Ženski kutak
- elrania
Re: Ženski kutak
ovo što si rekla je imalo baš neku meni prenegativnu konotaciju u sebi, s obzirom da na sličnosti u izražavanju šminkom zaista ne gledam ko na nešto neobično, pa sam zato odgovorila. al dobro, da, slažem se, nebitno je više manje tko, kako, što.
- callac
evo, ova ženska meni radi divne stvari po očima/licu, prelistajte i divite se
(i ima normalne obrve)
http://padmitasmakeup.blogspot.com/sear ... 00-07%3A00
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni je to tako lijepo za gledati, ovo ovako lijepo sređeno gdje se vidi da se ima tona prakse i da su rezultati zbilja fantastični.
s druge strane, sjenila mi češće na drugima izgledaju ko fleke po očima, nego lijepa kombinacija boja.
više sam za minimalizam ili max dve kombinacije boja u umjerenoj količini. ma može i više, al da to ne prelazi kapak i pruža krakove po cijelom oku.
nema mi do bež/crvenog/bakrenog sjenila i tuša. koliko samo novaca uštedim ovim stavom
s druge strane, sjenila mi češće na drugima izgledaju ko fleke po očima, nego lijepa kombinacija boja.
više sam za minimalizam ili max dve kombinacije boja u umjerenoj količini. ma može i više, al da to ne prelazi kapak i pruža krakove po cijelom oku.
nema mi do bež/crvenog/bakrenog sjenila i tuša. koliko samo novaca uštedim ovim stavom
- callac
slažem se sa tobom, i ja sam guštala gledajući, ali mi nije palo na pamet iskopirati niti jedan look. to nisam ja. svako to oko samo za sebe izgleda super, ali onda kad vidiš cijelu sliku- meni pretjerano i detalji su u biti nevidljivi.
moje najkorištenije boje su: tamno i svijetlo siva (mat), bež (mat i shimmer), prljavo roze tamnija i svjetlija varijanta i ponekad srednje smeđe sjenilo(isto mat) i gore tuš, normalna crta bez nekog pretjerivanja u luku, dolje nikad ne stavljam olovko, a nedobog u waterline, i dobra maskara da oči budu širom otvorene. ponekad malo ukosim trepavice prema kutevi, al ugl. mi se ne da. ni umjetne ne stavljam ko što nikad ne bih u kosu stavljala one mrtve životinje
(perika još nekako, ali napravit nešto da ljudi kao misle da je moje, no faking vej)
moje najkorištenije boje su: tamno i svijetlo siva (mat), bež (mat i shimmer), prljavo roze tamnija i svjetlija varijanta i ponekad srednje smeđe sjenilo(isto mat) i gore tuš, normalna crta bez nekog pretjerivanja u luku, dolje nikad ne stavljam olovko, a nedobog u waterline, i dobra maskara da oči budu širom otvorene. ponekad malo ukosim trepavice prema kutevi, al ugl. mi se ne da. ni umjetne ne stavljam ko što nikad ne bih u kosu stavljala one mrtve životinje
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
opet ovo žuto zeleno sexycallac wrote:evo, ova ženska meni radi divne stvari po očima/licu, prelistajte i divite se(i ima normalne obrve)
![]()

- elrania
super mi je izbor sjenila; ja jedino ne bih ovo sivo sebi. meni je pak predobro tamnozeleno s kojim znam povremeno povlačiti linije ko tuš.
imam neko 10 godina staro avon sjenilo koje samo za to koristim i ta linija izdura cijeli dan. naravno, mokrim kistom radim.
i to je više manje to od boja.
ja pak zavinem crtu s tušem, ljepše mi je to na nekako.
i neki dan sam baš gledala jednu poznanicu kak stavlja maskaru i bilo mi je prewtf koliko je ona to detaljno trljala sebi u trepavice
ja imam neki shizofrenični stil nanošenja da sam dobila komentar da ću sioko iskopat
, al uvijek si tak taman stavim da nikad ne budu onak smežurano slijepljene.
umjetne trepavice su mi prefora, al ak su neke bizarne poput one s perima ili nekim bojama, ali to je ionako onda za neke ekstra prigode.
i crta nikad dolje... imam velike oči, al kad se ta crta tamo stvori, imam dojam da su mi 10x uže.
imam neko 10 godina staro avon sjenilo koje samo za to koristim i ta linija izdura cijeli dan. naravno, mokrim kistom radim.
i to je više manje to od boja.
ja pak zavinem crtu s tušem, ljepše mi je to na nekako.
i neki dan sam baš gledala jednu poznanicu kak stavlja maskaru i bilo mi je prewtf koliko je ona to detaljno trljala sebi u trepavice
umjetne trepavice su mi prefora, al ak su neke bizarne poput one s perima ili nekim bojama, ali to je ionako onda za neke ekstra prigode.
i crta nikad dolje... imam velike oči, al kad se ta crta tamo stvori, imam dojam da su mi 10x uže.
- callac
el, ma drugo su takve umj. trepavice, to je super i fora, al ono onak zaprave stavit umjetne, a kofol su tvoje...
i zaboravila sam i ja napomenuti maslinasto zeleni tuš koji ponekad stavim na bež sjenilo ili kao kontrast na roze/ljubičasto. I imam dosta maskara u boji, plavu, smeđu, ljubičastu, zelenu i zlatnu. najčešće stavim plavu od tih u boji, a crna i to carbon black mi je FTW!!
Sad sam ovisna o rumenilu, kupila sam si od borjois neko roskasto, ono koje stavljam na oči pa potrošila, opet sam uzela na nekom sniženju i sad ga konačno koristim u prave svrhe
tako je divno na bakrenu kosu, uvijek sam mislila da je breskva nijansa prikladnija, ali pošto sam ja i dalje hladni tip, roze mi super pristaje na ten.
i zaboravila sam i ja napomenuti maslinasto zeleni tuš koji ponekad stavim na bež sjenilo ili kao kontrast na roze/ljubičasto. I imam dosta maskara u boji, plavu, smeđu, ljubičastu, zelenu i zlatnu. najčešće stavim plavu od tih u boji, a crna i to carbon black mi je FTW!!
Sad sam ovisna o rumenilu, kupila sam si od borjois neko roskasto, ono koje stavljam na oči pa potrošila, opet sam uzela na nekom sniženju i sad ga konačno koristim u prave svrhe
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
eh, rumenila, to jedino nikad nisam stavljala na sebe. možda jednog dana 
- callac
sad gledam reklamu za laško, ona severinina haljina je ko moja šta ću imat u svatovima, samo je moja tamno plava. i ne puca baš toliko ko na njoj
(i košta barem deset puta manje, ma malo sam rekla
)
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Krasno, taj blog mislim. Većinom su mi svi ti tutoriali odlično izvedeni, nemam prigovora (i ono na prethodnoj str.)
I ja isto samo pasem oči na tome, zato i obožavam te neke neosive varijante da gledam kao ideje za maskiranja
I ja isto samo pasem oči na tome, zato i obožavam te neke neosive varijante da gledam kao ideje za maskiranja
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
uuuu super blog, sejvam si link da mi ne ispari iz glave kasnije kad budem tražila
mogla bi danima u to gledat
ja pak obožavam boje, jake, svijetle, tamne, nema veze. a oči šminkam na sto mogućih načina (dobro, ne baš sto
) nemam neki standardni look, ovisi kako mi dođe inspiracija, al ih volim baš ono ful namazat
kad je nemam (inspiracije) onda neidem na silu neš kemijat samo se naprašim kamenim puderom, malo rumenila, na oči neka neutrala, olovka i maskara, al onda usne idu jače, to mi je onak za dan, kad treba na brzinu neš stavit i trčat dalje.
a kad smo kod rumenila ja imam ovo od pupe br. 8

prošarano je roza/breskva i minimalno zlatnoga, prepredobro izgleda
i veeeeliko je
jedino kaj je ta četkica preortopedska, ja to kistom stavljam.
inaće, ovo je izbor i meni su predivne sve (uživo daleko ljepše, naravno)

mogla bi danima u to gledat
ja pak obožavam boje, jake, svijetle, tamne, nema veze. a oči šminkam na sto mogućih načina (dobro, ne baš sto
kad je nemam (inspiracije) onda neidem na silu neš kemijat samo se naprašim kamenim puderom, malo rumenila, na oči neka neutrala, olovka i maskara, al onda usne idu jače, to mi je onak za dan, kad treba na brzinu neš stavit i trčat dalje.
a kad smo kod rumenila ja imam ovo od pupe br. 8

prošarano je roza/breskva i minimalno zlatnoga, prepredobro izgleda
inaće, ovo je izbor i meni su predivne sve (uživo daleko ljepše, naravno)

- callac
Super izgleda Jane, ja imam sjenilo njihovo slično ovom broju 5
a moje rukenilo je ovo lijevo na slici, uživo je svjetlije malo

a moje rukenilo je ovo lijevo na slici, uživo je svjetlije malo

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
oooo da, 5 je baš fora jako, ovo 8 mi ide nekako najbolje na ten i paše mi na svu šminku. i ja sam skužila da za nas svjetlooke i svjetlopute rozo zna bit zakon, ful osvježi lice.
i jako lijepo je ovo tvoje, ja sam imala slično samo više se ne sječam koja marka.
vidjela sam neki dan baš onako candy rozo, baš ko oni pjenasti gumenjaci
trebalo bi nabavit i furat to skupa sa tirkiznim sjenilom ala '80.
i jako lijepo je ovo tvoje, ja sam imala slično samo više se ne sječam koja marka.
vidjela sam neki dan baš onako candy rozo, baš ko oni pjenasti gumenjaci

- callac
http://www.youtube.com/watch?v=_OZIG0EX ... dded#at=98
elri, evo verzije koju bi možda i mogla probaviti u svatovima
elri, evo verzije koju bi možda i mogla probaviti u svatovima
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel