Koji ste horror zadnji gledali?
- Aryx
Split Second . davno ga gledao, niceg se nisam sjecao
ono film bio bio prejeben da nije tako kraj sjeban ili je to mozda car ovog "trash" filma
SPOILERs AHEAD
Kroz cijeli film ubojica ostavlja tragove Rutger Hauertu, ono ocekujes da ce se otkriti odakle je to cudoviste, koji su mu motivi, kao da sve ima neki smisao sve... a ono na kraju se nista ne objasni nego mu ovaj iscupa srce propuca ga i to je to ... ono ostao sam WTF
hehe kaj vi mislite

ono film bio bio prejeben da nije tako kraj sjeban ili je to mozda car ovog "trash" filma

SPOILERs AHEAD
Kroz cijeli film ubojica ostavlja tragove Rutger Hauertu, ono ocekujes da ce se otkriti odakle je to cudoviste, koji su mu motivi, kao da sve ima neki smisao sve... a ono na kraju se nista ne objasni nego mu ovaj iscupa srce propuca ga i to je to ... ono ostao sam WTF

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Zombiemachine
- Aryx
ali fakat su ga sjebali s krajem, cuo sam da se mjenjao redatelj ili tako nesto na pola filma pa doslo do nekih komplikacija, ma ono tolko ufiravanja u neku jebenu pricu i onda na kraju nista , lik owna aliena i kraj ... ono odakle je to cudoviste zasto ubija nistaZombiemachine wrote:Film je super. 100% zajebancija, kava i čokolada.![]()

Last edited by Aryx on 16 Jan 2007, 10:50, edited 1 time in total.
- Dragonrage
Hostel 2/5 - Kao što sam izjavio već nekoliko puta, a sada samo još jednom i potvrdio, Hostel je iznimno loš film, iako sama ideja i nije loša, no izvedba je katastrofalna. Prvenstveno loša i površna obrada zanimljive priče i karakterizacija. Gl. likovi su tako plošni i antipatični, tipični Amerikanci koji uvijek i svugdje moraju biti glavni, da vam zapravo uopće nije žao kad nastradaju. Ne znam po čemu je taj film horror, još više "najstravičniji horror ikada" kako ga se reklamira!! Mislim, niti ima mračnu atmosferu niti je stravičan, jedino što bi mogao malo šokirati one slabijeg želuca, a to je upravo i ono što su autori htjeli postići, šokirati gledatelje količinom krvi i sakaćenja. Tako će te kroz film moći vidjeti kako nekog buše bušilicom, pale ga let-lampom, režu ga skalpelom ili motorom pilom itd...bez veze. No ono što je zbilja stravično u tom filmu je činjenica da je priča zasnovana na istinitom događaju, te da negdje u Europi postoji, ili je postojao takav hostel gdje su bogati za određenu svotu novaca mogli mučiti ljude, iživljavali se na njima na sve moguće načine. E to je zbilja stravično, šteta što i nije malo ozbiljnije obrađeno, jer na taj način bi smo možda dobili ozbiljan i stravičan horror, sa snažnom pozadinom, jer sama priča daje štofa za to, no umjesto toga dobili smo još jedna krvavi slasher na kojeg će tinejdžeri svršavati i govoriti kako je genijalan (što zapravo već i govore).
- Aryx
neznam, meni se hostel svidio i jedva cekam da dvojka izade
, a eli roth je napravio film po toma da je rekao nekom svom kolegi neku mu na netu nade najbolesniju stranicu te mu je ovaj nasao neku s tajlanda koja nudi da za odredenu svotu novaca mozete nepoznatom covijeku koji ce biti zavezan pred vama pucati s pistoljem u glavu ...

- Dragonrage
Meni ne...kao što rekoh, ideja je jako dobra, i sama po sebi stravična, no izvedba katastrofa...nema nikakve dubine, nikakve dublje karakterizacije...sve je plošno i površno odrađeno, a da ne kažem kako je dosadan, posebice u prvih 40-ak min, kad se ništa ne zbiva. Npr. oni klinci koji maltretiraju ekipu...totalna smijurija...kao da su sipali iz nekog crtića čovječe. Onda glavni lik...budala na kvadrat...tko bi normalan sam ušao u oronulu napuštenu zgradu okruženu sumnjivim ljudima u crnom i očekivao da je to muzej!!!Aryx wrote:neznam, meni se hostel svidio i jedva cekam da dvojka izade, a eli roth je napravio film po toma da je rekao nekom svom kolegi neku mu na netu nade najbolesniju stranicu te mu je ovaj nasao neku s tajlanda koja nudi da za odredenu svotu novaca mozete nepoznatom covijeku koji ce biti zavezan pred vama pucati s pistoljem u glavu ...

Ritam mu je nikakav...kao da niti ne gledam slasher horror, a i ono malo gora šta ima, i na šta su se kao usredotočili je iznimno jadno. Kada su mi pričali o tome, ono svi su govorili o nekim prebolesnim scenama, a kad tamo ništa novo...malo skalpela, malo motorne pile i to je to...a uz to, jebeš rezanje kad nema ništa više od toga, čak nije bilo ni zabavno. Cijelo vijrme sam samo okretao očima dok sam gledo kaka se tim tamo plače i moljaka ovom da ga poštedi...
A dvojka će biti još gora...vidljivo je iz plakata...ono mesina i pol na plakatu...ajd kad već idu raditi nastavak i kad se već sve svodi na što bolesnije i što inventivnije sakaćenje, nek barem onda toga utrpaju ko pljeve, a ne nešto malo ko ovdje...
Uz sve to, i sam Eli Roth me je totalno razočarao kao osoba, kao čovjek...ono ne bih s njim radio da mi plaćaju, tip je totalna kretenčina...pogledaj dodatke na DVD-u, pa ćeš skužiti o čem pričam. Odnosio se prema ovim ljudima iz Praga ili gdje je već sniman filma kao prema kretenima...ono totalna seljačina.
- HorrorHR
- Site Admin
Pa i nisi gledao slasherDragonrage wrote:kao da niti ne gledam slasher horror.

Ima stvarno dosta ljudi kojima ne pašu Rothovi filmovi. Recimo ekipa sa DeadPit radia skoro u svakoj epizodi bar jednom se posere na Rotha

- Evil Xander
Kakve ovo ima veze sa kvalitetom filma?Dragonrage wrote:
Uz sve to, i sam Eli Roth me je totalno razočarao kao osoba, kao čovjek...ono ne bih s njim radio da mi plaćaju, tip je totalna kretenčina...pogledaj dodatke na DVD-u, pa ćeš skužiti o čem pričam. Odnosio se prema ovim ljudima iz Praga ili gdje je već sniman filma kao prema kretenima...ono totalna seljačina.
Ako bi tako sudio filmove, po redateljima ili glumcima, ne bih pogledao nikad nista. Ne tice me se kakav je tko od te ekipe uzivo, dok god obave svoj posao kako treba. Te price 'razocarao kao covjek' vise govore o nekim drugim stvarima i nepotrebnom idoliziranju te ekipe nego o kvaliteti filma.
Profesionalizam i 'ljudskost' obicno nemaju nikakve veze jedno s drugim, stovise, najveci strucnjaci u nekom polju su obicno i najveci supci po percepciji sire javnosti jer su 'drski, arogantni i bezosjecajni'.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Dragonrage
Hehehe...a ti znaš moje stajalište o slasher filmovima...ako ima krvi, sakaćenja i veliki bodycount, te je žanrovski horror, meni je slasherHorrorHR wrote:Pa i nisi gledao slasherDragonrage wrote:kao da niti ne gledam slasher horror.![]()
![]()
Ima stvarno dosta ljudi kojima ne pašu Rothovi filmovi. Recimo ekipa sa DeadPit radia skoro u svakoj epizodi bar jednom se posere na RothaNeznam meni je Hostel bio sasvim dobar film, dakako sa svojim očitim manama, koje mi nisu bile preveć važne. Cabin Fever mi je njegov bolji film...

Meni je isto Cabin Fever njegov najboklji film za sada...a imam neki osjećaj da će tako i ostati dosta vremena...
Ovo je nevezano baš uz sam film, samo sam htio naglasiti, no ipak mi je i to dalo do znanja kakve filmove mogu očekivati od njega u buduće....Evil Xander wrote:Kakve ovo ima veze sa kvalitetom filma?
Ako bi tako sudio filmove, po redateljima ili glumcima, ne bih pogledao nikad nista. Ne tice me se kakav je tko od te ekipe uzivo, dok god obave svoj posao kako treba. Te price 'razocarao kao covjek' vise govore o nekim drugim stvarima i nepotrebnom idoliziranju te ekipe nego o kvaliteti filma.
Profesionalizam i 'ljudskost' obicno nemaju nikakve veze jedno s drugim, stovise, najveci strucnjaci u nekom polju su obicno i najveci supci po percepciji sire javnosti jer su 'drski, arogantni i bezosjecajni'.
A kakvi profići jesu, znam iz prve ruke...katastrofa jedan....
- El Ranchero