Djevojke i mladići...
- dr_gonzo
Djevojke i mladići...
Koji su vaši tipovi.
For me is:
rokerice, pankerice i gotičarke (ovakve http://www.youtube.com/watch?v=yaXhcG75 ... re=related)
Šteta što ovakvih koka ima slabo u mom gradu:
A kod smo kod žena:
My top 5 koka u Hollywoodu:
1) Pauley Perrette iz Navy CSI (zbog nej tu i tamo pogledam seriju)
2) Sarah Polley
3) Juliette Lewis
4) Fairuza Balk
a bogme može i
Marisa Tomei
5) Janeane Garofalo
ili
Lilly Taylor
For me is:
rokerice, pankerice i gotičarke (ovakve http://www.youtube.com/watch?v=yaXhcG75 ... re=related)
Šteta što ovakvih koka ima slabo u mom gradu:
A kod smo kod žena:
My top 5 koka u Hollywoodu:
1) Pauley Perrette iz Navy CSI (zbog nej tu i tamo pogledam seriju)
2) Sarah Polley
3) Juliette Lewis
4) Fairuza Balk
a bogme može i
Marisa Tomei
5) Janeane Garofalo
ili
Lilly Taylor
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
- A$H
Goticarke, darkerice, rokerice, i sve vrste vatrnih(crvena, narandjasta kosa)
tu malu sam vec nahvali okad sam pisao o seriji..koju sam radi nje i pogledao na kraju..opako se oblaci u seriji..
nije da se nekaj palim na starije ali ona mi je uvijek bila nekako sexy..
a sad ima dosta zenski koje bi stavio, ali sam lijen..
te naravno nezaobilaznu.. ubit ce me radi ovog..
ta-dam
tu malu sam vec nahvali okad sam pisao o seriji..koju sam radi nje i pogledao na kraju..opako se oblaci u seriji..
nije da se nekaj palim na starije ali ona mi je uvijek bila nekako sexy..
a sad ima dosta zenski koje bi stavio, ali sam lijen..
te naravno nezaobilaznu.. ubit ce me radi ovog..
ta-dam
Last edited by A$H on 18 Aug 2008, 00:08, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Asfodel
- A$H
- dr_gonzo
Slažem se sa tim...ali činjenica jeste da je više dobrih ljudi među rokerima, metalcima i sličnim muzičkim đirovima, nego među onima što slušaju narodnjake i što stoje sređeni i ulickani (opet i ovdje ima iznimaka, ali malih...no čast iznimkama).elrania wrote:meni zbilja nista ne znaci kakav stil osoba fura sve dok ne skuzim kakva je.
jedino emose i one life-is-pain goticare/goticarke ne podnosim.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Asfodel
-
ja se neslazen s time znan osobno dosta ljudi koji slusaju narodnjake i dosta njih koji slusaju metal i cak ima vise dobrih ljudi medu onima sta slusaju narodnjake bar u mome gradudr_gonzo wrote:Slažem se sa tim...ali činjenica jeste da je više dobrih ljudi među rokerima, metalcima i sličnim muzičkim đirovima, nego među onima što slušaju narodnjake i što stoje sređeni i ulickani (opet i ovdje ima iznimaka, ali malih...no čast iznimkama).elrania wrote:meni zbilja nista ne znaci kakav stil osoba fura sve dok ne skuzim kakva je.
jedino emose i one life-is-pain goticare/goticarke ne podnosim.
- elrania
a ono, laskas mi, lol *trep trep*
@asfodel: to s razlikovanjem mi je smijesno dosta. volim vidjeti kad netko isfurava nesto drugacije i svoje, al dosta ljudi koji se pocnu tak oblaciti izgledaju identicno. zbilja se strgam kad izavem van i vidim 4 goticarke kak sjede za stolom, svaka u identicnoj suknji do koljena, cizmama i nekoj crnoj vesti. dh
@gosp: a istina... necu odmah isto pogledati nekoga tko je skroz casual i nekoga tko se prosetava uokolo u ala pimp stilu. u biti to me isto jako odbija.
- Asfodel
- elrania
true... ja sam bila s osobom koja je totalno deseti krug od mojega i sve je to bilo ok i super, jos smo si sad dobri frendovi, al izgubis se skroz kad treba npr. nekamo izac. on ne voli moje, ja njegovo i nastaje gnjavazaAsfodel wrote:A naravno da ćeš prije završit s nekim iz sličnih krugova u kojima se krećeš.
- elrania
punkerice zbilja ne dozivljavam. goticarke vec odmjerim i gledam jel imaju kakvu zgodnu robuAsfodel wrote:A kod nas je stvarno puno tih malih punkerica, sve imaju crvenu kosu, neki pirs i sličnu odjeću. I idu u istu birtiju
Al ajd, kad gledaš, sve su ljepuškaste
btw, ti si iz siska, jel? zbilja bih htjela jednom doc vidjet kako je... rodih se tamo i vec me dobrih 18 god nema ni blizu