Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 20 May 2011, 17:10

ovo što si rekla je imalo baš neku meni prenegativnu konotaciju u sebi, s obzirom da na sličnosti u izražavanju šminkom zaista ne gledam ko na nešto neobično, pa sam zato odgovorila. al dobro, da, slažem se, nebitno je više manje tko, kako, što.

callac

Post by callac » 20 May 2011, 18:33

evo, ova ženska meni radi divne stvari po očima/licu, prelistajte i divite se :mrgreen: (i ima normalne obrve) :P
http://padmitasmakeup.blogspot.com/sear ... 00-07%3A00
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 May 2011, 18:41

meni je to tako lijepo za gledati, ovo ovako lijepo sređeno gdje se vidi da se ima tona prakse i da su rezultati zbilja fantastični.
s druge strane, sjenila mi češće na drugima izgledaju ko fleke po očima, nego lijepa kombinacija boja.
više sam za minimalizam ili max dve kombinacije boja u umjerenoj količini. ma može i više, al da to ne prelazi kapak i pruža krakove po cijelom oku.

nema mi do bež/crvenog/bakrenog sjenila i tuša. koliko samo novaca uštedim ovim stavom :lol:

callac

Post by callac » 20 May 2011, 18:46

slažem se sa tobom, i ja sam guštala gledajući, ali mi nije palo na pamet iskopirati niti jedan look. to nisam ja. svako to oko samo za sebe izgleda super, ali onda kad vidiš cijelu sliku- meni pretjerano i detalji su u biti nevidljivi.
moje najkorištenije boje su: tamno i svijetlo siva (mat), bež (mat i shimmer), prljavo roze tamnija i svjetlija varijanta i ponekad srednje smeđe sjenilo(isto mat) i gore tuš, normalna crta bez nekog pretjerivanja u luku, dolje nikad ne stavljam olovko, a nedobog u waterline, i dobra maskara da oči budu širom otvorene. ponekad malo ukosim trepavice prema kutevi, al ugl. mi se ne da. ni umjetne ne stavljam ko što nikad ne bih u kosu stavljala one mrtve životinje :lol: (perika još nekako, ali napravit nešto da ljudi kao misle da je moje, no faking vej)
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 20 May 2011, 18:48

callac wrote:evo, ova ženska meni radi divne stvari po očima/licu, prelistajte i divite se :mrgreen: (i ima normalne obrve) :P
http://padmitasmakeup.blogspot.com/sear ... 00-07%3A00
opet ovo žuto zeleno sexy :tonqe: i bička koristi samo mac, lako tako :twisted:
Image

elrania

Post by elrania » 20 May 2011, 18:52

super mi je izbor sjenila; ja jedino ne bih ovo sivo sebi. meni je pak predobro tamnozeleno s kojim znam povremeno povlačiti linije ko tuš.
imam neko 10 godina staro avon sjenilo koje samo za to koristim i ta linija izdura cijeli dan. naravno, mokrim kistom radim.
i to je više manje to od boja.
ja pak zavinem crtu s tušem, ljepše mi je to na nekako.

i neki dan sam baš gledala jednu poznanicu kak stavlja maskaru i bilo mi je prewtf koliko je ona to detaljno trljala sebi u trepavice :lol: ja imam neki shizofrenični stil nanošenja da sam dobila komentar da ću sioko iskopat :lol: , al uvijek si tak taman stavim da nikad ne budu onak smežurano slijepljene.

umjetne trepavice su mi prefora, al ak su neke bizarne poput one s perima ili nekim bojama, ali to je ionako onda za neke ekstra prigode.

i crta nikad dolje... imam velike oči, al kad se ta crta tamo stvori, imam dojam da su mi 10x uže.

callac

Post by callac » 20 May 2011, 18:59

el, ma drugo su takve umj. trepavice, to je super i fora, al ono onak zaprave stavit umjetne, a kofol su tvoje... :? :lol:
i zaboravila sam i ja napomenuti maslinasto zeleni tuš koji ponekad stavim na bež sjenilo ili kao kontrast na roze/ljubičasto. I imam dosta maskara u boji, plavu, smeđu, ljubičastu, zelenu i zlatnu. najčešće stavim plavu od tih u boji, a crna i to carbon black mi je FTW!!
Sad sam ovisna o rumenilu, kupila sam si od borjois neko roskasto, ono koje stavljam na oči pa potrošila, opet sam uzela na nekom sniženju i sad ga konačno koristim u prave svrhe :lol: tako je divno na bakrenu kosu, uvijek sam mislila da je breskva nijansa prikladnija, ali pošto sam ja i dalje hladni tip, roze mi super pristaje na ten.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 May 2011, 19:03

eh, rumenila, to jedino nikad nisam stavljala na sebe. možda jednog dana :lol:

callac

Post by callac » 20 May 2011, 21:46

sad gledam reklamu za laško, ona severinina haljina je ko moja šta ću imat u svatovima, samo je moja tamno plava. i ne puca baš toliko ko na njoj :lol: (i košta barem deset puta manje, ma malo sam rekla :lol: )
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 May 2011, 21:58

Krasno, taj blog mislim. Većinom su mi svi ti tutoriali odlično izvedeni, nemam prigovora (i ono na prethodnoj str.)
I ja isto samo pasem oči na tome, zato i obožavam te neke neosive varijante da gledam kao ideje za maskiranja
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 21 May 2011, 15:20

uuuu super blog, sejvam si link da mi ne ispari iz glave kasnije kad budem tražila :D
mogla bi danima u to gledat :shock:
ja pak obožavam boje, jake, svijetle, tamne, nema veze. a oči šminkam na sto mogućih načina (dobro, ne baš sto :lol: ) nemam neki standardni look, ovisi kako mi dođe inspiracija, al ih volim baš ono ful namazat :mrgreen:
kad je nemam (inspiracije) onda neidem na silu neš kemijat samo se naprašim kamenim puderom, malo rumenila, na oči neka neutrala, olovka i maskara, al onda usne idu jače, to mi je onak za dan, kad treba na brzinu neš stavit i trčat dalje.
a kad smo kod rumenila ja imam ovo od pupe br. 8
Image
prošarano je roza/breskva i minimalno zlatnoga, prepredobro izgleda :prayer: i veeeeliko je :mrgreen: jedino kaj je ta četkica preortopedska, ja to kistom stavljam.
inaće, ovo je izbor i meni su predivne sve (uživo daleko ljepše, naravno)
Image
Image

callac

Post by callac » 21 May 2011, 15:26

Super izgleda Jane, ja imam sjenilo njihovo slično ovom broju 5
a moje rukenilo je ovo lijevo na slici, uživo je svjetlije malo
Image
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 21 May 2011, 15:31

oooo da, 5 je baš fora jako, ovo 8 mi ide nekako najbolje na ten i paše mi na svu šminku. i ja sam skužila da za nas svjetlooke i svjetlopute rozo zna bit zakon, ful osvježi lice.
i jako lijepo je ovo tvoje, ja sam imala slično samo više se ne sječam koja marka.
vidjela sam neki dan baš onako candy rozo, baš ko oni pjenasti gumenjaci :mrgreen: trebalo bi nabavit i furat to skupa sa tirkiznim sjenilom ala '80.
Image

callac

Post by callac » 23 May 2011, 09:30

http://www.youtube.com/watch?v=_OZIG0EX ... dded#at=98
elri, evo verzije koju bi možda i mogla probaviti u svatovima :lol:
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 23 May 2011, 14:00

Awww :lol: