Nije uopće u tome stvar, nego sad nisam baš raspoložen za malo veće rasprave....izjasnit ću se ja detaljnije sutraFilmTV wrote:FilmTV wrote:Recenzije nisu dostupne odmah već ih se mora tražiti i ići na stranice izvan IMDb-a a to se malo kome da - običnim ljudima kojima je svejedno šta gledaju a takva je većina.Ti od svega što sam ti napisao išao quoteati jedino na šta imaš nešto za rećDragonrage wrote:Kako nisu?!!![]()
![]()
Pa samo klikneš na Check for other user comments. ispod one jedne recenzije/komentara koji se uvijek nalazi ispod imena glumaca i još nekih detalja i voala...imaš na desetke stranica sa recenzijama. Naravno mislim na recenzije publike.
To nisu recenzije, to su komentari. Kada netko meni ostavi kometar na osvrt to nije recenzija filma već samo komentar.
Komentari, recenzije...tamo ti to dođe kao ista stvar....jedno su recenzije kritike ili blogera izvan imdb-a, no ono na imdb-u su isto recenzije, recenzije publike koja ujedno i ocjeni taj film. Mislim, nije da, poput tvojih ili mojih recenzija na blogovima, tako da ih ja ne bih nazvao nevažnima ili "samo komentarima" Na kraju krajeva ipak su to komentari publike...publike za koju se film i radi
To isto imaš i na Filmskom Netu, pa tamo neki pišu opširne i detaljne recenzije a neki samo na pišu glupe izjave tipa "Film je smeće"...a nekome je i to dosta da ga zainteresira, odnosno odvrati od nekog filma.