru, ista kombinacija ka ona, i kao nekima je ona slatka, al meni joj faca izgleda ka omlet. Nemojte se vi cure vriđat, ja jesan dosta izbirljiv, pa jbg, nhf.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Ni meni nije privlačna. Nije mi sad ono ružna, ali nikako privlačna da to idem istaknuti.
Vjerojatno je stvar u prevelikim zubima (ili nisu preveliki nego stalno vire van, ne znam kak bih to opisala) + neka okrugla lutkasta glava. A lutkolikih ljudi se uvijek pomalo plašim
Na slikama je još ok, valjda je fotogenična, al u seriji big no no.
Vrh su mi Pam i Lizzy Caplan (iako je kratko bila)
Dok recimo Sookie sam s vremenom zavoljela tak da mi je i izgled postao ok (iako sudeći po knjigama su trebali uzet neku opako zgodnu) al kad će ona meni uvijek biti malo slatko dijete iz Piana
i ne mogu je ne voljeti
Čak sam htjela tu sliku stavit za avatar kad sam bila u onom pedofilskom avatarskom raspoloženju 
Vjerojatno je stvar u prevelikim zubima (ili nisu preveliki nego stalno vire van, ne znam kak bih to opisala) + neka okrugla lutkasta glava. A lutkolikih ljudi se uvijek pomalo plašim
Na slikama je još ok, valjda je fotogenična, al u seriji big no no.
Vrh su mi Pam i Lizzy Caplan (iako je kratko bila)
Dok recimo Sookie sam s vremenom zavoljela tak da mi je i izgled postao ok (iako sudeći po knjigama su trebali uzet neku opako zgodnu) al kad će ona meni uvijek biti malo slatko dijete iz Piana
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Ma ne vrijeđam se, samo mi malo čudno što meni kojoj su obično ženske koje drugima mame uzahe i objektivno jesu zgodne nisu nimalo zanimljive i mislila sam da ova ulazi u taj stereotip i još mi se sviđa i zto se ne mogu načuditi.Ghostface wrote:Kako ću ja sad objasnit šta mi ne paše na njenom licu, to su ukusi, jbg, kužin ja sve, al eto. Ima tako isto jedna cura u Trogiru, ista kombinacija ka ona, i kao nekima je ona slatka, al meni joj faca izgleda ka omlet. Nemojte se vi cure vriđat, ja jesan dosta izbirljiv, pa jbg, nhf.
A znaš šta kažu za one koji puno biraju...
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
- Asfodel
Ja sam ju spomenula iznad nja nja njaa 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Primjer čist prosječne cure IMO...al to je i zato jer je crnka, preferiram svjetlije žene...uz par iznimaka
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
to se i ja pitam.callac wrote:Kako si ti Johne povodljiv....
potpuno normalno izgleda i preslatka je ženska.
- Decadentor
- john_constantine
u jbt, koji kraj šeste epizode, napetost na visini.
SpoilerShow
šteta što Jason pogiba na kraju, koja luda završnica...
Michel puši karu.