kuzim ja tko je tko i kakav...ali mi jednostavno nakon 2 sata filma koji ide jednim smjerom dodje blesav tvist u zadnjih 3 min. jednostavno mi nije sijeo kraj i necu taj film ziher vise nikad pogledat...to je to..Ghostface wrote:A$H wrote:cijeli film mi je bio ok...do kraja...kraj takv sranje..zao mi je kaj mi netko nije spoilao kraj pa da usparam onih 2 sata filma prije...ali necu vise o njemu..
Pa meni je Seraphim falls skroz ok, kraj nije čudan, u biti je totalno predvidljiv, nijedan od njih nije bija zlikovac, tako da je slijed događaja s krajem logičan. A ona baba simbolizira neku vrst demona osvete.
Appaloosa (2oo8)
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- Dragonrage
Nastavak?!
Even though the film is not yet out, actor Ed Harris is already talking up sequels to his gritty Western "Appaloosa" opening this weekend.
Novelist Robert B. Parker wrote two sequels to the 2005 novel on which "Appaloosa" is based and which Harris thinks "could be combined into a sequel" he tells MTV News.
The second book, "Resolution", hit bookstores this year and an upcoming third novel is in the works. Harris says the idea of helming a sequel again is "interesting" and would focus on the same characters: Cole (Harris), Allie (Renee Zellweger), and Hitch (Viggo Mortensen).
As for the plot? "Allie runs off with some other guy. Cole tracks this guy down and shoots him, in cold-blooded murder. And then he goes and finds Hitch in this town, and they go partner up and they go to find Allie in Texas somewhere. She's in some whorehouse there, she's really in bad shape.
- Dragonrage
Appaloosa (2008) 4/5 - TRAILER
Riječ je o jednom vrlo dobrom klasičnom westernu koji je u nekim segmentima veoma sličan još jednom novijem, također jako dobrom westernu, "Open range". Film je to koji i ne nudi neka iznenađenja i obrate što se priče tiče, sve je onako...klasično i jednostavno. Film govori prije svega o prijateljstvu i tome koliko i kako jedna žena može utjecati na to prijateljstvo. A naravno, tu je i bad guy te neizbježan dvoboj sa njim. Ritam je lagan i sve djeluje dosta ležerno, pa čak možda i sporo, ali ne presporo. No, režija je izvrsna...Harris je izvrsno doradio taj dio posla, a i glumačke izvedbe su jako dobre, posebno bih izdvojio odnos na relaciji Ed Harris - Viggo Mortensen, njih dvojica su izvrsni u gotovo svim zajedničkim scenama. Ima tu i nekoliko izvrsnih gunfajtova, te nešto humora, a pohvale svakako idu i na račun soundtracka - uhu ugodan mix truba i klasične gitare svakako pridonosi cijelokupnom filmu i ritmu. Najveći minus je trajanje od gotovo 2 sata, što je moglo lako biti srezano za kojih 20-ak min., te Renée Zellweger koja em što nije neka ljepotica, je uz to i iznimno iritantna...a i ta "ljubavna priča" između nje i Harrisa je malo nategnuta, tj., prebrzo se odvije na početku.
Ali sve u svemu, još jedan jako dobar moderni predstavnik tog "izumrlog" žanra.
Riječ je o jednom vrlo dobrom klasičnom westernu koji je u nekim segmentima veoma sličan još jednom novijem, također jako dobrom westernu, "Open range". Film je to koji i ne nudi neka iznenađenja i obrate što se priče tiče, sve je onako...klasično i jednostavno. Film govori prije svega o prijateljstvu i tome koliko i kako jedna žena može utjecati na to prijateljstvo. A naravno, tu je i bad guy te neizbježan dvoboj sa njim. Ritam je lagan i sve djeluje dosta ležerno, pa čak možda i sporo, ali ne presporo. No, režija je izvrsna...Harris je izvrsno doradio taj dio posla, a i glumačke izvedbe su jako dobre, posebno bih izdvojio odnos na relaciji Ed Harris - Viggo Mortensen, njih dvojica su izvrsni u gotovo svim zajedničkim scenama. Ima tu i nekoliko izvrsnih gunfajtova, te nešto humora, a pohvale svakako idu i na račun soundtracka - uhu ugodan mix truba i klasične gitare svakako pridonosi cijelokupnom filmu i ritmu. Najveći minus je trajanje od gotovo 2 sata, što je moglo lako biti srezano za kojih 20-ak min., te Renée Zellweger koja em što nije neka ljepotica, je uz to i iznimno iritantna...a i ta "ljubavna priča" između nje i Harrisa je malo nategnuta, tj., prebrzo se odvije na početku.
Ali sve u svemu, još jedan jako dobar moderni predstavnik tog "izumrlog" žanra.
- A$H