Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 18 Jul 2007, 10:07

Child's Play- prvio dio od Child's Play serijala koj sam gledao je bio četvrti i to mi je bio jedan od najdražih horrorora u djetinjstvu. Odlučio sam se prisjetiti mladosti tako da pogledam serijal ispočetka. Prvi dio je odličan. Dobra režija, scenarij i priča, par zabavnih scena poput ubojstva s voodu lutkom i scena s Chuckyem u autu. Jedan od boljih horror filmova iz 80tih. Chucky rulez :rock:
Ocjena 5/5

metallicat

Post by metallicat » 18 Jul 2007, 11:52

Unreal wrote:Child's Play- prvio dio od Child's Play serijala koj sam gledao je bio četvrti i to mi je bio jedan od najdražih horrorora u djetinjstvu. Odlučio sam se prisjetiti mladosti tako da pogledam serijal ispočetka. Prvi dio je odličan. Dobra režija, scenarij i priča, par zabavnih scena poput ubojstva s voodu lutkom i scena s Chuckyem u autu. Jedan od boljih horror filmova iz 80tih. Chucky rulez :rock:
Ocjena 5/5
malo off ali i meni jer to jedan od najdražih iz djetinjstva, + pinokio i ona lutkica dolly :D
al chuckya nisam ful dugo gledala...
Image

Unreal

Post by Unreal » 18 Jul 2007, 11:56

metallicat wrote:
Unreal wrote:Child's Play- prvio dio od Child's Play serijala koj sam gledao je bio četvrti i to mi je bio jedan od najdražih horrorora u djetinjstvu. Odlučio sam se prisjetiti mladosti tako da pogledam serijal ispočetka. Prvi dio je odličan. Dobra režija, scenarij i priča, par zabavnih scena poput ubojstva s voodu lutkom i scena s Chuckyem u autu. Jedan od boljih horror filmova iz 80tih. Chucky rulez :rock:
Ocjena 5/5
malo off ali i meni jer to jedan od najdražih iz djetinjstva, + pinokio i ona lutkica dolly :D
al chuckya nisam ful dugo gledala...
Pa kaj čekaš dok završiš sa nightmare on elm street serijalom ili kaj god namjeravaš gledat, prebaci se na ovaj serijal. Barem pogledaj odlična prvi dio.
A chucky je meni uz Freddya i Jasona najdaži horror negativac

jigsaw

Post by jigsaw » 18 Jul 2007, 11:58

Ocjena 5/5
Dosta dobar serijal...Seed of Chucky je po meni najzabavniji nastavak... :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jul 2007, 16:10

evo, počinjem hellraiser maraton. :rock: :rock: :rock: :rock:
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 18 Jul 2007, 16:16

john_constantine wrote:evo, počinjem hellraiser maraton. :rock: :rock: :rock: :rock:
To sam ja gledao samo prva dva , a ovo ostalo nisam još.
Prvi je odličan, a dvojka mi nije baš sjela.
Kako god nadam se da ti serijal bude zabavan za gledat.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jul 2007, 17:19

Unreal wrote:
john_constantine wrote:evo, počinjem hellraiser maraton. :rock: :rock: :rock: :rock:
To sam ja gledao samo prva dva , a ovo ostalo nisam još.
Prvi je odličan, a dvojka mi nije baš sjela.
Kako god nadam se da ti serijal bude zabavan za gledat.
Gledao sam samo prva četiri nastavka koja su bila na televiziji, i bilo je prezabavno. :wink: A za ostale nastavke, vidjeti ćemo u mojim recenzijama. A ako bude 8 recenzija gotova za 100 - tu recenziju, imam u pripremi zanimljiv tekst. :wink:

A i kako ti samo dvojka nije sjela? :D Ma ta je najluđa i bolesnija u serijalu. :D

Hm, jedino nisam nikada skužio onu scenu kada zakače lancima njezinog "ujaka" i ovaj kaže: jesus wept. :wink:
Michel puši karu.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 18 Jul 2007, 18:34

imam drugio sio na vhsu ok je to film..najjaca scena cijelog serijala je drkanje na fangoriu

Unreal

Post by Unreal » 18 Jul 2007, 20:18

john_constantine wrote: Gledao sam samo prva četiri nastavka koja su bila na televiziji, i bilo je prezabavno. :wink: A za ostale nastavke, vidjeti ćemo u mojim recenzijama. A ako bude 8 recenzija gotova za 100 - tu recenziju, imam u pripremi zanimljiv tekst. :wink:

A i kako ti samo dvojka nije sjela? :D Ma ta je najluđa i bolesnija u serijalu. :D

Hm, jedino nisam nikada skužio onu scenu kada zakače lancima njezinog "ujaka" i ovaj kaže: jesus wept. :wink:
Pa za dvojku nisam znao kaj da mislim o filma. Razmišljao sam dali je ovaj film sjajan ili je smeće. Nekak mi je bio čudan film.
Pa i ja bi mogao ogledati cjeli serijal , no ne uskoro.

A ona scena u jedinici s "jesus wept" nisam ni ja skužio ,ali mi je jednostavno bila prejebena scena. U orginalnom scenariju je trebao reči "Fuck you" no neki producent je nagovorio Barkera da stavi "Jesus wept" umjesto toga.

Dobro čudak sam, prvo objavim nešto malo teksta onda obrišem. Ma kad bolje razmslim jednostavno mi se neda pisati najave, recenzije je zabavno pisati no najave ne znam nekako su dosadne. I mislim da ne bi funkcioniralo.
Last edited by Unreal on 18 Jul 2007, 22:50, edited 3 times in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jul 2007, 21:16

Istina, ali malo sam se zaželio promjene. :wink: Tema će biti o strašnim filmovima - stalno slušam jadikovke kako im film nije bio strašan i sve te gluposti, pa ću napisati malo poduže objašnjenje o tome. :wink:

Da, slažem se za tim, stvarno prejebeno. A drugi dio, pa taj mi se dopao bar radi tog uvrnutog prikaza pakla. Dosadilo mi je ono da je pakao samo plamen kao u Constantine, za šupljoglavim zombijima i paklenim vatrima. A tek spawn. :wink: Ali da je čudan, i je. :lol: Jedino kao i u originalu, smiješno mi je to što su oni demoni ili cenobiti skoro neuništivi. Ali cura ih lako uništi. Koristi kocku, a Pinhead samo govori: nemoj dirati kocku, nemoj... I ona pomakne kocku i sjebe ga. :lol: A tek kada u drugom dijelu popuše lance. :shock: :wink:
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 19 Jul 2007, 11:13

Child's Play 2 dosojan nastavak orginala. Režija nije loša, način na koj se priča nastavlja je isto dobra, jedino je priča malo slična onoj iz orginala i neki djelovi su mi bili malo naivni poput onog s Chuckyem u autu. Puno više vidimo Chuckya u filmu i imamo više crnog humora ,više killova. Najluđe su mi scena na kraju u tvornici. Kao što rekao dobar nastavak , ali nije bolji od orginala.
Ocjena 4/5

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Jul 2007, 16:59

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jul 2007, 21:29

Hellraiser - pakao može početi. :rock: Kao i prvi put, zanimljiv, ali pomalo dosadan početak filma sve do tih pola sata kada je najzanimljivije. Većinom se taj horor izgleda bazira na krvi i nasilju, nego na horor ugođaju. :wink: Naročito dijelovi kada Frank guli štakora za vrijeme njihovog seksa. Cenobiti su više nego bolesno maštoviti, naročito onaj zubati. :wink: Ali jedno mi smeta, već svojom pojavom su se pokazali kao jezovita demonska bića da bi na kraju ispali šugavi. To što ih ona s lakoćom sredi pomoću kocke. :lol: A ima tu pomalo naivnih dijelova kao to da je njezin otac krvav po glavi, a ona to ne primjećuje. Možda je malo u šoku, pa neka... Ali da maćehino tijelo bude gore na krevetu za kockom kojom će spasiti glavu, to nikako ne mogu popušiti. :wink:
Michel puši karu.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 20 Jul 2007, 01:51

cookers_inace nemam namjeru tu postat sto pogledam , al ovo zasluzuje da bude spomenuto..iako traje cca 95 imo sam osjecaj da raje 3 sata..ima jebenu podlogu na koju je nabacano sranje...steta mogo je biti jako dobar ovako jedva 4/10

metallicat

Post by metallicat » 20 Jul 2007, 02:18

horrorfan wrote:cookers_inace nemam namjeru tu postat sto pogledam , al ovo zasluzuje da bude spomenuto..iako traje cca 95 imo sam osjecaj da raje 3 sata..ima jebenu podlogu na koju je nabacano sranje...steta mogo je biti jako dobar ovako jedva 4/10
ja kao da traje 5 sati, ma katastrofa :lol: :lol:
Image

Post Reply