što se tiče grungea ja sam jedino njih i nirvanu volio slušati.Boby wrote:Ma nema boljeg od starog rocka; Pumpkinse sam zavolio zavolivši grunge koji mi je ujedno i posljednji pravac u rocku koji mi se svidiododo wrote:ja ih znam poslušati ali nisam neki fan,ustvari prije sam ih znao slušati. sad jako malo, sad sve više slušam stari rock.Boby wrote: E Smashing Pumpkins su mi trenutno jedni od najdražih bandova. Poslušao sam im najnoviji album "Zeitgeist" i čini mi se da je Billy odsvirao svoje (album nije ni do koljena remek djelima kao što su "Siamese Dream" i "Mallon Collie And The Infinite Sadness") ali drago mi je kaj izlaskom albuma slijede ovakve turneje. Žao mi je jedino kaj idu i u Beč, i Budimpeštu i Beograd a nas zaobilaze. Inače, ima tko ovdje da sluša Pumpkinse? Ponavljam se
Glazba.
- dodo
Re: pozdrav
- dodo
Re: pozdrav
sad sam više fokusiran na bendove poput deep purple,pink floxd,acdc,black sabbath,led zepeline itd.dodo wrote:što se tiče grungea ja sam jedino njih i nirvanu volio slušati.Boby wrote:Ma nema boljeg od starog rocka; Pumpkinse sam zavolio zavolivši grunge koji mi je ujedno i posljednji pravac u rocku koji mi se svidiododo wrote: ja ih znam poslušati ali nisam neki fan,ustvari prije sam ih znao slušati. sad jako malo, sad sve više slušam stari rock.
- dodo
- Freddy
14.12.-hladno pivo,ide ko,ja idem,prošli put kad sam bio,jedva sam stajao na nogama zadnjih pola sata
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Dragonrage
- Boby
Ma ja sam ti se u ovih 10 godina naslušao starog rocka kojeg i dalje najviše volim poslušati (među najdražima su mi Zeppelini, Doorsi, Dire Straitsi, Scorpionsi, Gunsi) a unatrag par godina počeo sam se zanimati za noviju glazbu i grunge mi se od svega toga najviše svidio. Inače, najdraži izvođači su mi u biti kantautori tipa Bruca Springsteena, Neila Younga i Leonarda Cohena; a najviše od svega volim Simona & Garfunkela od kojih imam sve albume i sve neobjavljene pjesme. Volim dakle klasičan rock, ali sviđaju mi se i pokoji metal, grunge, punk ili alternativni bandovidodo wrote:ali koliko vidim ti stvarno voliš grunge kad spominješ samo grunge bendove. volm i ja to poslušat ali stvarno malo slušam isto tako kao i metal.Boby wrote:Eh, s navedenim grupama nitko nemre fulat; a od grungea bih inače još istaknuo Pearl Jam
- metallicat
- dodo
potpisujem simone & garfunkel,bridge over troubled water najača stvar od njih i takve slične stvari.Boby wrote:Ma ja sam ti se u ovih 10 godina naslušao starog rocka kojeg i dalje najviše volim poslušati (među najdražima su mi Zeppelini, Doorsi, Dire Straitsi, Scorpionsi, Gunsi) a unatrag par godina počeo sam se zanimati za noviju glazbu i grunge mi se od svega toga najviše svidio. Inače, najdraži izvođači su mi u biti kantautori tipa Bruca Springsteena, Neila Younga i Leonarda Cohena; a najviše od svega volim Simona & Garfunkela od kojih imam sve albume i sve neobjavljene pjesme. Volim dakle klasičan rock, ali sviđaju mi se i pokoji metal, grunge, punk ili alternativni bandovidodo wrote:ali koliko vidim ti stvarno voliš grunge kad spominješ samo grunge bendove. volm i ja to poslušat ali stvarno malo slušam isto tako kao i metal.Boby wrote:Eh, s navedenim grupama nitko nemre fulat; a od grungea bih inače još istaknuo Pearl Jam
- Freddy
evo sad završio sa slušanjem mog najdražeg benda iz djetinjstva-offspring,vrača me u stare dane,najbolji dani 
You can kill a rapper, but not his music.
-
Gosp.
Idem.Dragonrage wrote:Ja bi išao ak ću imati love...iako nisam siguran (da ću je imati)...Freddy wrote:14.12.-hladno pivo,ide ko,ja idem,prošli put kad sam bio,jedva sam stajao na nogama zadnjih pola sata
http://www.paganfest.net/index.php?page=info&lang=en
Ensiferum, Korpiklaani isl. u Zagrebu.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Boby
Eh da, to im je bio najveći hit s njihovog najkomercijalnijeg (ujedno posljednjeg i svejedno odličnog) albuma na kojem se je meni više svidjela "El Condor Pasa (If I Could)" koja je doživila mnoge obrade pa tako i jednu našu pod nazivom "Kad Kondor Leti"dodo wrote:potpisujem simone & garfunkel,bridge over troubled water najača stvar od njih i takve slične stvari.Boby wrote:Ma ja sam ti se u ovih 10 godina naslušao starog rocka kojeg i dalje najviše volim poslušati (među najdražima su mi Zeppelini, Doorsi, Dire Straitsi, Scorpionsi, Gunsi) a unatrag par godina počeo sam se zanimati za noviju glazbu i grunge mi se od svega toga najviše svidio. Inače, najdraži izvođači su mi u biti kantautori tipa Bruca Springsteena, Neila Younga i Leonarda Cohena; a najviše od svega volim Simona & Garfunkela od kojih imam sve albume i sve neobjavljene pjesme. Volim dakle klasičan rock, ali sviđaju mi se i pokoji metal, grunge, punk ili alternativni bandovidodo wrote: ali koliko vidim ti stvarno voliš grunge kad spominješ samo grunge bendove. volm i ja to poslušat ali stvarno malo slušam isto tako kao i metal.
- metallicat
piše samo za ljub najbliže, ne zgGosp. wrote:http://www.paganfest.net/index.php?page=info&lang=en
Ensiferum, Korpiklaani isl. u Zagrebu.

- metallicat
i ovo
1. ZAGREB METAL FEST
30.05.2008. petak 17:00 sati
BOOGALOO, Zagreb
Nastupaju: AMORPHIS, SODOM, FINNTROLL, UNLEASHED, BELPHEGOR, CASKETGARDEN, USUD
[/color]

1. ZAGREB METAL FEST
30.05.2008. petak 17:00 sati
BOOGALOO, Zagreb
Nastupaju: AMORPHIS, SODOM, FINNTROLL, UNLEASHED, BELPHEGOR, CASKETGARDEN, USUD
Code: Select all
S ponosom predstavljamo prvi Zagreb Metal Fest na kojem će premijerno u Hrvatskoj nastupiti neka od najvećih imena u svijetu metal glazbe!
Cilj je ovog Festivala da se u Zagrebu, ali za cijelu Hrvatsku, utemelji godišnji metal događaj koji će biti na glasu kao epicentar zabave uz nastupe najatraktivnijih svjetskih bendova. Zagreb Metal Fest zamišljen je kao jednodnevni festival u zatvorenom prostoru, bogatog sadržaja i vrlo povoljne cijene ulaznice. Mjesto održavanja biti će klub Boogaloo, koji je zbog svoje prostrane pozornice, koncertnog prostora, infrastrukture i pristupačnosti odabran kao najpogodniji za održavanje festivala ovog tipa.
Osim spomenute glazbene ponude, u ponudi Festivala će se nalaziti i band merchandise štandovi + metal market na kojem će biti zastupljeni vodeći distributeri metala za Hrvatsku, meet&greet štandovi na kojima će se odvijati „signing sessions“ gdje će Vam bendovi potpisivati omiljene albume, fotografirati se s Vama i slično, „live interview“ štandovi, te slušaone, video projekcije i nagradne igre.
Važno je napomenuti da će zbog činjenice da se svi predstavljaju premijerno hrvatskoj publici bendovi svirati duže setove, a ne skraćene kao što je to slučaj na pojedinim inozemnim festivalima! Također, Sodom, Amorphis i Unleashed su nedavno izdali nove albume, a u razdoblju do održavanja Festivala isto se očekuje i od Belphegora, Casketgardena i Usuda.
Promocija Festivala će obuhvatiti tisuće velikih B1 full kolor plakata i full kolor flyera, sve veće internetske forume i magazine u HR i okolnim zemljama, popularni programski vodič za kulturna zbivanja „gradski puls“, osam lokalnih televizija (Zg, Du, St, Vk, Ši, Zd, Vž, Ri), radio stanice, itd. Festival će imati i službeno predstavljanje, to jest veliki warm-up show na kojem će nastupiti vodeći bendovi s ovog područja. Warm-up će se održati krajem veljače, no o tomu nešto kasnije.
Početna cijena ulaznice za 1. Zagreb Metal Fest iznosit će samo [b]195 kuna[/b] u pretprodaji. Ova iznimno povoljna cijena važiti će za prvi paket karata. Nakon toga karta u pretprodaji koštat će 220 kuna. Karte će se moći kupiti u Zagrebu (Planet Music, Dancing Bear, Caffe Bar Runa, Club Boogaloo), Varaždinu (Dancing Bear), Osijeku (Dancing Bear), Rijeci (Dallas), Splitu (Dancing Bear), Puli (Centar cd shop) i Dubrovniku (Aquarious) i preko sustava Eventima u Hrvatskoj.
Imajući u vidu kapacitet kluba "Boogaloo" od najviše 1.500 ljudi savjetujemo svima koji ne žele ostati bez svog primjerka ulaznice da upozorenje shvate krajnje ozbiljno i požure s kupovinom !!
Pretprodaja ulaznica počinje u Zagrebu 15. 12. 2007.