Legion (2010)
- A$H
Legion (2010)
Director:
Scott Charles Stewart
PLOT - When God loses faith in humanity and sends his legion of angels to take care of business on Earth, humankind's hope lies in a group of misfits holed up in a desert diner -- where the archangel Michael happens to be as well.
GLUME
Dennis Quaid ... Bob Hanson
Paul Bettany ... Michael
Doug Jones ... Ice Cream Man
Tyrese Gibson ... Kyle Williams
Kate Walsh ... Sandra Anderson
Release Date:
22 January 2010
Scott Charles Stewart
PLOT - When God loses faith in humanity and sends his legion of angels to take care of business on Earth, humankind's hope lies in a group of misfits holed up in a desert diner -- where the archangel Michael happens to be as well.
GLUME
Dennis Quaid ... Bob Hanson
Paul Bettany ... Michael
Doug Jones ... Ice Cream Man
Tyrese Gibson ... Kyle Williams
Kate Walsh ... Sandra Anderson
Release Date:
22 January 2010
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- Scarface
Wendigo wrote:kužim te, al jednostavno ne volim anđele i opčenito mi je heaven vs hell like tematika bezveze i izbjegavam je..A$H wrote:ma odlicni su za temu..The Prophecy mi je najbolji serijal na tu temu..naravno prva 3 nastavka..
Ti onda sigurno nećeš volit knjigu koju namjeravan napisat.
Tema filma je super, samo da ne podbaci.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
- Decadentor
- Seneschal
Da. Ali nije li to samo zbog Christophera Walkena i Vigga Mortensena? Meni je ostatak filma izgledao dosta generic bez ta dva lika.A$H wrote:ma odlicni su za temu..The Prophecy mi je najbolji serijal na tu temu..naravno prva 3 nastavka..
Inače, ideja zvuči oke, i kao cilja na fanove Prophecy, Dogme i Constantinea, ali ono:
...Znači, Feast ili Tremors, ali s anđelima. Bah.humankind's hope lies in a group of misfits holed up in a desert diner
[img]http://farm3.static.flickr.com/2659/3754178032_b9b6d6185c_o.jpg[/img]
- john_constantine
je, slažem se s ovim. Film mi je baš bio dobar, ali samo radi njih dvojice, inače nema skoro nikakvu radnju...Seneschal wrote:Da. Ali nije li to samo zbog Christophera Walkena i Vigga Mortensena? Meni je ostatak filma izgledao dosta generic bez ta dva lika.A$H wrote:ma odlicni su za temu..The Prophecy mi je najbolji serijal na tu temu..naravno prva 3 nastavka..
Inače, ideja zvuči oke, i kao cilja na fanove Prophecy, Dogme i Constantinea, ali ono:...Znači, Feast ili Tremors, ali s anđelima. Bah.humankind's hope lies in a group of misfits holed up in a desert diner
Michel puši karu.
- A$H
- john_constantine
kako je viggo u trećem? Nije li on glumio lucifera i pojavio se u prvom dijelu pri kraj filma?A$H wrote:pricam o prva tri nastavka..Viggo je samo u trecem..i kao cjelina su odlicni..istina da je trci malo slabiji..ali sve zajedno super serijal za pogledat..i to je to..opet je kao sto sam rekao..meni najbolji serijal na tu temu..
Michel puši karu.
-