Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 16 Jan 2007, 19:27

i meni se cabin fever nije previše svidio, al dobra mi je ono fora s "niggerima" na kraju filma
I may be an idiot, but i am no fool.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Jan 2007, 00:03

Nightmare on Elm Street 4 - nije baš nešto, da nema tog specifično daha horrora iz 80tih bio bi još puno gori

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Jan 2007, 13:41

kingdom hospital seriju-dosta zanimljivo
I may be an idiot, but i am no fool.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 17 Jan 2007, 13:55

The breed ,film i nije nesto ali Michelle Rodriguez ,doziveo sam reinkarnaciju

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Jan 2007, 15:44

Djuro19 wrote:i meni se cabin fever nije previše svidio, al dobra mi je ono fora s "niggerima" na kraju filma
da, ono sa "niggerima" je predobra fora :finga:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Jan 2007, 16:05

horkolerbus wrote:The breed ,film i nije nesto ali Michelle Rodriguez ,doziveo sam reinkarnaciju
bezvezan film total... par ok scena ubijanja beštija i to je to

horkolerbus

Post by horkolerbus » 17 Jan 2007, 16:08

pa i reko sam da nije nista,a sad odgledah grave dancers,pocetak razocarenje ali posle malo zanimljivije,,,,meni nekako cudan film ,kao da je pravljen devedesetih godina

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Jan 2007, 16:17

horkolerbus wrote:pa i reko sam da nije nista
pa znam što si rekao, ja sam samo nadodao moj komentar :o
horkolerbus wrote:a sad odgledah grave dancers,pocetak razocarenje ali posle malo zanimljivije,,,,meni nekako cudan film ,kao da je pravljen devedesetih godina
Nisam gledao, ali nisam našao niti jednu kritiku ili sajt koji je rekao išta lošeg protiv filma. Ovo glede devedestih si djelomično u pravu, dok su snimali film su htjeli da se imao osjećaj kao da se gleda film iz osamdesetih.

Rodman

Post by Rodman » 17 Jan 2007, 18:16

Saw 3, gledao sam ga konacno i moram reci da se bas ne slazem sa horrorovom recenzijom na sajtu... meni je mozda i najbolji dio ovaj treci. Jos samo da se nadovezem na onu recenziju u kojoj pise nepotrebni flashbackovi, ja mislim da su ti flashbackovi bili bas ciljano ubaceni u film i da ce to imati puno veze sa Saw 4. Prvenstveno mislim da ce Saw 4 biti najvise povezan sa originalnim Saw-om.

FilmTV

Post by FilmTV » 17 Jan 2007, 19:10

POST SADRŽI SPOILER
Rodman wrote:ja mislim da su ti flashbackovi bili bas ciljano ubaceni u film i da ce to imati puno veze sa Saw 4. Prvenstveno mislim da ce Saw 4 biti najvise povezan sa originalnim Saw-om.
Ubačeni su zato jer su ameri retardirani pa im se sve mora nacrtat. Po čemu bi Saw 4 mogao biti najviše povezan sa prvim dijelom ako su u trojci glavni akteri ubijeni?

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 17 Jan 2007, 19:21

masters of horror 2X9: right to die

Rodman

Post by Rodman » 17 Jan 2007, 19:48

pa ajd da napisem, oni koji nisu gledali prvi i treci dio nek ne citaju

Pa ocito je da Jigsaw i ona zenska imaju i treceg clana a ja mislim da je bas taj treci clan onaj doktor iz prvog djela koji sigurno nije umro, jer ako si gledao sve sva tri filma skuzices da su sve smrti prikazane, dakle da je kojim slucajem umro bilo bi prikazano. Dakle, po tome on bi trebao nasljediti ovog starog koji je umro. I misil da je on bio u igri i da je znao sto to i u prvom djelu. Ne znam dal se sjecas na kraju prvog djela kad je doktor odsjekao nogu i otisao, rekao je onom sto je ostao da ide po pomoc i obecao mu je pomoc. U trojci vidimo ovu zensku amandu kako je bila kod tog tipa i rekla je ja cu ti pomoci i ugusila ga... Jos o toj Amandi i doktoru sto sam zapazio. Amanda je rekla u trojci, tehnicki on nije ubojica, on samo navodi ljude na ubojstvo... ako si gledao prvi dio, istu recenicu je rekao taj doktor na pocetku filma.
I onda, odakle Jigsawu onoliko medicinske opreme? Ne moze svako to sam samo uzeti, ne kupuje se ta oprema u supermarketu. Morao je da ima nekog ko mu moze lako iz bolnice nabaviti tu opremu.
Jigsaw je na kraju treceg djela rekao onom liku Jeffu da moze dovesti pomoc iz bolnice za 4 minute? Kako? Pa vjerojatno je taj doktor opet u igri? Onda ko je kidnapovao cerku od Jeffa i doktorice? Tesko da je Amanda u isto vreme mogla kidnapovati i Jeffa i njegovu cerku...
Dalje, Jigsaw j rekao da je morao pocistiti za onim sto je Amanda zabrljala na kraju drugog djela, dakle onaj detektiv sto je pobjegao, a koliko se sjecam kraja drugog djela Jigsaw nije bas bio u stanju da sam to pocisti. i ima jos al ne da mi se pisati...

A opet ko zna, mozda ja samo imam preveliku mastu, mozda taj Jeff poludi, ali ja pretpostavljam da ce taj doktor sada voditi glavnu rijec...

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jan 2007, 20:08

Rodman wrote:pa ajd da napisem, oni koji nisu gledali prvi i treci dio nek ne citaju

Pa ocito je da Jigsaw i ona zenska imaju i treceg clana a ja mislim da je bas taj treci clan onaj doktor iz prvog djela koji sigurno nije umro, jer ako si gledao sve sva tri filma skuzices da su sve smrti prikazane, dakle da je kojim slucajem umro bilo bi prikazano. Dakle, po tome on bi trebao nasljediti ovog starog koji je umro. I misil da je on bio u igri i da je znao sto to i u prvom djelu. Ne znam dal se sjecas na kraju prvog djela kad je doktor odsjekao nogu i otisao, rekao je onom sto je ostao da ide po pomoc i obecao mu je pomoc. U trojci vidimo ovu zensku amandu kako je bila kod tog tipa i rekla je ja cu ti pomoci i ugusila ga... Jos o toj Amandi i doktoru sto sam zapazio. Amanda je rekla u trojci, tehnicki on nije ubojica, on samo navodi ljude na ubojstvo... ako si gledao prvi dio, istu recenicu je rekao taj doktor na pocetku filma.
I onda, odakle Jigsawu onoliko medicinske opreme? Ne moze svako to sam samo uzeti, ne kupuje se ta oprema u supermarketu. Morao je da ima nekog ko mu moze lako iz bolnice nabaviti tu opremu.
Jigsaw je na kraju treceg djela rekao onom liku Jeffu da moze dovesti pomoc iz bolnice za 4 minute? Kako? Pa vjerojatno je taj doktor opet u igri? Onda ko je kidnapovao cerku od Jeffa i doktorice? Tesko da je Amanda u isto vreme mogla kidnapovati i Jeffa i njegovu cerku...
Dalje, Jigsaw j rekao da je morao pocistiti za onim sto je Amanda zabrljala na kraju drugog djela, dakle onaj detektiv sto je pobjegao, a koliko se sjecam kraja drugog djela Jigsaw nije bas bio u stanju da sam to pocisti. i ima jos al ne da mi se pisati...

A opet ko zna, mozda ja samo imam preveliku mastu, mozda taj Jeff poludi, ali ja pretpostavljam da ce taj doktor sada voditi glavnu rijec...
Hm, dobro razmišljanje. Ista stvar i kod Batmana, tko mu samo šiva kostim, radi sve one tehnologije, kostim i sve to? Sigurno nije njegov sluga Albert. :wink:

Rodman

Post by Rodman » 17 Jan 2007, 21:10

Batman i Saw nije isti film i ne moze se porediti. U Sawu se velika pozornost obraca na detalje, vec sam napisao, u Saw-u sva ubojstva koja se dogode se vide, nema da je neko umro i da to nije prikazano.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Jan 2007, 22:22

Komenare oko Saw III nastavljamo u TOPICU VEZANIM za Saw III...

viewtopic.php?p=9396#9396

Post Reply