E google mi uopće ne radi, ono, vezano uz njega. Otvori se stranica, ali ne mogu pretraživati. A gmail se uopće ne otvara, zablokira se pri ulasku. A većina tema na horrohr.com se ne otvara, a i šteka pri ovom forumu, a neke forume niti ne mogu otvoriti. Već sam napravio pet skeniranja za tri antivirusna programa i sada bi moralo biti sve čisto, ali i dalje isti problem. a na drugom kompu, koji je umrežen preko istog modema je sve ok.
savjet ili bar preporuka za još koji antivirusni program?
problem s netom
- Evil Xander
-
GreenHornet
Re: problem s netom
ista stvar se meni nedavno dogodila,masu trojanaca mi ušlo,pa sam morao dakako formatirati disk.john_constantine wrote:E google mi uopće ne radi, ono, vezano uz njega. Otvori se stranica, ali ne mogu pretraživati. A gmail se uopće ne otvara, zablokira se pri ulasku. A većina tema na horrohr.com se ne otvara, a i šteka pri ovom forumu, a neke forume niti ne mogu otvoriti. Već sam napravio pet skeniranja za tri antivirusna programa i sada bi moralo biti sve čisto, ali i dalje isti problem. a na drugom kompu, koji je umrežen preko istog modema je sve ok.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- maddjuro
Re: problem s netom
same here, našao sam nešto što je privremeno pomoglo, la na kraju sm ipak formatiro diskGreenHornet wrote:ista stvar se meni nedavno dogodila,masu trojanaca mi ušlo,pa sam morao dakako formatirati disk.john_constantine wrote:E google mi uopće ne radi, ono, vezano uz njega. Otvori se stranica, ali ne mogu pretraživati. A gmail se uopće ne otvara, zablokira se pri ulasku. A većina tema na horrohr.com se ne otvara, a i šteka pri ovom forumu, a neke forume niti ne mogu otvoriti. Već sam napravio pet skeniranja za tri antivirusna programa i sada bi moralo biti sve čisto, ali i dalje isti problem. a na drugom kompu, koji je umrežen preko istog modema je sve ok.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- john_constantine