Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Ašow » 24 Feb 2011, 21:27

@cons
Je, znam da bi stanove tamo gradili jer je zemljiste vise no atraktivno.
To sto rade sa Varteksom su napravili i sa podosta drugih firma u našoj državi. Evo, primjer 500metara od mene - Đakovština. Sa neznam koliko radnika evo ih na nekih 300injak.

@asf, da, znam kak ide, radio sam u tvornici pokućstva i vozili smo stolariju za vukovar bili i baš nam je šef pričao sve kak se to radi, pa zato i gledam kak je to sve tak ispalo. Mislim, znam iz ovih primjera ovdje iz tih područja, ali ne znam nista kak je dalje.
eo sto se tice ovog sela di je to podrucje... jedan poduzetnik gradi na ulazu u selo halu. A već stoje 2 na ulazu s druge strane. Ima i pilana negdje u sredini sela, bloketara na drugom kraju sela (bile su dvije, ali jedna je failala) cak imaju i 2 zgrade u selu :)
ono, malo advanced level jelte. :)
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Feb 2011, 21:33

Da. Ali pazi, meni najviše smetaju bitange koje samo komentiraju "ma što shvaćaš ozbiljno svoj posao?", "tako ćemo propasti, čemu toliki trud oko posla?" I sve te pizdarije. Mah... Ja sam naučen na to, radi najbolje do zadnjeg dana i ne opterećujem se time. Ja baš volim svoj posao i to sam rekao prošli tjedan dvojici kolega. Jednostavno uživam na tom poslu. I još glumim milf huntera, ali poštujem tu kolegicu.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Feb 2011, 22:34

SpoilerShow
@Ašov - Općenito je gradnja kuće big deal, jer uvijek imaš nešto što iznenadno iskrsne da trebaš kupiti, i tako sto puta. Ovo što si rekao za plan na početku, zvuči dobro. Recimo da imaš novaca i ideš to radit i tako time isplativo profitiraš na materijalu, samo se moraš pripremiti s novcima i to je to. Možda smo samo u nesporazumu što se tiče sintagmi veliki/mali kredit, ako da, onda od početka bzvz sve trkeljam, jer te nisam dobro skužila. Recimo, meni je 50 000kn mali, 150 000 i nadalje od tog veliki :lol: Eto, toliko.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Sammy

Post by Sammy » 25 Feb 2011, 09:48

pogrbljeno..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Ašow

Post by Ašow » 25 Feb 2011, 14:06

john_constantine wrote:Da. Ali pazi, meni najviše smetaju bitange koje samo komentiraju "ma što shvaćaš ozbiljno svoj posao?", "tako ćemo propasti, čemu toliki trud oko posla?" I sve te pizdarije. Mah... Ja sam naučen na to, radi najbolje do zadnjeg dana i ne opterećujem se time. Ja baš volim svoj posao i to sam rekao prošli tjedan dvojici kolega. Jednostavno uživam na tom poslu. I još glumim milf huntera, ali poštujem tu kolegicu.
hohoho, to je taj rad :mrgreen:
A da ne uzivas i da se zivciras, vec bi ti posao pojeo koju godinu zivota.
Asfodel wrote:
SpoilerShow
@Ašov - Općenito je gradnja kuće big deal, jer uvijek imaš nešto što iznenadno iskrsne da trebaš kupiti, i tako sto puta. Ovo što si rekao za plan na početku, zvuči dobro. Recimo da imaš novaca i ideš to radit i tako time isplativo profitiraš na materijalu, samo se moraš pripremiti s novcima i to je to. Možda smo samo u nesporazumu što se tiče sintagmi veliki/mali kredit, ako da, onda od početka bzvz sve trkeljam, jer te nisam dobro skužila. Recimo, meni je 50 000kn mali, 150 000 i nadalje od tog veliki :lol: Eto, toliko.

Pa ja gledam na mali / veliki kredit isto tak ko i ti, da XD
--------
Last.fm

Jane Doe

Post by Jane Doe » 25 Feb 2011, 15:30

opuštam se uz duhan i bambus.
fala bogu pa je petak. zadnjih par dana na poslu mijenjam dvoje ljudi koji su na godišnjem/bolovanju. bilo bi još i ok da da nisu oba posla di primaš stranke (ali jesu), a jedno od njih je blagajna i gužva je za popizdit (a blagajna, naravno, nije kompjuterizirana :roll: ). čudim se sama sebi kak sve stižem bez grešaka i još više se čudim organizaciji na poslu + što jućer prošeće jedan kolega koji radi nešto sasvi deseto i traži neke izvještaje :shock: ono, čoek, prošetaj, ja imam osjećaj da su mi narasle još 2 glave i ti si mi zadnje što trebam :facepalm:
nadam se da se u ponedjeljak barem jedna od naših "bolesnih" vraća na posao jer je ovo bilo ubitačno
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Feb 2011, 18:31

ašow - ma ja sam im više puta kazao nakon tolikih gluposti koje rade, a imaju 30 godina staža "je, neću ja doživjeti penziju. Već ćete me vi poslati u Vrapče..." :facepalm:

Jane - je, kužim te. Ma danas je baš bila ludnica na poslu. Utovar, a ja moram složiti robu. A jbm mu, malo radnika, onda dobro. Ali ovaj put ne želim raditi unutra u kamionu gdje sam već pet godina i moram slušati hrpu budalaština i što sve. Inače nam treba sat i pol za kamion i prikolicu. Njih dvojica su uspjeli dovršiti posao tek za 3 sata. :facepalm: Nabijati ću im to na nos kada mi budu govorili da sam ja spor ili nešto. Organiziraniji od drugih, a kada kažem jednom "daj mi ovo", on se silno uvrijedi "pa si sam uzmi, jebote!". A ja već provjeravam da li je dobro ovo, mjerim i slično. a on će stajati tamo kao stari kurc. :mrgreen:

15 minuta idem preuzimati robu prije završetka velike pauze i sve pošaljem u skladište, a oni krenuli raditi tek u 11:20, a roba treba danas van. Što bi tek bilo da nisam to napravio... :roll: I poslije, još veća ludnica. Spuštam robu, sortiram robu, vozim robu, preuzimam robu, slažem robu, nadzirem robu i što sve... A ostali se izležavaju, puše, piju gemišta i brbljaju. I kada ja, kao milf hunter, počinjem kod nje - mislim, stvarno mi je super s njom i dobro se slažemo - a izađem van i već mi predbacuju sve.

Jbt te bog, ja ne moram na poslu raditi s kolegom koji će me vrijeđati, ponašati kao seronja i prijetiti. Ja sam to trpio godinu dana i nikad više. Mogu ja birati s kime ću raditi, makar morao dati otkaz. Ili ćeš raditi kako treba ili se izgubi van. Sada ću se više potruditi da pokušam dobiti taj posao oko preuzimanja. I pomažem joj ja, nisam jeo gablec dok ostali samo žderu gablece i što sve. Prekoračio pola pauze i sve to. Ona je to i doznala i zahvalila, ali ja bi to ponovio.

A bar me tješi da nitko ne misli da sam "loš" radnik kako sam čuo kada sam bio tehnološki višak. Ostali, ja pomažem, surađujem i sve to, ali više ne tražim nikoga da mi pomogne, ako ne treba. Ono, tražim pomoć, a on meni "ma ajde...", i spava tijekom posla. WTF? Ili drugi ne bi radio onaj posao, za koji je plaćen, ali je prvi kada prigovara zbog kašnjenja plaće. Najvažnije je da sam stekao poštovanje i da mi se dosta njih obraća ili traži pomoć od mene i što sve. Pet godina... isplati se biti dobar, marljiv i pošten prema drugima.

Ionako se sve vrati... A ja sam zadnjih par tjedna stvarno zadovoljan svojim životom i odlična raspoloženja, tako da mi ga ništa ne može srušiti. Ponosan na sebe.
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 25 Feb 2011, 18:37

sexačko, ovo vrijeme je divnooo
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 25 Feb 2011, 18:50

hehe cons, isto 5 godina staža u istoj firmi :partyman:
kužim taj rad... meni isto niko ne pomaže nit me mijenja dok sam na godišnjem ili kaj. a ni netreba, ja i onak sve stignem i prije napravim nego drugi....
al fora mi je, svi su vrijedni svi posla preko glave, pa sam jednom jednu podjebala, ono, da vrijedna, ubija se od posla, onda donese meni hrpetinu na stol i tamo se lakti i laje :lol: ... pa je bilo malo :oops:
prije bi bar došal pitat, ono, jel imam vremena jer je u gužvi i treba pomoć, pa ono, ajde, jebiga. onda sam skužila da se ja potrgam to riješit na vrijeme, a ona se lakti i laje, a pod zadnje ni ne pita. ja odem recimo napravit si čaj ili zapalit, vratim se za 5 min i samo mi osvane hrpa na stolu, onda, ak sam lošije volje, samo to pokupim i vratim nazad :finga:
pa jebemu sve. i ova koja je samnom u uredu, u zadnja 2 mj. pol toga je na bolovanju. nebi niš rekla da je žena bolesna, jebiga, ali ona je doma radi, citiram, "blage depresivne epizode" :facepalm:
pa ti reci :lol: :facepalm:
al bude i tome došo kraj.... nema više da se sve njeno napravi dok nje nema, samo ono tekuće kad stranka dođe vezano za taj njen posao, ostalo nek ju čeka, pa neka se nadoknađuje.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Feb 2011, 19:03

ma znaš što mi smeta na poslu... Ona sorta radnika.

Recimo, oni koji uvijek moraju biti u pravu, ali toliko da su spremni i zaklati nekoga bez obzira da li su u pravu ili ne. Ali on je baš u pravu. Kao Bandić kada je tvrdio da nije bilo logora čak i kada su mu pokazali kartu. Ja sam se prestao opterećivati time... Mislim, zadnji put je bila svađa oko kompjutora i napona. On 400 wata, a ovaj 600 wata. I ovaj se bio spreman odmah potući jer je on u pravu. Tako i za dvd, govori, kriči, urla, ne postoji dvd od 6 gigabajta i pol (tako nešto)...

Ili oni koji su tako bahati i bezobrazni da je to strašno. Ono, stokilašica i niska. Znaš mene, ja sam dobar prema svima, a ona ono bezobrazna. Svako je uspjela uvrijediti u skladištu, čak se i posvađati za šeficom (ne našom). A meni je to nekako nezamislivo... Za mene je govorila da sam retardiran, ovaj da je gospodin bedak, ovome je jebala mater i što sve. I na kraju je završila u pogonu, sigurno nije zadovoljna radi toga. Ali nitko ju više nije htio štititi. I naravno, debela prasica još hoda kroz naše skladište bez potrebe i razloga. Ono, piti vode iz automata jer ne može hodati malo dalje jer tamo nemaju baš čistu vodu. Ili hodati kroz skladište, a ne okolo da se ne bi slučajno "družila" s radnicama iz pogona. A prošle godine su nas kaznili da više ne puštamo nikoga u naše skladište ako ne radi unutra, jer se previše nepoznatih ljudi šetalo unutra. Najbolja stvar - ona i dalje dijeli bezobrazne komplimente i komentira druge svaki put kada dođe u skladište, iako ne smije... :facepalm:

A zanima me ovo. Jedan je baš danas, makar malo zivčan, rekao da nemam što birati s kime ću raditi. A čekaj malo? Ma zbilja? Zašto bi netko morao trpjeti kolegu koji se dere na njega bez razloga, naziva budalom i kretenom, radi po svojemu, ne može se uopće timski raditi s njim i onda još prijeti nasiljem. Godinu dana sam to trpio tako da znam kako je to, ali mislim, danas, mislim da stvarno mogu birati s kime ću raditi. S ovim seljakom sam potpuno ignore, ne pričamo, ne vidimo se, ne pozdravljamo, ništa. Ali kada smo prisiljeni zajedno raditi, dobro je. Ali paziti ću ja na njega tijekom ljeta ako bude opet nešto komentirao poslije kupanja...

Ma ionako, skoro da više nema problematičnih. S ovim ne trebam raditi ako neću, i jasno sam im to više puta naglasio. Drugi je ignore. A ova završila u pogonu. I sada imam svoje birano društvo na poslu i dobre kolege. A ostalo kao čitanje knjige tijekom velike pauze... ne obazirem se više na komentare, s obzirom da sam našao tu kolegicu s kojom možeš normalno razgovarati o knjigama.
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 25 Feb 2011, 23:03

Bolesno :cry:
Idem gledat Glee možda ozdravim :lol:

Sammy

Post by Sammy » 25 Feb 2011, 23:46

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Ašow

Post by Ašow » 26 Feb 2011, 00:07

joj cons, sad sam posto tek svjestan da radis s onim zagorcima, al sa onom krivom sortom koja se dere na sve i reži a nema blage
hijoj, to je napor žešči
svaka cast sto izduraš. Ali ozbiljno ti to velim.
--------
Last.fm

remike2

Post by remike2 » 26 Feb 2011, 10:19

Razbuđeno.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Feb 2011, 13:37

Ašow wrote:joj cons, sad sam posto tek svjestan da radis s onim zagorcima, al sa onom krivom sortom koja se dere na sve i reži a nema blage
hijoj, to je napor žešči
svaka cast sto izduraš. Ali ozbiljno ti to velim.
ma baš danas sam radio i mogu ti reći da je bilo odlično. Baš kao i prošlu subotu, isti kolega... ma napričali se u pm, o knjigama, filmovima, životu, politici i slično. Zato mi nije bilo teško doći danas na posao... Ma poziva me na hodoščašće za Mariju Bistricu, a mogao bi otići, uvijek me zanimalo kako to izgleda.
Michel puši karu.

Post Reply