Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
- bakero
ok onda i neću više pokušavat ga pokrenut kad ne ide ne ide.... šta tebe spriječava da zaigraš 2.dio, kofiguracija ili?DeadDispatcher90 wrote:Prvi je dobar samo u maloj mjeri zbog odlične grafike i činjenice da možeš čitati Bibliju dok gamad puniš olovom. Osim toga... Većina levela je bazirana na jako nespretnom stealthu i lošem platformingu. Drži se drugog dijela.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
-
hahaha polu fpsHec wrote:jel neko igra/igrao Battlefield Heroes? malo parodicna online igra, polu fps polu onak... ima svega, dobro dode za zajebanciju samo me nervira biranje servera, previse igraca a malo servera.
Igra je TPS
karakteristike battlefielda koji izgleda kao team fortress 2 ali je third person shooter
ja trenutno pauziram sa igrom jer samo gledam filmove pa nemam vremena, ali i mene živcira biranje servera
- DeadDispatcher90
To je jedna od dobrih strana dvojke. Zahtjevi su fenomenalno optimizirani i igra je prilagođena i za starije PC-e. Ja sam svog nedavno totalno izokrenuo i stavio mu novu, matičnu, grafičku i RAM-a. Nisam ništa mjenjao, otkad sam ga nabavio 2004-te. Sprječava me tip koji mi ga je trebao donijeti još od prije 2 tjedna, ali ne bi se smio žaliti s obzirom na to da je besplatno, a već mi je i nabavio Prototype.
Revenge solves everything
- john_constantine
ma nije tako loše, meni je uvijek bio dobar. A i odlično dođe poslije dvojke, pošto se završetak nastavlja na jedinicu, pa neki dijelovi nisu potpuniDeadDispatcher90 wrote:Prvi je dobar samo u maloj mjeri zbog odlične grafike i činjenice da možeš čitati Bibliju dok gamad puniš olovom. Osim toga... Većina levela je bazirana na jako nespretnom stealthu i lošem platformingu. Drži se drugog dijela.
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
Ali gameplay je toliko deprimirajuće lošiji od Bound in Blooda. Da ne spominjem da je onaj mali pizdun Billy toliko lošiji lik od Thomasa, Raya i Williama. Evo mali uzorak fenomenalne karakterizacije i voice actinga.
http://www.youtube.com/watch?v=v7eTOnwpYZ0
Revenge solves everything
- bakero
aha...heh a uvik ga imaš na torrentu...a taj prototype jel stvarno tako dobar,da ga svi tako hvale?DeadDispatcher90 wrote:To je jedna od dobrih strana dvojke. Zahtjevi su fenomenalno optimizirani i igra je prilagođena i za starije PC-e. Ja sam svog nedavno totalno izokrenuo i stavio mu novu, matičnu, grafičku i RAM-a. Nisam ništa mjenjao, otkad sam ga nabavio 2004-te. Sprječava me tip koji mi ga je trebao donijeti još od prije 2 tjedna, ali ne bi se smio žaliti s obzirom na to da je besplatno, a već mi je i nabavio Prototype.
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90
- john_constantine
ma završio sam ga samo radi odlične radnje.DeadDispatcher90 wrote:Ali gameplay je toliko deprimirajuće lošiji od Bound in Blooda. Da ne spominjem da je onaj mali pizdun Billy toliko lošiji lik od Thomasa, Raya i Williama. Evo mali uzorak fenomenalne karakterizacije i voice actinga.

Igram još uvijek silent hill 5, dobra je i dalje, ali jbt, pojavio se pyramid head.

Michel puši karu.
- bakero
haha gleda sam video na youtube sa tim likom haha na šta liči jbt.... ja sam od SH igra samo 1 i 2 i usra sam se ko lud!john_constantine wrote:ma završio sam ga samo radi odlične radnje.DeadDispatcher90 wrote:Ali gameplay je toliko deprimirajuće lošiji od Bound in Blooda. Da ne spominjem da je onaj mali pizdun Billy toliko lošiji lik od Thomasa, Raya i Williama. Evo mali uzorak fenomenalne karakterizacije i voice actinga.
http://www.youtube.com/watch?v=v7eTOnwpYZ0Ok, malo je šok poslije dvojke, ali baš mi je dobro sjeo kada sam završio call of juarez 2, pa nastavio za prvim nastavkom...
Igram još uvijek silent hill 5, dobra je i dalje, ali jbt, pojavio se pyramid head.![]()
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
hm vidit ću kako izgleda pa ga možda i uberem na torrentu...!DeadDispatcher90 wrote:Strašno dobar. Barry Pepper, snajperist iz Saving Private Ryan, je dao glas i lik glavnom liku. Igra je odlično koncipirana tako da te uvijek tjera da skupljaš za nove moći i poteze, a traje dosta duga da sve skupiš.

R.I.P.
R.I.P.
- bakero
vidit ćemo....odo se malo informiratolio wrote:meni je prototype bezveze igra (inače neznam nikoga kome se igra ne sviđa)
Lijepo je uživati u mass destructionu i moćima ali zadatci u igri su užasni, dosadni i nezanimljivi
Priča je ok ali igra je u globalu dosadna
67/100
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90