Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Ženski kutak

Post by Asfodel » 04 Aug 2010, 23:21

callac wrote:Pecka me farba na glavi :lol: nisam izdržala do poslije mora, ionako su mi rekli u Keuneu da one nove boje dolaze tek na jesen u prodaju, do tada samo u frizerskim salonima, a ja ne dam 300 kn da mi netko namalja farbu na glavu kad mogu i sama :P držim se stare boje još za sada..iako sam skoro kupila AlfaParf jer je malo kvalitetnija..ipak, imala sam keune već doma pa mi bilo glupo trošit pare..
Ja počela čitat i već mislila da te za ozbač pecka. Ono, alrgijska reakcija i sl. :lol: :facepalm:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 04 Aug 2010, 23:26

Asfodel wrote:
callac wrote:Pecka me farba na glavi :lol: nisam izdržala do poslije mora, ionako su mi rekli u Keuneu da one nove boje dolaze tek na jesen u prodaju, do tada samo u frizerskim salonima, a ja ne dam 300 kn da mi netko namalja farbu na glavu kad mogu i sama :P držim se stare boje još za sada..iako sam skoro kupila AlfaParf jer je malo kvalitetnija..ipak, imala sam keune već doma pa mi bilo glupo trošit pare..
Ja počela čitat i već mislila da te za ozbač pecka. Ono, alrgijska reakcija i sl. :lol: :facepalm:
nisi daleko od istine, stvarno me malo i pecka :zubifale: ali nije alergijska reakcija već mi iziritirano vlasište valjda od svih silnih preparata koje koristim :facepalm:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 04 Aug 2010, 23:59

Evo, oprala sam kosu, ispalo dosta svjetlije nego inače :? može biti da mi omjer farbe i hidrogena nije bio kako spada...ah well, sad bar neću morati manijakalno prat kosu da se ispere ljubičasti štih :lol: još da mi se prek noći stvori onako savršeni izrast...
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 05 Aug 2010, 17:07

Nastavljam svoj monolog-otkrila sam misteriju zašto je boja ispala drugačije: kupila sam totalno drugu nijansu :lol: :lol: sad idem čitat na kutiji kad ono broj 10.21 umjesto 15.17 dobro je da nisam fulala boju kompletno već samo nijansu, ova 10.21 je više onak biserno bijela, a 1517 vuče na ljubičasto. Već sam mislila da sam zabrijala jer se na glavi uopće nije razvijala kao inače, sva poljubičasti, ovo vuklo na žuto. Od sada treba bolje paziti kad se kupuje boja, cccccc
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Aug 2010, 15:12

Koliko treba vremena proć od blajhanja do sljedećeg blajhanja otprilike?
Ja imam neke zdravorazumske teze, al zanima jel ima nešto striktno.. :)

metallicat

Post by metallicat » 02 Sep 2010, 23:40

http://i52.tinypic.com/2hzl7jd.jpg kao što rekoh, bitna je samo boja :lol:
http://i53.tinypic.com/vnnyft.jpg

dobra mi je boja, al mislim da će bit crvenija s ovom drugom :D
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Sep 2010, 23:47

metallicat wrote:http://i52.tinypic.com/2hzl7jd.jpg kao što rekoh, bitna je samo boja :lol:
http://i53.tinypic.com/vnnyft.jpg

dobra mi je boja, al mislim da će bit crvenija s ovom drugom :D
Lijepa je totalno boja sama po sebi, al mi uz tebe bolje paše ona tamnocrvena. Čitaj, ja ne bih da ideš svijetlije od ovoga :mrgreen: al to je samo moja skromna procjena hihi
I lijepa ti je kosa, tak duga.

metallicat

Post by metallicat » 02 Sep 2010, 23:57

hvala. mislim da puno svjetilije ni neće ić, ionako je ovako dobra. teže je doć do svjetilije, tako da ni ne bi natrag u tamniju, al nikad se nezna :D
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 03 Sep 2010, 00:05

metallicat wrote:hvala. mislim da puno svjetilije ni neće ić, ionako je ovako dobra. teže je doć do svjetilije, tako da ni ne bi natrag u tamniju, al nikad se nezna :D
Tako je, nikad ne reci nikad :twisted:
Guštaj s eksperimentiranjem pa ćeš vidjet na kraju šta ti se najviše sviđa :)

callac

Post by callac » 03 Sep 2010, 23:29

Dobro je, dosta si ju posvjetlila! Al kako kaže Asfi, nemoj više, kosa ti je preduga za nešto još izražajnije, imho.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 03 Sep 2010, 23:53

meni bi i neš drečavije od toga bilo ok, al nisam previše kompetentna tu nešto pametno reći, jer mi boja sama po sebi ne paše.
je da picajzliram maksimalno, al mislim da bi mi izgledalo jako dobro i da je ta boja, al da se kosa skroz ispegla, poravna, izgladi.

metallicat

Post by metallicat » 04 Sep 2010, 00:33

mislim da svjetlije ni ne bi moglo bez blajhanja :mrgreen: a i to je nažalost samo tako jako crvena na suncu, a ovako je normalna.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 04 Sep 2010, 13:06

metallicat wrote:mislim da svjetlije ni ne bi moglo bez blajhanja :mrgreen: a i to je nažalost samo tako jako crvena na suncu, a ovako je normalna.
E onda odlično :partyman: :mrgreen:
Inače, ja govorim isključivo po tome što mislim da tebi pristaje uz izgled, a ne o svom ukusu i preferencijama. Ti si mi klasičan slučaj tamnokose/tamnooke cure koja izgleda kao da je rođena s tamnocrvenom kosom. I sam bih spadala u tu kategoriju da imam malo normalniju boju kože lica, a ne ovako jadnu i blijedu.

I kad će taj Dec više napravit dredove i stavit moožda sliku na ženski kutak?! :zubifale:

Ašow

Post by Ašow » 04 Sep 2010, 20:33

STIGO UGLJEN!!!1
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 04 Sep 2010, 23:03

nešto sam propustila :?: :lol:
Image