Budem poslusoWendigo wrote:jesi slušao grave digger? nije baš power, ali poslušaj album excallibur, dosta je slično poweru mada oni old school heavy sviraju po mojoj procjeni.. to mi trenutno pada na pamet, javim ti ak se sjetim još nekog banda.Decadentor wrote:Preporucite mo neku grupu sto svira power metal ali da nema power vokal to mrzim (pre visoke frekfrencije) nek ima neki harsh ili obicni vokal tipa metallica, samo da ne vriste (operno)
Glazba.
- Decadentor

- A$H
- Decadentor
i to mi je malo vristavo, no nije mi bas neki power, vise sam mislio nesto u stilu Rhapsody, blind guardian, dragonforce i slA$H wrote:ManowarDecadentor wrote:Preporucite mo neku grupu sto svira power metal ali da nema power vokal to mrzim (pre visoke frekfrencije) nek ima neki harsh ili obicni vokal tipa metallica, samo da ne vriste (operno)

- elrania
- Wendigo
- Decadentor
e to to Nesto tipa bodomi, flamesi, necrophagist, soilworkWendigo wrote:teško da češ nać power bez viskokih vokala koji su recimo glavna karakterstika tog podžanra u kojem meni osobno valja jako, jako malo toga i večina izvođača mi je iritantna.. a jel baš mora bit power ili jedostavno želiš da je brzo i melodično?
PS elrania poslusat cu to nabrojano

- elrania
- Asfodel
-
Gosp.
Vidim da nitko nije išao.
Evo, ukratko.
Došao sam tamo zbog Motusa, ali sam ih gledao sveukupno 2 minute.
Previše ljudi, zagušljivo itd.
Par poznanika je unutra bilo tijekom cijelog koncerta, ne znam kako su se natjerali uopče na to.
Čisti mazohizam.
Ozvučenje je dobro, bolje nego u Boogalo-u sigurno. Također, vrhunska izolacija. Susjedi će imati veće probleme sa publikom nego sa bukom, to je sigurno.
Evo, ukratko.
Došao sam tamo zbog Motusa, ali sam ih gledao sveukupno 2 minute.
Previše ljudi, zagušljivo itd.
Par poznanika je unutra bilo tijekom cijelog koncerta, ne znam kako su se natjerali uopče na to.
Čisti mazohizam.
Ozvučenje je dobro, bolje nego u Boogalo-u sigurno. Također, vrhunska izolacija. Susjedi će imati veće probleme sa publikom nego sa bukom, to je sigurno.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- lord
-
Hec
bodomi i necrophagist zajedno, XDDecadentor wrote:e to to Nesto tipa bodomi, flamesi, necrophagist, soilworkWendigo wrote:teško da češ nać power bez viskokih vokala koji su recimo glavna karakterstika tog podžanra u kojem meni osobno valja jako, jako malo toga i večina izvođača mi je iritantna.. a jel baš mora bit power ili jedostavno želiš da je brzo i melodično?
PS elrania poslusat cu to nabrojano
pokusaj naci koji zanr ti tocno pase, jer sam skuzio da si sad svasta nabrojo
ja se drzim teh/prog deatha; ako ti pase pogledaj od toga ; Death, Necrophagist, Cryptopsy, Psycroptic, Psyopus, Atheist, Gojira, Yyrkoon....i tak, sretno ^^
"Six strings to cover fear..."