Ja počela čitat i već mislila da te za ozbač pecka. Ono, alrgijska reakcija i sl.callac wrote:Pecka me farba na glavinisam izdržala do poslije mora, ionako su mi rekli u Keuneu da one nove boje dolaze tek na jesen u prodaju, do tada samo u frizerskim salonima, a ja ne dam 300 kn da mi netko namalja farbu na glavu kad mogu i sama
držim se stare boje još za sada..iako sam skoro kupila AlfaParf jer je malo kvalitetnija..ipak, imala sam keune već doma pa mi bilo glupo trošit pare..
Ženski kutak
- Asfodel
Re: Ženski kutak
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
nisi daleko od istine, stvarno me malo i peckaAsfodel wrote:Ja počela čitat i već mislila da te za ozbač pecka. Ono, alrgijska reakcija i sl.callac wrote:Pecka me farba na glavinisam izdržala do poslije mora, ionako su mi rekli u Keuneu da one nove boje dolaze tek na jesen u prodaju, do tada samo u frizerskim salonima, a ja ne dam 300 kn da mi netko namalja farbu na glavu kad mogu i sama
držim se stare boje još za sada..iako sam skoro kupila AlfaParf jer je malo kvalitetnija..ipak, imala sam keune već doma pa mi bilo glupo trošit pare..
![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
Evo, oprala sam kosu, ispalo dosta svjetlije nego inače
može biti da mi omjer farbe i hidrogena nije bio kako spada...ah well, sad bar neću morati manijakalno prat kosu da se ispere ljubičasti štih
još da mi se prek noći stvori onako savršeni izrast...
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
Nastavljam svoj monolog-otkrila sam misteriju zašto je boja ispala drugačije: kupila sam totalno drugu nijansu
sad idem čitat na kutiji kad ono broj 10.21 umjesto 15.17 dobro je da nisam fulala boju kompletno već samo nijansu, ova 10.21 je više onak biserno bijela, a 1517 vuče na ljubičasto. Već sam mislila da sam zabrijala jer se na glavi uopće nije razvijala kao inače, sva poljubičasti, ovo vuklo na žuto. Od sada treba bolje paziti kad se kupuje boja, cccccc
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Koliko treba vremena proć od blajhanja do sljedećeg blajhanja otprilike?
Ja imam neke zdravorazumske teze, al zanima jel ima nešto striktno..
Ja imam neke zdravorazumske teze, al zanima jel ima nešto striktno..
- metallicat
http://i52.tinypic.com/2hzl7jd.jpg kao što rekoh, bitna je samo boja
http://i53.tinypic.com/vnnyft.jpg
dobra mi je boja, al mislim da će bit crvenija s ovom drugom
dobra mi je boja, al mislim da će bit crvenija s ovom drugom

- Asfodel
Lijepa je totalno boja sama po sebi, al mi uz tebe bolje paše ona tamnocrvena. Čitaj, ja ne bih da ideš svijetlije od ovogametallicat wrote:http://i52.tinypic.com/2hzl7jd.jpg kao što rekoh, bitna je samo boja![]()
dobra mi je boja, al mislim da će bit crvenija s ovom drugom![]()
I lijepa ti je kosa, tak duga.
- metallicat
hvala. mislim da puno svjetilije ni neće ić, ionako je ovako dobra. teže je doć do svjetilije, tako da ni ne bi natrag u tamniju, al nikad se nezna

- Asfodel
Tako je, nikad ne reci nikadmetallicat wrote:hvala. mislim da puno svjetilije ni neće ić, ionako je ovako dobra. teže je doć do svjetilije, tako da ni ne bi natrag u tamniju, al nikad se nezna![]()
Guštaj s eksperimentiranjem pa ćeš vidjet na kraju šta ti se najviše sviđa
- callac
Dobro je, dosta si ju posvjetlila! Al kako kaže Asfi, nemoj više, kosa ti je preduga za nešto još izražajnije, imho.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni bi i neš drečavije od toga bilo ok, al nisam previše kompetentna tu nešto pametno reći, jer mi boja sama po sebi ne paše.
je da picajzliram maksimalno, al mislim da bi mi izgledalo jako dobro i da je ta boja, al da se kosa skroz ispegla, poravna, izgladi.
je da picajzliram maksimalno, al mislim da bi mi izgledalo jako dobro i da je ta boja, al da se kosa skroz ispegla, poravna, izgladi.
- metallicat
mislim da svjetlije ni ne bi moglo bez blajhanja
a i to je nažalost samo tako jako crvena na suncu, a ovako je normalna.

- Asfodel
E onda odličnometallicat wrote:mislim da svjetlije ni ne bi moglo bez blajhanjaa i to je nažalost samo tako jako crvena na suncu, a ovako je normalna.
Inače, ja govorim isključivo po tome što mislim da tebi pristaje uz izgled, a ne o svom ukusu i preferencijama. Ti si mi klasičan slučaj tamnokose/tamnooke cure koja izgleda kao da je rođena s tamnocrvenom kosom. I sam bih spadala u tu kategoriju da imam malo normalniju boju kože lica, a ne ovako jadnu i blijedu.
I kad će taj Dec više napravit dredove i stavit moožda sliku na ženski kutak?!
- metallicat