pa malo. Onda se umiješao drugi kolega i kazao. "Pa kako mu to možeš reći? on ti može biti otac" - ima 50 godina ovaj kojemu sam rekao, a na to sam ja kazao. "Pa sam si je kriv što si nije našao neku mlađu od sebe."Decadentor wrote:Jel mu usljedila promjena raspolozenja?john_constantine wrote:eh, jedan me stalno ispituje "Da li sam što jebao noćas" na poslu, pa sam mu danas rekao "Da, tvoju ženu..."![]()
najloodje provale
- john_constantine
Michel puši karu.
- Decadentor
john_constantine wrote:pa malo. Onda se umiješao drugi kolega i kazao. "Pa kako mu to možeš reći? on ti može biti otac" - ima 50 godina ovaj kojemu sam rekao, a na to sam ja kazao. "Pa sam si je kriv što si nije našao neku mlađu od sebe."Decadentor wrote:Jel mu usljedila promjena raspolozenja?john_constantine wrote:eh, jedan me stalno ispituje "Da li sam što jebao noćas" na poslu, pa sam mu danas rekao "Da, tvoju ženu..."![]()

- majstoro
- elrania
- Asfodel
- majstoro
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDjigsaw wrote:Jedan moj lega je rekao kako je u nekom restoranu sa mamom jeo vani i pošto je padala kiša on je četiri sata jeo juhu...
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
-
GreenHornet
- Freddy
jigsaw wrote:Jedan moj lega je rekao kako je u nekom restoranu sa mamom jeo vani i pošto je padala kiša on je četiri sata jeo juhu...
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- dragonheart
-
GreenHornet
-
John_Ryder
- Scarface
John_Ryder wrote:dođe mi neki penzić danas u dućan i pita jel imam kabel za bluetooth
Još je taj penzić i dobar, bar je čuja za bluetooth.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Baš. Nisam ni znala da su čuli za bluetooth, meni baka upali teletekst i kaže: samo malo, da vidim šta piše na internetu.Ghostface wrote:John_Ryder wrote:dođe mi neki penzić danas u dućan i pita jel imam kabel za bluetooth
Još je taj penzić i dobar, bar je čuja za bluetooth.
ot: vraćam se ja jednog sunčanog dana doma s faxa, da napomenem da sam imala ispuštenu kosu, suknju i da ne hodam nimalo muškobanjasto no kako sam nosila ruksak koji mi je lupkao pri hodu i knjižurinu u ruci, neki je dedek škiljeći kroz prozor mrtav ozbiljan upitao: "Jel ima šta za mene?"
Ja: "Moolim(?!?) Čega"
On: "Pa pošte!"
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out