Baš. Otišlo mi je par frendova (i brat). Ja sam odustao kad sam saznao da nema Glen Bentona a i već sam ih gledao.Gosp. wrote:Onima koji idu na Deicide danas, želim kvalitetan koncert.
Ja nažalost neću ići.
@metallicat: Nemoj se nadati kvalitetnim notama za klavijature. Večinom je sve orijentirano prema gitarama i eventualno bubnjevima.
Što te točno zanima, možda ja imam?
Glazba.
- Zombiemachine
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- metallicat
Da vidjela sam, samo za gitare, već sam sve prekopala. pa može bilo šta samo da je metal(rock). evo neke grupe:masterplan, dream evil(pjesma forevermore skoro veliki dio početka samo klav.), sonata artica, stratovarius, korpiklaani, finntroll... ma može bilo šta, glavno da ja to probam sviratGosp. wrote:Onima koji idu na Deicide danas, želim kvalitetan koncert.
Ja nažalost neću ići.
@metallicat: Nemoj se nadati kvalitetnim notama za klavijature. Večinom je sve orijentirano prema gitarama i eventualno bubnjevima.
Što te točno zanima, možda ja imam?

-
Gosp.
- metallicat
a šta ću kad sam očajnaGosp. wrote:Imaš li guitar pro?
Ukoliko imaš, skini tabove za Summoning. Melodije nisu komplicirane, a prilično su lijepe te ih može bilo tko sa barem malo znanja odsvirati.
A što se tiče zapisivanja sa snimke, khm, nemogu reči da je to bio pametan postupak!

- metallicat
-
pain_of_salvation
sve je to super... al moj savjet: ostavi se tih gluposti i sviraj lijepo hammonde u blues muzicimetallicat wrote:Da vidjela sam, samo za gitare, već sam sve prekopala. pa može bilo šta samo da je metal(rock). evo neke grupe:masterplan, dream evil(pjesma forevermore skoro veliki dio početka samo klav.), sonata artica, stratovarius, korpiklaani, finntroll... ma može bilo šta, glavno da ja to probam sviratGosp. wrote:Onima koji idu na Deicide danas, želim kvalitetan koncert.
Ja nažalost neću ići.
Što te točno zanima, možda ja imam?. našla sam na youtube nekog tipa kako svira ''my selene'' od sonate pa sam gledala kako stišće tipke i probala zapisati a to je trajalo oko 3 dana
![]()
. uspjela sam odsvirat 3 takta hahahaha ali točno što je najvažnije
. pa ako imaš možda i tu pj? thanx
- metallicat
pain_of_salvation wrote: sve je to super... al moj savjet: ostavi se tih gluposti i sviraj lijepo hammonde u blues muzicinaučit ćeš puno bolje...
hvala na sajetu, ali nemoj to molim te nazivat glupostima, učit ću ja još svašta, pa čeka me klasika, i jedva čekam da to naučim

- Wendigo
zašto bi bile gluposti? od gore navedenih slušam Stratovarius pa pitam..pain_of_salvation wrote:sve je to super... al moj savjet: ostavi se tih gluposti i sviraj lijepo hammonde u blues muzicimetallicat wrote:Da vidjela sam, samo za gitare, već sam sve prekopala. pa može bilo šta samo da je metal(rock). evo neke grupe:masterplan, dream evil(pjesma forevermore skoro veliki dio početka samo klav.), sonata artica, stratovarius, korpiklaani, finntroll... ma može bilo šta, glavno da ja to probam sviratGosp. wrote:Onima koji idu na Deicide danas, želim kvalitetan koncert.
Ja nažalost neću ići.
Što te točno zanima, možda ja imam?. našla sam na youtube nekog tipa kako svira ''my selene'' od sonate pa sam gledala kako stišće tipke i probala zapisati a to je trajalo oko 3 dana
![]()
naučit ćeš puno bolje...
- A$H
gluposti huh..?Wendigo wrote:zašto bi bile gluposti? od gore navedenih slušam Stratovarius pa pitam..pain_of_salvation wrote:sve je to super... al moj savjet: ostavi se tih gluposti i sviraj lijepo hammonde u blues muzicimetallicat wrote: Da vidjela sam, samo za gitare, već sam sve prekopala. pa može bilo šta samo da je metal(rock). evo neke grupe:masterplan, dream evil(pjesma forevermore skoro veliki dio početka samo klav.), sonata artica, stratovarius, korpiklaani, finntroll... ma može bilo šta, glavno da ja to probam svirat. našla sam na youtube nekog tipa kako svira ''my selene'' od sonate pa sam gledala kako stišće tipke i probala zapisati a to je trajalo oko 3 dana
![]()
naučit ćeš puno bolje...

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Zombiemachine
Drugim riječima uspoređuješ čitav pravac sa jednim bendom? U blues-u ima isto toliko smeća kao i usvakoj drugoj glazbi. (i isto toliko kvalitete) Bitan je samo ukus, a o ukusima je rasprava besciljna.Gosp. wrote:Možda je želio reči da blues ima veču umjetničku vrijednost od npr. folkish blacka tipa Finntroll?
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- metallicat
to sad ispada kao da u rocku/metalu nemam kvalitetnih bendova. normalno da ima, sad kako koji, ima ih manje/više kvalitetnih, ali naučit mogu od svega po malo. čemu se bazirat samo na jednomWendigo wrote:pain_of_salvation wrote:sve je to super... al moj savjet: ostavi se tih gluposti i sviraj lijepo hammonde u blues muzicimetallicat wrote: Da vidjela sam, samo za gitare, već sam sve prekopala. pa može bilo šta samo da je metal(rock). evo neke grupe:masterplan, dream evil(pjesma forevermore skoro veliki dio početka samo klav.), sonata artica, stratovarius, korpiklaani, finntroll... ma može bilo šta, glavno da ja to probam svirat. našla sam na youtube nekog tipa kako svira ''my selene'' od sonate pa sam gledala kako stišće tipke i probala zapisati a to je trajalo oko 3 dana
![]()
naučit ćeš puno bolje...