Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Hec

Post by Hec » 20 Jul 2009, 13:47

jel neko igra/igrao Battlefield Heroes? malo parodicna online igra, polu fps polu onak... ima svega, dobro dode za zajebanciju samo me nervira biranje servera, previse igraca a malo servera.
"Six strings to cover fear..."

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 20 Jul 2009, 13:48

Prvi je dobar samo u maloj mjeri zbog odlične grafike i činjenice da možeš čitati Bibliju dok gamad puniš olovom. Osim toga... Većina levela je bazirana na jako nespretnom stealthu i lošem platformingu. Drži se drugog dijela.
Revenge solves everything

bakero

Post by bakero » 20 Jul 2009, 14:06

DeadDispatcher90 wrote:Prvi je dobar samo u maloj mjeri zbog odlične grafike i činjenice da možeš čitati Bibliju dok gamad puniš olovom. Osim toga... Većina levela je bazirana na jako nespretnom stealthu i lošem platformingu. Drži se drugog dijela.
ok onda i neću više pokušavat ga pokrenut kad ne ide ne ide.... šta tebe spriječava da zaigraš 2.dio, kofiguracija ili?
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

olio

Post by olio » 20 Jul 2009, 14:17

Hec wrote:jel neko igra/igrao Battlefield Heroes? malo parodicna online igra, polu fps polu onak... ima svega, dobro dode za zajebanciju samo me nervira biranje servera, previse igraca a malo servera.
hahaha polu fps
Igra je TPS
karakteristike battlefielda koji izgleda kao team fortress 2 ali je third person shooter

ja trenutno pauziram sa igrom jer samo gledam filmove pa nemam vremena, ali i mene živcira biranje servera

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 20 Jul 2009, 16:30

To je jedna od dobrih strana dvojke. Zahtjevi su fenomenalno optimizirani i igra je prilagođena i za starije PC-e. Ja sam svog nedavno totalno izokrenuo i stavio mu novu, matičnu, grafičku i RAM-a. Nisam ništa mjenjao, otkad sam ga nabavio 2004-te. Sprječava me tip koji mi ga je trebao donijeti još od prije 2 tjedna, ali ne bi se smio žaliti s obzirom na to da je besplatno, a već mi je i nabavio Prototype.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jul 2009, 16:57

DeadDispatcher90 wrote:Prvi je dobar samo u maloj mjeri zbog odlične grafike i činjenice da možeš čitati Bibliju dok gamad puniš olovom. Osim toga... Većina levela je bazirana na jako nespretnom stealthu i lošem platformingu. Drži se drugog dijela.
ma nije tako loše, meni je uvijek bio dobar. A i odlično dođe poslije dvojke, pošto se završetak nastavlja na jedinicu, pa neki dijelovi nisu potpuni
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 20 Jul 2009, 17:06

Ali gameplay je toliko deprimirajuće lošiji od Bound in Blooda. Da ne spominjem da je onaj mali pizdun Billy toliko lošiji lik od Thomasa, Raya i Williama. Evo mali uzorak fenomenalne karakterizacije i voice actinga.

http://www.youtube.com/watch?v=v7eTOnwpYZ0

bakero

Post by bakero » 20 Jul 2009, 17:39

DeadDispatcher90 wrote:To je jedna od dobrih strana dvojke. Zahtjevi su fenomenalno optimizirani i igra je prilagođena i za starije PC-e. Ja sam svog nedavno totalno izokrenuo i stavio mu novu, matičnu, grafičku i RAM-a. Nisam ništa mjenjao, otkad sam ga nabavio 2004-te. Sprječava me tip koji mi ga je trebao donijeti još od prije 2 tjedna, ali ne bi se smio žaliti s obzirom na to da je besplatno, a već mi je i nabavio Prototype.
aha...heh a uvik ga imaš na torrentu...a taj prototype jel stvarno tako dobar,da ga svi tako hvale?
R.I.P.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 20 Jul 2009, 17:48

Strašno dobar. Barry Pepper, snajperist iz Saving Private Ryan, je dao glas i lik glavnom liku. Igra je odlično koncipirana tako da te uvijek tjera da skupljaš za nove moći i poteze, a traje dosta duga da sve skupiš.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jul 2009, 17:49

DeadDispatcher90 wrote:Ali gameplay je toliko deprimirajuće lošiji od Bound in Blooda. Da ne spominjem da je onaj mali pizdun Billy toliko lošiji lik od Thomasa, Raya i Williama. Evo mali uzorak fenomenalne karakterizacije i voice actinga.

ma završio sam ga samo radi odlične radnje. :) Ok, malo je šok poslije dvojke, ali baš mi je dobro sjeo kada sam završio call of juarez 2, pa nastavio za prvim nastavkom...

Igram još uvijek silent hill 5, dobra je i dalje, ali jbt, pojavio se pyramid head. :shock: :shock:
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 20 Jul 2009, 17:54

john_constantine wrote:
DeadDispatcher90 wrote:Ali gameplay je toliko deprimirajuće lošiji od Bound in Blooda. Da ne spominjem da je onaj mali pizdun Billy toliko lošiji lik od Thomasa, Raya i Williama. Evo mali uzorak fenomenalne karakterizacije i voice actinga.

ma završio sam ga samo radi odlične radnje. :) Ok, malo je šok poslije dvojke, ali baš mi je dobro sjeo kada sam završio call of juarez 2, pa nastavio za prvim nastavkom...

Igram još uvijek silent hill 5, dobra je i dalje, ali jbt, pojavio se pyramid head. :shock: :shock:
haha gleda sam video na youtube sa tim likom haha na šta liči jbt.... ja sam od SH igra samo 1 i 2 i usra sam se ko lud!
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 20 Jul 2009, 17:55

DeadDispatcher90 wrote:Strašno dobar. Barry Pepper, snajperist iz Saving Private Ryan, je dao glas i lik glavnom liku. Igra je odlično koncipirana tako da te uvijek tjera da skupljaš za nove moći i poteze, a traje dosta duga da sve skupiš.
hm vidit ću kako izgleda pa ga možda i uberem na torrentu...! 8) trenutno na kompu imam QUake 4, Call of Juarez 2, Cryostasis, Cold Fear, NHl 09...hihi
R.I.P.

olio

Post by olio » 20 Jul 2009, 18:02

meni je prototype bezveze igra (inaèe neznam nikoga kome se igra ne sviða :D )
Lijepo je uživati u mass destructionu i moæima ali zadatci u igri su užasni, dosadni i nezanimljivi
Prièa je ok ali igra je u globalu dosadna

67/100

bakero

Post by bakero » 20 Jul 2009, 18:04

olio wrote:meni je prototype bezveze igra (inače neznam nikoga kome se igra ne sviđa :D )
Lijepo je uživati u mass destructionu i moćima ali zadatci u igri su užasni, dosadni i nezanimljivi
Priča je ok ali igra je u globalu dosadna

67/100
vidit ćemo....odo se malo informirat
R.I.P.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 20 Jul 2009, 18:24

haha gleda sam video na youtube sa tim likom haha na šta liči jbt
Misliš na Raya McCalla?

Post Reply