Saw V (2008)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 17 Aug 2008, 19:39

u kurac sad si me raspizdio jesam te igdje spomenuo??govorim opcenito o userima ne na tebe kad tebe quotam ili ti spomenem nick onda se pravdaj..i ono prvo si naravno krivo svatio..nemas se kaj bojat mojih psovki i nisam ni mislio da trebas, to sam napisao da vidis jebenu razliku..ako je post pun psovki netko je raspizdjen, ali ako sam samo komentirao neciji post bez povisenog tona ili vrijedjanja otkud ti ideja da sam se raspizdio???
i molim te Hars Times sam pogledao dok nitko nije pogledao Saw 5..zato.. :roll: i opet di sam tebe spomenu..skroz si zadubio u nepotrebne vode...
samo bi se trebao zapitat kako si iz posta koji se odnosi na vecinu i ti pricam opcenito o nekim userima, sebe prepoznao i krenuo se pravdat...

ja sam svoje rekao..i tocno napisao kaj mi smeta i zakaj..tko se unutra je prepoznao ili nije, nije moja stavar..

over and out.. :wink:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 17 Aug 2008, 19:50

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Aug 2008, 19:55

A$H wrote:u kurac sad si me raspizdio jesam te igdje spomenuo??govorim opcenito o userima ne na tebe kad tebe quotam ili ti spomenem nick onda se pravdaj..i ono prvo si naravno krivo svatio..nemas se kaj bojat mojih psovki i nisam ni mislio da trebas, to sam napisao da vidis jebenu razliku..ako je post pun psovki netko je raspizdjen, ali ako sam samo komentirao neciji post bez povisenog tona ili vrijedjanja otkud ti ideja da sam se raspizdio???
i molim te Hars Times sam pogledao dok nitko nije pogledao Saw 5..zato.. :roll: i opet di sam tebe spomenu..skroz si zadubio u nepotrebne vode...
samo bi se trebao zapitat kako si iz posta koji se odnosi na vecinu i ti pricam opcenito o nekim userima, sebe prepoznao i krenuo se pravdat...

ja sam svoje rekao..i tocno napisao kaj mi smeta i zakaj..tko se unutra je prepoznao ili nije, nije moja stavar..

Ajde A$H dobit ćeš srčani ako se još više raspizdiš :lol: :lol: :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

elrania

Post by elrania » 17 Aug 2008, 20:01

dr_gonzo wrote:
A$H wrote:u kurac sad si me raspizdio jesam te igdje spomenuo??govorim opcenito o userima ne na tebe kad tebe quotam ili ti spomenem nick onda se pravdaj..i ono prvo si naravno krivo svatio..nemas se kaj bojat mojih psovki i nisam ni mislio da trebas, to sam napisao da vidis jebenu razliku..ako je post pun psovki netko je raspizdjen, ali ako sam samo komentirao neciji post bez povisenog tona ili vrijedjanja otkud ti ideja da sam se raspizdio???

Ajde A$H dobit ćeš srčani ako se još više raspizdiš :lol: :lol: :wink:
sve gledam kak mu se da naezat uopce :lol:

@ash: :goodman: :mrgreen:

inace, ovaj kratki teaser je cak ok, iako se gotovo nis pametnog ne vidi. steta sto nakon jedinice vise ne dozivljavam tu napetost u saw.

Clayman

Post by Clayman » 17 Aug 2008, 20:12

U vezi onoga sa posterima sam rekao što sam mislio i ne želim se ponavljati u beskonačnost kako sam se prepoznao, i da nisam komentirao i nagađao film. A što se tiče pravdanja, hmm... pričao si samnom, i najednom počeo pričati kako uvjek iste stvari s pojedinim userima. A i nisam to baš smatrao nekim pravdanjem, tako mi je svejedno što misli o meni osobno neka osoba na internetu, nego nisam htjeo da me se trpa u određeni koš.

I hvala ti što si mi tako ljubazno objasnio intonaciju u postovima, ali nisi trebao. Eto rekao sam što sam mislio, i ne mislim više gubiti vrijeme na ovo. I nisam uopće trebao niti reagirati.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Aug 2008, 20:38

:rotflmao: :rotflmao:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Aug 2008, 20:42

A$H wrote:New SAW 5 Trailer/Teaser - http://www.metacafe.com/watch/1570546/n ... iler_reel/
hm, nekako izgleda jeftino, kao da će se ugušiti unutra... valjda će pustiti neki plin koji izjeda meso. :D
Michel puši karu.

negativni

Post by negativni » 17 Aug 2008, 20:56

Boby wrote:Nije to novi brend, po nastavcima horrora se pljuje još od 70-tih kada je sve i počelo. A i ta pljuvanja su uglavnom osnovana. Istina da ljudi znadu pretjerati s kritiziranem ali ako se okreneš nastavcima bilo kojeg orginalnog horrora malo ćeš ih naći za koje možeš reći da su dobri filmovi. Gledljivi da, ali dobri ne.
Po meni, za Saw je situacija čak gora. Sama jedinica uopće nije bio neki osobito dobar horror i daleko je od klasika koji su opravdano za sobom povukli gomilu nastavaka. Što je još gore, svaki nastavak Sawa je sve gori dok su ostale franšize imale svoje uspone i padove. Svakako da bum jednom pogledao cijeli Saw serijal ali ne zato što ću ga smatrati dobrim već probavljivim. Isto vrijedi i za Friday the 13th, Halloween itd.
dobro si to napisao, i svakako se slažem s tobom.
ne vidim po čemu je to točno saw 1 TOLIKO originalan?! da i ne spominjem jeftino moraliziranje i barem 3 preobrata previše!
te činjenicu da je onaj lik na početku pilom pokušao rezati lanac nekih 10 sekundi! mislim da je malo manje srao i svađao se s drugim likom i tih par sati pilio možda bi i uspio...
drugi dio ima još gori scenarij i još debilnije likove koji se svađaju više nego li se bore za svoj život, sve naravno da bi se razvukla isprazna radnja filma na barem sat i 20 minuta.
zato je meni 3. najbolji,l najmanje moraliziranja, priče skoro i nema, fokus je na zamkama i sadizmu koji je dobro odrađen.
4. nije ni vrijedan spomena.
tako da ne mogu reći baš da izgaram od nestrpljenja iščekujući 5. dio.

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Aug 2008, 21:01

I meni su posteri s ovom nursicom neočekivani i bezvezni
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

A$H

Post by A$H » 17 Aug 2008, 21:03

pila mu je pukla a i da nije nebi taj lanac nikad presjekao..vjeruj mi alatnicar sam lanac se sa onakvim listom pile nikad nebi prerezao..a kada bi i mogao sumnjam da bi im lik to ostavio/dopustio...

a opet da je i uspio nebi imali film.. :lol: :lol:

negativni

Post by negativni » 17 Aug 2008, 21:09

Ghostface wrote:Saw je triba stat na drugon dijelu, jer su sa trećin a pogotovo sa četvrtin počeli ubacivat masu stvari, koje meni doduše jesu zanimljive i ne gledan na njih negativno ka većina, al sami su sebi iskopali rupu, i sad za kakav takav zaključak tribaju još ova dva dijela (5 i 6).
šta misliš da oni brinu za integritet?! :lol:
fora je što su (danas) horrori jeftini za snimit, a imaju i vjerovatno najnezahtjevniju publiku 8)
tako da je bitno samo da film zaradi pare, a to hoće sigurno, imaju ime, jak marketing, pa vidiš samo koliko smo se mi raspisali o ovom prosječnom serijalu!?

negativni

Post by negativni » 17 Aug 2008, 23:32

A$H wrote:pila mu je pukla a i da nije nebi taj lanac nikad presjekao..vjeruj mi alatnicar sam lanac se sa onakvim listom pile nikad nebi prerezao..a kada bi i mogao sumnjam da bi im lik to ostavio/dopustio...

čekaj kako pukla, zar si nije kasnije s njom odrezo nogu?!
ma htio sam reći da, lik vjerovatno kao ni ja, nije alatničar, pa bi se valjda ipak malo više potrudio, mislim ovako je izgledalo kao da je jedva čekao da si istestera nogu! 8)

ono drugo stoji, lik mu ne bi dopustio, ali ovaj nije znao da je on tu s snjima.
znaš šta bi bilo fora, da je lik na podu (mastemind!) morao kihnuti ili prdnuti :lol:
heheh, mislim moglo se desiti, ipak je tamo prašnjavo a i ležao je na stomaku pritiskajući crijevni trakt.
hehe, koji bi to bio twist!
:? :lol: :lol:

A$H

Post by A$H » 17 Aug 2008, 23:38

negativni wrote:
A$H wrote:pila mu je pukla a i da nije nebi taj lanac nikad presjekao..vjeruj mi alatnicar sam lanac se sa onakvim listom pile nikad nebi prerezao..a kada bi i mogao sumnjam da bi im lik to ostavio/dopustio...

čekaj kako pukla, zar si nije kasnije s njom odrezo nogu?!
ma htio sam reći da, lik vjerovatno kao ni ja, nije alatničar, pa bi se valjda ipak malo više potrudio, mislim ovako je izgledalo kao da je jedva čekao da si istestera nogu! 8)

ono drugo stoji, lik mu ne bi dopustio, ali ovaj nije znao da je on tu s snjima.
znaš šta bi bilo fora, da je lik na podu (mastemind!) morao kihnuti ili prdnuti :lol:
heheh, mislim moglo se desiti, ipak je tamo prašnjavo a i ležao je na stomaku pritiskajući crijevni trakt.
hehe, koji bi to bio twist!
:? :lol: :lol:
pa bile su dvije pile ako se dobro sjecam..da je prdnuo nije bad mrtvaci pustaju plinove, ali kihanje je vec lol...

Scarface

Post by Scarface » 18 Aug 2008, 01:25

negativni wrote:
Ghostface wrote:Saw je triba stat na drugon dijelu, jer su sa trećin a pogotovo sa četvrtin počeli ubacivat masu stvari, koje meni doduše jesu zanimljive i ne gledan na njih negativno ka većina, al sami su sebi iskopali rupu, i sad za kakav takav zaključak tribaju još ova dva dijela (5 i 6).
šta misliš da oni brinu za integritet?! :lol:
fora je što su (danas) horrori jeftini za snimit, a imaju i vjerovatno najnezahtjevniju publiku 8)
tako da je bitno samo da film zaradi pare, a to hoće sigurno, imaju ime, jak marketing, pa vidiš samo koliko smo se mi raspisali o ovom prosječnom serijalu!?

A vidiš ja bi baš reka da je horror publika najzahtjevnija (ili u samom vrhu, jer je čine uglavnom frikovi), prvi primjer je ovaj forum di su svi, ja prvi, prilično zahtjevni. Jer, da nisu, ne bi bilo toliko pljuvanja, zar ne? A i šta se tiče ovog serijala, meni nije nimalo prosječan, i jedinica je prilično originalna, pogledaj samo kolko si ti zahtjevan sa tim ispraznin tvrdnjama kako su se likovi previše svađali a ne borili za život. Kolko se ja sićan u filmu je cila njihova situacija prilično napeta, sasvim logičan prikaz ponašanja u takvoj situaciji.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Grimmjow

Post by Grimmjow » 18 Aug 2008, 01:29

ja se potpuno slazen sa ghostfaceon mislin kad te neki kreten ide ubit i daje neke jebene zadatke i sranja nemozes ostat skroz pribran i sreden skroz je logicno da ce se svadat a sta se tice pile ako nisi primjetija lik je pokusa otpilat lanac ali mu je pila pukla pa zasto bi bez veze isa i razbit drugu

Post Reply