Sto se zadnje jeli/pili
- Freddy
- Wendigo
- elrania
- Freddy
e da,obelix ima najljuči umak i jako je dobar,ali i na črnomercu je izvrstan,dosta se popravio,a di kod cibone,misliš tam kod gapaWendigo wrote:to je jedini koji nisam uspio cijeli pojest koliki je, mrcina..Freddy wrote:kebab na savskom,najbolji definitivno![]()
i dobar je, da.. ali obelix u tkalči i onaj u ciboni (prema tratinskoj) su bog isus što se tiče kebaba u zg.
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Asfodel
Taj na savskom je meni jednom toliko natrpao da je sve ispadalo, išla sam okolo kao svinja zamrljanih hlačaWendigo wrote:to je jedini koji nisam uspio cijeli pojest koliki je, mrcina..Freddy wrote:kebab na savskom,najbolji definitivno![]()
.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Freddy
hehe,to je najgore,a kad mi umak počne kapat pa nemam dovoljno maramica,užas,ali isplati seAsfodel wrote:Taj na savskom je meni jednom toliko natrpao da je sve ispadalo, išla sam okolo kao svinja zamrljanih hlačaWendigo wrote:to je jedini koji nisam uspio cijeli pojest koliki je, mrcina..Freddy wrote:kebab na savskom,najbolji definitivno![]()
.
- elrania
joj, koja je to uzivancija kad se natrpa sto vise priloga... ne mogu si pomoc da ne napunim sendvic za duplo sa svim dodacima, iako se hrvam kasnije s njim, al isplati se, o da
mrski su mi jako pizza cutovi kad ih svjeze pecene sfrcu i zguraju u papirnate vreceice i sad ti jedi to, a sve se rascijedi
jos ak su vege i krcati povrcem

mrski su mi jako pizza cutovi kad ih svjeze pecene sfrcu i zguraju u papirnate vreceice i sad ti jedi to, a sve se rascijedi
jos ak su vege i krcati povrcem
- gandalf
Freddy wrote:hehe,to je najgore,a kad mi umak počne kapat pa nemam dovoljno maramica,užas,ali isplati seAsfodel wrote:Taj na savskom je meni jednom toliko natrpao da je sve ispadalo, išla sam okolo kao svinja zamrljanih hlačaWendigo wrote: to je jedini koji nisam uspio cijeli pojest koliki je, mrcina..![]()
.
Fakat su ogromni! Ja sam prekjučer išao, utrpao mi je pol kile mesa, svu salatu i luk koji mu je preostao, i 2 puta umak.
Pola mi je poispadalo van, ali nema veze!
- Wendigo
nikad nije dovoljno ljuto hehe, ja si još moram onaj smrvljeni chilli dodat.Freddy wrote:e da,obelix ima najljuči umak i jako je dobar,ali i na črnomercu je izvrstan,dosta se popravio,a di kod cibone,misliš tam kod gapaWendigo wrote:to je jedini koji nisam uspio cijeli pojest koliki je, mrcina..Freddy wrote:kebab na savskom,najbolji definitivno![]()
i dobar je, da.. ali obelix u tkalči i onaj u ciboni (prema tratinskoj) su bog isus što se tiče kebaba u zg.
i dobro je kaj ti u obleixu lijepo to sve složi, a ne ko na nekim mjestima, di ti više toga ispadne/iscuri van. ja to uvijek moram jest nagnut lol.
- Freddy
da,te koje smo spomenuli su najbolji u gradu,a najgori su mi u prečkom,meso ništa ne valja,a umak sami ketchup,prije je tam kebab rasturo ali sad više neWendigo wrote:nikad nije dovoljno ljuto hehe, ja si još moram onaj smrvljeni chilli dodat.Freddy wrote:e da,obelix ima najljuči umak i jako je dobar,ali i na črnomercu je izvrstan,dosta se popravio,a di kod cibone,misliš tam kod gapaWendigo wrote: to je jedini koji nisam uspio cijeli pojest koliki je, mrcina..![]()
i dobar je, da.. ali obelix u tkalči i onaj u ciboni (prema tratinskoj) su bog isus što se tiče kebaba u zg.kako ću pobrat čir jednog dana, lol..
da, onaj prema tehničkom muzeju (valjda je tamo gap, nemam pojma..).
i dobro je kaj ti u obleixu lijepo to sve složi, a ne ko na nekim mjestima, di ti više toga ispadne/iscuri van. ja to uvijek moram jest nagnut lol.
- Wendigo
meni je najgori koji sam probao bio na vrbiku.. sama piletina unutra i suho ko sahara...Freddy wrote:da,te koje smo spomenuli su najbolji u gradu,a najgori su mi u prečkom,meso ništa ne valja,a umak sami ketchup,prije je tam kebab rasturo ali sad više neWendigo wrote:nikad nije dovoljno ljuto hehe, ja si još moram onaj smrvljeni chilli dodat.Freddy wrote: e da,obelix ima najljuči umak i jako je dobar,ali i na črnomercu je izvrstan,dosta se popravio,a di kod cibone,misliš tam kod gapakako ću pobrat čir jednog dana, lol..
da, onaj prema tehničkom muzeju (valjda je tamo gap, nemam pojma..).