Koji ste horror zadnji gledali?
- horkolerbus
- john_constantine
Friday the 13th X - Eto, konačno je Jason po uzoru na svoje kolege Pinheada i leprechauna završio u svemiru, a možda mu se pridruži i Saw.
No, killovi su čak dobri, prvi put je upotrijebljena "kompjutorska" krv. Likovi su iritatni debili. Jason je baš fora kada dobije cyborg modifikaciju.
A ona cura što puca po njemu, mislim da bi ona bila odlična za Bloodrayne.
Blesavo, ali zabavno. Uf, još samo jedan film...

Michel puši karu.
- Dragonrage
Kako još jedan??? Kaj nije Jason X zadnji film u serijalu???!!!john_constantine wrote:Friday the 13th X - Eto, konačno je Jason po uzoru na svoje kolege Pinheada i leprechauna završio u svemiru, a možda mu se pridruži i Saw.No, killovi su čak dobri, prvi put je upotrijebljena "kompjutorska" krv. Likovi su iritatni debili. Jason je baš fora kada dobije cyborg modifikaciju.
![]()
![]()
![]()
![]()

- john_constantine
A freddy vs jason?Dragonrage wrote:Kako još jedan??? Kaj nije Jason X zadnji film u serijalu???!!!john_constantine wrote:Friday the 13th X - Eto, konačno je Jason po uzoru na svoje kolege Pinheada i leprechauna završio u svemiru, a možda mu se pridruži i Saw.No, killovi su čak dobri, prvi put je upotrijebljena "kompjutorska" krv. Likovi su iritatni debili. Jason je baš fora kada dobije cyborg modifikaciju.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Michel puši karu.
- Dragonrage
Ah da...john_constantine wrote:A freddy vs jason?Dragonrage wrote:Kako još jedan??? Kaj nije Jason X zadnji film u serijalu???!!!john_constantine wrote:Friday the 13th X - Eto, konačno je Jason po uzoru na svoje kolege Pinheada i leprechauna završio u svemiru, a možda mu se pridruži i Saw.No, killovi su čak dobri, prvi put je upotrijebljena "kompjutorska" krv. Likovi su iritatni debili. Jason je baš fora kada dobije cyborg modifikaciju.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

zaboravih hehe

-
Final Destination 3 : Ok no manje više ista stvar. Film bi ćak mogao nazvat remejkom jedinice jer je meni radnja i par stvari dosta slićno. Jedino su likovi drukćiji no odnos između njih je nekako slićan ko u jedinici ćak i radnja je slićna dok cure umru u solariju i kompići dođu na sprovod je ćak slićno kad je onaj klinac u 1 djelu umro pa su mu kompići došli na sprovod i mogu nabrojati više stvari no ne da mi se. Smrti su u filmu vrlo dobre makar neznam jesu li mi bolje od onih iz dvojki (svakako mi je dvojka najbolja u trilogiji). No ovo je manje više ok nastavak svako zabava je garantirana . Final destination 3 bi svakako trebao biti zadnji dio u trilogiji jer serijal nema više po meni ništa za ponuditi. Final destination 3 je manje više isto samo drukćije smrti ali i dalje dosta zabavan film za pogledat.
Constantine kaj namjeravaš recenzirat nakon Freddy vs Jason ( zadnjeg djela Friday the 13th serijala no dolazi remejk za dvije godine
ja bi rađe nastavak)?
Constantine kaj namjeravaš recenzirat nakon Freddy vs Jason ( zadnjeg djela Friday the 13th serijala no dolazi remejk za dvije godine

ja bi rađe nastavak)?
- Aryx
- dragon
Znas, necu ti pricati tematiku filma t.j. sadrzaj ali pre svega film je nisko budzetni i pomalo na momente deluje naivno. Ali u svakom slucaju ti preporucujem ako ga vec imas da ga pogledas. zabavices se. Jer Japanci su stvarno manijaci kada je u pitanju ova tema filmova....Aryx wrote:kakav je , imam ga na divxu ali nisam pogledaodragon wrote:STACY-ATTACK OF THE SCHOOLGIRLS ZOMBIES-2001
Pozdrav i uzivaj
DRAGON RULES
http://blogoye.org/horrorland/
http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=47432
http://blogoye.org/horrorland/
http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=47432
- Evil Xander
- Freddy
saw 3.....jel bi mi mogli preporučit kakvi su filmovi skrovište straha,šuma i kuga...imam ih mado,a neznam dal da ih pogledam
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- metallicat
- Wendigo
jel http://www.imdb.com/title/tt0377749/ skrovište straha možda?Freddy wrote:saw 3.....jel bi mi mogli preporučit kakvi su filmovi skrovište straha,šuma i kuga...imam ih mado,a neznam dal da ih pogledam