Novi Conan film
- Dragonrage
- dr_gonzo
- Dragonrage
Schwarzenegger offered 1 million for 1 days filming
http://www.thearnoldfans.com/news/1367.htm
http://www.thearnoldfans.com/news/1367.htm
"I saw Arnold in Las Vegas at the premiere of 'Rambo,' " Lerner says. "He said, 'Wait two years for me--I'll be coming back.' But I can't wait that long." Lerner says he offered Schwarzenegger $1 million just to do a one-day cameo in the picture.
- Freddy
- Mamoorlook
the rock je pre lijep da bi glumio konana. ja se ne bi mogo ufurat da je to neki jebacki barbar koji kasapi okolo, jer svaki put kad bi rezo na protvnika, ja bi u glavio vidio one njegove prekrasne savrsene izpolirane zube. bez obzira na sminku. a vin dizel mi nije ni u konkurenciji. njega ne podnosim.
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?
- dr_gonzo
Dobili smo novog "Conana"! by RTL televizija
A evo i slika Ronalda Kickingera:

Remake Schwarzeneggerovog hita s početka osamdesetih konačno se okitio glavnim glumcem.
Stigao nam je i glumac koji će naslijediti Arnolda Schwarzeneggera u ulozi snagatora lakog na maču, legendarnog Conana Barbarina.
Čast je pripala njegovom zemljaku Rolandu Kickingeru koji je današnjeg guvernera Kalifornije glumio i u manje poznatom biopicu "See Arnold Run". Sličnosti tu ne prestaju - baš poput Arnieja, Kickinger je počeo karijeru kao bodybuilder, a imao je i manju ulogu u posljednjem "Terminatoru".
Naravno, nastupom u "Conanu", baš kao njegov prethodnik početkom osamdesetih, 41-godišnji glumac planira pretvoriti u ulaznicu za prvu ligu Hollywooda.
Režiju remakea potpisuje Marcus Nispel koji je na sebe skrenuo pozornost nedavnim remakeom "Petka trinaestog".
Snimanje filma kreće najesen, preteženo na lokacijama u Bugarskoj.
A evo i slika Ronalda Kickingera:

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
- dr_gonzo
Re: Novi Conan film
Evo najnovijih vijesti:
Kultni filmski serijal koji je bodybuilderu Arnoldu Schwarzeneggeru donio vječnu slavu dobit će svoj remake, a Conana će zaigrati zvijezda Stargate Atlantisa Jason Momoa.
Priča o siročetu koje postaje jedan od najmoćnijih i najvećih ratnika okupirala je maštu mnogih klinaca koji su rasli davnih 80-ih, a sada će u novom izdanju Conana Barbarina uživati neki drugi klinci.
U slučaju da redatelj Marcus Nispel dobro odradi svoj posao, novi Conan možda bude i uživancija za sve njegove fanove.
Glavno Momoaovi konkurenti za ulogu bili su Kellan Lutz i Jared Padalecki.
Eto ipak ništa od Ronalda Kickingera
Ne znam što bih rekao... nije najgori izbor, ali bogme se nadam da će taj film izgledati barem pristojno... Eto, očekivanja nisu najveća...nadam se da ove strepnje nisu realnost.
Kultni filmski serijal koji je bodybuilderu Arnoldu Schwarzeneggeru donio vječnu slavu dobit će svoj remake, a Conana će zaigrati zvijezda Stargate Atlantisa Jason Momoa.
Priča o siročetu koje postaje jedan od najmoćnijih i najvećih ratnika okupirala je maštu mnogih klinaca koji su rasli davnih 80-ih, a sada će u novom izdanju Conana Barbarina uživati neki drugi klinci.
U slučaju da redatelj Marcus Nispel dobro odradi svoj posao, novi Conan možda bude i uživancija za sve njegove fanove.
Glavno Momoaovi konkurenti za ulogu bili su Kellan Lutz i Jared Padalecki.
Eto ipak ništa od Ronalda Kickingera
Ne znam što bih rekao... nije najgori izbor, ali bogme se nadam da će taj film izgledati barem pristojno... Eto, očekivanja nisu najveća...nadam se da ove strepnje nisu realnost.
Last edited by dr_gonzo on 22 Jan 2010, 19:17, edited 1 time in total.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
nemoj me jebat momoa? lutz? padalecki? pa ne snima se nova americka pita..
ni priblizno ono sto mora conan izgledat..wtf..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
lolčina... Jared PadaleckiA$H wrote:nemoj me jebat momoa? lutz? padalecki? pa ne snima se nova americka pita..
Zato je i Arnoldu Scwarzenegeru odlično ležala uloga Conana. Rock bi bio užasan izbor, ali podnošljivo u usporedbi s njima...
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Iskreno na početku Conan nije niti zamišljen kao neki supermišičavac kao što je to recimo Blek ili Hulk...
Po mišićnoj masi i opisu je više trebao biti kao Zagor.
Evo mladog Conana:

kako ga vidi Barry Windor Smith (prvi Marvelov crtać Conana)

Tony DeZunigin art
Većina ekipe kao i ja samo Conana prihvaća ovakog iz crteža legende John Busceme

Po mišićnoj masi i opisu je više trebao biti kao Zagor.
Evo mladog Conana:

kako ga vidi Barry Windor Smith (prvi Marvelov crtać Conana)

Tony DeZunigin art
Većina ekipe kao i ja samo Conana prihvaća ovakog iz crteža legende John Busceme

- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
da, ali svejedno je loš izbor uzeti neiskusnog glumca koji je glumio samo u serijama, za kojega većina na forumu nije niti čula...
Michel puši karu.