All the Boys Love Mandy Lane (2006)
-
John_Ryder
-
GreenHornet
- callac
Možda ima koji SPOILER Sad sam završila sa gledanjem filmića i meni je bio čist zabavan. Očekivala sam veće sranje i zato sam ga toliko otezala sa gledanjem pa zbog ugodnog iznenađenja da ne sucka koliko sam mislila - 7/10
Inače, ženska jest slatka, ali daleko od femme fatale, mislim da je više riječ o "zabranjenom voću" iliti da ono što ne možeš imati najviše želiš, a malecka se nije dala nikome i to je bilo ono najprivlačnije na njoj. Kraj je predvidljiv i brijem da bi i ja otišla sa renđžerom u sumrak
Inače, ženska jest slatka, ali daleko od femme fatale, mislim da je više riječ o "zabranjenom voću" iliti da ono što ne možeš imati najviše želiš, a malecka se nije dala nikome i to je bilo ono najprivlačnije na njoj. Kraj je predvidljiv i brijem da bi i ja otišla sa renđžerom u sumrak
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- kraykulla
Re: All the Boys Love Mandy Lane (2006)
pogledah jučer...hmmm,nije bio loš,akcija tj.ubojstva su malo toplovodna i ne baš nešto.
sama ideja na kraju je zanimljiva,ali samo kao ideja jer je odrađena očajno i puna rupa.
dakle,dao bi mu recimo 6/10.ovo je mogao,ali samo mogao biti jaako dobar slasher da je do kraja razrađen.sad je samo srednja žalost uz jedno veliko što bi bilo kad bi bilo... 
sama ideja na kraju je zanimljiva,ali samo kao ideja jer je odrađena očajno i puna rupa.
SpoilerShow
bilježnica pojašnjenje?motivi pojašnjenje?killer je geekčina nad geekčinama bar meni.
- HorrorHR
- Site Admin
Re: All the Boys Love Mandy Lane (2006)
malo žutila, glumica Amber Heard (Mandy Lane, Zombieland) objavila neki dan da je lezbijka