Ocjena 5/5
malo off ali i meni jer to jedan od najdražih iz djetinjstva, + pinokio i ona lutkica dollyUnreal wrote:Child's Play- prvio dio od Child's Play serijala koj sam gledao je bio četvrti i to mi je bio jedan od najdražih horrorora u djetinjstvu. Odlučio sam se prisjetiti mladosti tako da pogledam serijal ispočetka. Prvi dio je odličan. Dobra režija, scenarij i priča, par zabavnih scena poput ubojstva s voodu lutkom i scena s Chuckyem u autu. Jedan od boljih horror filmova iz 80tih. Chucky rulez![]()
Ocjena 5/5
Pa kaj čekaš dok završiš sa nightmare on elm street serijalom ili kaj god namjeravaš gledat, prebaci se na ovaj serijal. Barem pogledaj odlična prvi dio.metallicat wrote:malo off ali i meni jer to jedan od najdražih iz djetinjstva, + pinokio i ona lutkica dollyUnreal wrote:Child's Play- prvio dio od Child's Play serijala koj sam gledao je bio četvrti i to mi je bio jedan od najdražih horrorora u djetinjstvu. Odlučio sam se prisjetiti mladosti tako da pogledam serijal ispočetka. Prvi dio je odličan. Dobra režija, scenarij i priča, par zabavnih scena poput ubojstva s voodu lutkom i scena s Chuckyem u autu. Jedan od boljih horror filmova iz 80tih. Chucky rulez![]()
Ocjena 5/5![]()
al chuckya nisam ful dugo gledala...
Dosta dobar serijal...Seed of Chucky je po meni najzabavniji nastavak...Unreal wrote:Child's Play- prvio dio od Child's Play serijala koj sam gledao je bio četvrti i to mi je bio jedan od najdražih horrorora u djetinjstvu. Odlučio sam se prisjetiti mladosti tako da pogledam serijal ispočetka. Prvi dio je odličan. Dobra režija, scenarij i priča, par zabavnih scena poput ubojstva s voodu lutkom i scena s Chuckyem u autu. Jedan od boljih horror filmova iz 80tih. Chucky rulez![]()
Ocjena 5/5
Gledao sam samo prva četiri nastavka koja su bila na televiziji, i bilo je prezabavno.Unreal wrote:To sam ja gledao samo prva dva , a ovo ostalo nisam još.john_constantine wrote:evo, počinjem hellraiser maraton.![]()
![]()
![]()
Prvi je odličan, a dvojka mi nije baš sjela.
Kako god nadam se da ti serijal bude zabavan za gledat.
Pa za dvojku nisam znao kaj da mislim o filma. Razmišljao sam dali je ovaj film sjajan ili je smeće. Nekak mi je bio čudan film.john_constantine wrote: Gledao sam samo prva četiri nastavka koja su bila na televiziji, i bilo je prezabavno.A za ostale nastavke, vidjeti ćemo u mojim recenzijama. A ako bude 8 recenzija gotova za 100 - tu recenziju, imam u pripremi zanimljiv tekst.
A i kako ti samo dvojka nije sjela?Ma ta je najluđa i bolesnija u serijalu.
![]()
Hm, jedino nisam nikada skužio onu scenu kada zakače lancima njezinog "ujaka" i ovaj kaže: jesus wept.