Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
horkolerbus

Post by horkolerbus » 28 May 2007, 11:01

det okanda,,,u stilu blair witch ali zapravo meni se film jako svideo,,,mnogo dobro odradjen u amaterskom snimku
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

john_constantine

Post by john_constantine » 28 May 2007, 16:03

Friday the 13th X - Eto, konačno je Jason po uzoru na svoje kolege Pinheada i leprechauna završio u svemiru, a možda mu se pridruži i Saw. :lol: No, killovi su čak dobri, prvi put je upotrijebljena "kompjutorska" krv. Likovi su iritatni debili. Jason je baš fora kada dobije cyborg modifikaciju. :D :lol: A ona cura što puca po njemu, mislim da bi ona bila odlična za Bloodrayne. :wink: Blesavo, ali zabavno. Uf, još samo jedan film... :mrgreen: :rock: :rock: :partyman:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 May 2007, 16:17

john_constantine wrote:Friday the 13th X - Eto, konačno je Jason po uzoru na svoje kolege Pinheada i leprechauna završio u svemiru, a možda mu se pridruži i Saw. :lol: No, killovi su čak dobri, prvi put je upotrijebljena "kompjutorska" krv. Likovi su iritatni debili. Jason je baš fora kada dobije cyborg modifikaciju. :D :lol: A ona cura što puca po njemu, mislim da bi ona bila odlična za Bloodrayne. :wink: Blesavo, ali zabavno. Uf, još samo jedan film... :mrgreen: :rock: :rock: :partyman:
Kako još jedan??? Kaj nije Jason X zadnji film u serijalu???!!! :? :shock:

john_constantine

Post by john_constantine » 28 May 2007, 16:23

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:Friday the 13th X - Eto, konačno je Jason po uzoru na svoje kolege Pinheada i leprechauna završio u svemiru, a možda mu se pridruži i Saw. :lol: No, killovi su čak dobri, prvi put je upotrijebljena "kompjutorska" krv. Likovi su iritatni debili. Jason je baš fora kada dobije cyborg modifikaciju. :D :lol: A ona cura što puca po njemu, mislim da bi ona bila odlična za Bloodrayne. :wink: Blesavo, ali zabavno. Uf, još samo jedan film... :mrgreen: :rock: :rock: :partyman:
A freddy vs jason? :roll: :wink:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 May 2007, 16:28

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:
A freddy vs jason? :roll: :wink:
Ah da... 8) :roll: :bicovanje: :axe:
zaboravih hehe 8) 8) :roll: :roll: :lol: :lol:

Unreal

Post by Unreal » 28 May 2007, 20:08

Final Destination 3 : Ok no manje više ista stvar. Film bi ćak mogao nazvat remejkom jedinice jer je meni radnja i par stvari dosta slićno. Jedino su likovi drukćiji no odnos između njih je nekako slićan ko u jedinici ćak i radnja je slićna dok cure umru u solariju i kompići dođu na sprovod je ćak slićno kad je onaj klinac u 1 djelu umro pa su mu kompići došli na sprovod i mogu nabrojati više stvari no ne da mi se. Smrti su u filmu vrlo dobre makar neznam jesu li mi bolje od onih iz dvojki (svakako mi je dvojka najbolja u trilogiji). No ovo je manje više ok nastavak svako zabava je garantirana . Final destination 3 bi svakako trebao biti zadnji dio u trilogiji jer serijal nema više po meni ništa za ponuditi. Final destination 3 je manje više isto samo drukćije smrti ali i dalje dosta zabavan film za pogledat.

Constantine kaj namjeravaš recenzirat nakon Freddy vs Jason ( zadnjeg djela Friday the 13th serijala no dolazi remejk za dvije godine :twisted:
ja bi rađe nastavak)?

dragon

Post by dragon » 28 May 2007, 20:12

STACY-ATTACK OF THE SCHOOLGIRLS ZOMBIES-2001
DRAGON RULES
http://blogoye.org/horrorland/
http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=47432

Aryx

Post by Aryx » 28 May 2007, 20:13

dragon wrote:STACY-ATTACK OF THE SCHOOLGIRLS ZOMBIES-2001
kakav je , imam ga na divxu ali nisam pogledao
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

dragon

Post by dragon » 28 May 2007, 20:17

Aryx wrote:
Znas, necu ti pricati tematiku filma t.j. sadrzaj ali pre svega film je nisko budzetni i pomalo na momente deluje naivno. Ali u svakom slucaju ti preporucujem ako ga vec imas da ga pogledas. zabavices se. Jer Japanci su stvarno manijaci kada je u pitanju ova tema filmova....
Pozdrav i uzivaj
DRAGON RULES
http://blogoye.org/horrorland/
http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=47432

Evil Xander

Post by Evil Xander » 28 May 2007, 21:16

Aryx wrote:
Ovo ti je u biti romanticna drama s elementima splattera i komedije. Ne salim se.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Freddy

Post by Freddy » 28 May 2007, 21:36

saw 3.....jel bi mi mogli preporučit kakvi su filmovi skrovište straha,šuma i kuga...imam ih mado,a neznam dal da ih pogledam
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

metallicat

Post by metallicat » 28 May 2007, 23:25

skrovište mi je dosta dobar, šumu nisam gledala a kuga bezveze, kraj koliko se sjećam je glup, pa pokvari cijeli dojam.
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 28 May 2007, 23:42

Freddy wrote:saw 3.....jel bi mi mogli preporučit kakvi su filmovi skrovište straha,šuma i kuga...imam ih mado,a neznam dal da ih pogledam
jel http://www.imdb.com/title/tt0377749/ skrovište straha možda?

Aryx

Post by Aryx » 29 May 2007, 00:28

return of the living dead II .... prekinuo na pola prelose ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 May 2007, 00:59

Aryx wrote:return of the living dead II .... prekinuo na pola prelose ...
mah, fast forwardaj bar na zadnju scenu kada ih prže da vidiš majkl đekson zombija :D

Post Reply