Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
dodo

Re: pozdrav

Post by dodo » 21 Nov 2007, 02:05

Boby wrote:
dodo wrote:
Boby wrote: E Smashing Pumpkins su mi trenutno jedni od najdražih bandova. Poslušao sam im najnoviji album "Zeitgeist" i čini mi se da je Billy odsvirao svoje (album nije ni do koljena remek djelima kao što su "Siamese Dream" i "Mallon Collie And The Infinite Sadness") ali drago mi je kaj izlaskom albuma slijede ovakve turneje. Žao mi je jedino kaj idu i u Beč, i Budimpeštu i Beograd a nas zaobilaze. Inače, ima tko ovdje da sluša Pumpkinse? Ponavljam se :lol:
ja ih znam poslušati ali nisam neki fan,ustvari prije sam ih znao slušati. sad jako malo, sad sve više slušam stari rock.
Ma nema boljeg od starog rocka; Pumpkinse sam zavolio zavolivši grunge koji mi je ujedno i posljednji pravac u rocku koji mi se svidio
što se tiče grungea ja sam jedino njih i nirvanu volio slušati.

dodo

Re: pozdrav

Post by dodo » 21 Nov 2007, 02:09

dodo wrote:
Boby wrote:
dodo wrote: ja ih znam poslušati ali nisam neki fan,ustvari prije sam ih znao slušati. sad jako malo, sad sve više slušam stari rock.
Ma nema boljeg od starog rocka; Pumpkinse sam zavolio zavolivši grunge koji mi je ujedno i posljednji pravac u rocku koji mi se svidio
što se tiče grungea ja sam jedino njih i nirvanu volio slušati.
sad sam više fokusiran na bendove poput deep purple,pink floxd,acdc,black sabbath,led zepeline itd.

Boby

Post by Boby » 21 Nov 2007, 12:35

Eh, s navedenim grupama nitko nemre fulat; a od grungea bih inače još istaknuo Pearl Jam

dodo

Post by dodo » 21 Nov 2007, 12:55

Boby wrote:Eh, s navedenim grupama nitko nemre fulat; a od grungea bih inače još istaknuo Pearl Jam
ali koliko vidim ti stvarno voliš grunge kad spominješ samo grunge bendove. volm i ja to poslušat ali stvarno malo slušam isto tako kao i metal.

Freddy

Post by Freddy » 21 Nov 2007, 13:38

14.12.-hladno pivo,ide ko,ja idem,prošli put kad sam bio,jedva sam stajao na nogama zadnjih pola sata
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 Nov 2007, 13:57

Freddy wrote:14.12.-hladno pivo,ide ko,ja idem,prošli put kad sam bio,jedva sam stajao na nogama zadnjih pola sata
Ja bi išao ak ću imati love...iako nisam siguran (da ću je imati)...

Boby

Post by Boby » 21 Nov 2007, 16:15

dodo wrote:
Boby wrote:Eh, s navedenim grupama nitko nemre fulat; a od grungea bih inače još istaknuo Pearl Jam
ali koliko vidim ti stvarno voliš grunge kad spominješ samo grunge bendove. volm i ja to poslušat ali stvarno malo slušam isto tako kao i metal.
Ma ja sam ti se u ovih 10 godina naslušao starog rocka kojeg i dalje najviše volim poslušati (među najdražima su mi Zeppelini, Doorsi, Dire Straitsi, Scorpionsi, Gunsi) a unatrag par godina počeo sam se zanimati za noviju glazbu i grunge mi se od svega toga najviše svidio. Inače, najdraži izvođači su mi u biti kantautori tipa Bruca Springsteena, Neila Younga i Leonarda Cohena; a najviše od svega volim Simona & Garfunkela od kojih imam sve albume i sve neobjavljene pjesme. Volim dakle klasičan rock, ali sviđaju mi se i pokoji metal, grunge, punk ili alternativni bandovi

metallicat

Post by metallicat » 21 Nov 2007, 16:34

opet slušam Opeth i nemogu se nadivit albumu Damnation...pogotovo Windowpane.
Image

dodo

Post by dodo » 21 Nov 2007, 17:29

Boby wrote:
dodo wrote:
Ma ja sam ti se u ovih 10 godina naslušao starog rocka kojeg i dalje najviše volim poslušati (među najdražima su mi Zeppelini, Doorsi, Dire Straitsi, Scorpionsi, Gunsi) a unatrag par godina počeo sam se zanimati za noviju glazbu i grunge mi se od svega toga najviše svidio. Inače, najdraži izvođači su mi u biti kantautori tipa Bruca Springsteena, Neila Younga i Leonarda Cohena; a najviše od svega volim Simona & Garfunkela od kojih imam sve albume i sve neobjavljene pjesme. Volim dakle klasičan rock, ali sviđaju mi se i pokoji metal, grunge, punk ili alternativni bandovi
potpisujem simone & garfunkel,bridge over troubled water najača stvar od njih i takve slične stvari.

Freddy

Post by Freddy » 21 Nov 2007, 20:36

evo sad završio sa slušanjem mog najdražeg benda iz djetinjstva-offspring,vrača me u stare dane,najbolji dani :(
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Gosp.

Post by Gosp. » 21 Nov 2007, 21:11

Dragonrage wrote:
Freddy wrote:14.12.-hladno pivo,ide ko,ja idem,prošli put kad sam bio,jedva sam stajao na nogama zadnjih pola sata
Ja bi išao ak ću imati love...iako nisam siguran (da ću je imati)...
Idem.

http://www.paganfest.net/index.php?page=info&lang=en
Ensiferum, Korpiklaani isl. u Zagrebu.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Boby

Post by Boby » 22 Nov 2007, 00:47

dodo wrote:
Boby wrote:
dodo wrote: ali koliko vidim ti stvarno voliš grunge kad spominješ samo grunge bendove. volm i ja to poslušat ali stvarno malo slušam isto tako kao i metal.
potpisujem simone & garfunkel,bridge over troubled water najača stvar od njih i takve slične stvari.
Eh da, to im je bio najveći hit s njihovog najkomercijalnijeg (ujedno posljednjeg i svejedno odličnog) albuma na kojem se je meni više svidjela "El Condor Pasa (If I Could)" koja je doživila mnoge obrade pa tako i jednu našu pod nazivom "Kad Kondor Leti"

metallicat

Post by metallicat » 22 Nov 2007, 09:51

Gosp. wrote:http://www.paganfest.net/index.php?page=info&lang=en
Ensiferum, Korpiklaani isl. u Zagrebu.
piše samo za ljub najbliže, ne zg :? il ja ne vidim?
Image

metallicat

Post by metallicat » 22 Nov 2007, 10:47

i ovo :D :D :D :D
1. ZAGREB METAL FEST
30.05.2008. petak 17:00 sati
BOOGALOO, Zagreb

Nastupaju: AMORPHIS, SODOM, FINNTROLL, UNLEASHED, BELPHEGOR, CASKETGARDEN, USUD

Code: Select all

S ponosom predstavljamo prvi Zagreb Metal Fest  na kojem će premijerno  u Hrvatskoj nastupiti neka od najvećih imena u svijetu metal glazbe!

Cilj je ovog Festivala da se u Zagrebu, ali za cijelu Hrvatsku, utemelji godišnji metal događaj koji će biti na glasu kao epicentar zabave uz nastupe najatraktivnijih svjetskih bendova. Zagreb Metal Fest zamišljen je kao jednodnevni festival u zatvorenom prostoru, bogatog sadržaja i vrlo povoljne cijene ulaznice. Mjesto održavanja biti će klub Boogaloo, koji je zbog svoje prostrane pozornice, koncertnog prostora, infrastrukture i pristupačnosti odabran kao najpogodniji za održavanje festivala ovog tipa.

Osim spomenute glazbene ponude, u ponudi Festivala će se nalaziti i band merchandise štandovi + metal market na kojem će biti zastupljeni vodeći distributeri metala za Hrvatsku, meet&greet štandovi na kojima će se odvijati „signing sessions“ gdje će Vam bendovi potpisivati omiljene albume, fotografirati se s Vama i slično, „live interview“ štandovi, te slušaone, video projekcije i nagradne igre.

Važno je napomenuti da će zbog činjenice da se svi predstavljaju premijerno hrvatskoj publici bendovi svirati duže setove, a ne skraćene kao što je to slučaj na pojedinim inozemnim festivalima! Također, Sodom, Amorphis i Unleashed su nedavno izdali nove albume, a u razdoblju do održavanja Festivala isto se očekuje i od Belphegora, Casketgardena i Usuda.

Promocija Festivala će obuhvatiti tisuće velikih B1 full kolor plakata i full kolor flyera, sve veće internetske forume i magazine u HR i okolnim zemljama, popularni programski vodič za kulturna zbivanja „gradski puls“, osam lokalnih televizija (Zg, Du, St, Vk, Ši, Zd, Vž, Ri), radio stanice, itd. Festival će imati i službeno predstavljanje, to jest veliki warm-up show na kojem će nastupiti vodeći bendovi s ovog područja. Warm-up će se održati krajem veljače, no o tomu nešto kasnije.

Početna cijena ulaznice za 1. Zagreb Metal Fest iznosit će samo [b]195 kuna[/b] u pretprodaji. Ova iznimno povoljna cijena važiti će za prvi paket karata. Nakon toga karta u pretprodaji koštat će 220 kuna. Karte će se moći kupiti u Zagrebu (Planet Music, Dancing Bear, Caffe Bar Runa, Club Boogaloo), Varaždinu (Dancing Bear), Osijeku (Dancing Bear), Rijeci (Dallas), Splitu (Dancing Bear), Puli (Centar cd shop) i Dubrovniku (Aquarious) i preko sustava Eventima u Hrvatskoj.

Imajući u vidu kapacitet kluba "Boogaloo" od najviše 1.500 ljudi savjetujemo svima koji ne žele ostati bez svog primjerka ulaznice da upozorenje shvate krajnje ozbiljno i požure s kupovinom !!
Pretprodaja ulaznica počinje u Zagrebu 15. 12. 2007.
[/color]
Image
Image

A$H

Post by A$H » 22 Nov 2007, 11:33

bilo je i vrijeme samo kaj ima još pola godine....tko živ-tko undead do tad... :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply