All the Boys Love Mandy Lane (2006)
- Dragonrage
- elrania
pogledah ga neki dan...ne mogu rec da sam zadovoljna niti da je lose, al nesto mi veliko fali u filmu.
do odredenog dijela sam bila vec lagano umrtvljena od monotonije, onda se malo dobih, jer je radnja zazivjela i zagrizla u novu sferu, no sve mi samo po sebi nije nesto sto inace favoriziram.
likovi mi nisu bili osobito zanimljivi, niti njihove vlastite price, pa ni ona posljednja prica koja se krije iza svega, al ajd...film je posluzio svrsi. iskreno, malo ga vise dozivljavam ko dramu nego ko horror...
do odredenog dijela sam bila vec lagano umrtvljena od monotonije, onda se malo dobih, jer je radnja zazivjela i zagrizla u novu sferu, no sve mi samo po sebi nije nesto sto inace favoriziram.
likovi mi nisu bili osobito zanimljivi, niti njihove vlastite price, pa ni ona posljednja prica koja se krije iza svega, al ajd...film je posluzio svrsi. iskreno, malo ga vise dozivljavam ko dramu nego ko horror...
- Scarface
- horkolerbus
- Charlie surfs again
EDIT BY A$H - MOGUCI SPOILERI
Chekajte ljudi, budimo realni jbga, za fim moze da se kaze da je dobar u onom delu gde nije "horor" chim krene "horor" deo nastaje haos, pun nelogichnosti, evo samo par primera : ove klinke nema, ovaj krene da je trazi chuju se pucnji, ulece onaj chuvarkuca kao da prekine zurku jer se gistro brine o njima al ne ode po ovu decu tamo gde su se chuli pucnji nego kao mojne i vrati se u svoj shtek. Pa onda ode crnac da ih trazi i on zagine, nikom nishta. Ovaj dodje ispaljuje rakete na njih, izadje CHUVAR opet kao mojne i vrati se ladno, a vec troje ih nema.
Pa chek bre ako je chuvar ako je obeco caletu da ce se brine o deci valjda bi otisho da vidi gde su se to chuli pucnji da potrazi tu decu, a ?
Dalje tek nidje veze, kraj sulud, kao imali smo dogovor da pobijemo sve a ZASHTO bogati ? E to nikad necemo saznati. Pishe u onoj sveshchici verovatno.
Onda zashto ga je ispalila Mandy na kraju, dobro aj za to moze da se kaze kao konachno je nashla ljubav svog zivota mada i to je malo nerealno, al ubedljivo je najjacha scena borbe izmedju Mandy i ubice, u trenutku kad se dovatio machete ovaj ubica mesto da napadne Mandy i da je konachno sjebe on se baca na zemlju i sa ledja ubada Chuvara koji je vec na zemlji gotov, ja sam konto mrtav.
Tek posle kad vidmo da je CHUVAR posle svih tih rana osto ziv (nerealno) onda shvatimo zashto je ovaj morao njega da zabode jer da je zabo Mandy ubio bi je i onda ne bi imali hapi end.
END
Kakve ovo horore prave u poslednje vreme, ko za to daje pare, a zaista shteta jer dobro je snimano, dobra lokacija, prvi deo filma skroz OK, sve dobro al gluma brte ochajna i pricha shuplja skroz. Nismo vishe u 80-ima jbga, Te fore kao bezim uz drum mesto da se sakrijem u zbunje to vishe ne prolazi, mozda je 80-ih moglo al danas JOK.
Chekajte ljudi, budimo realni jbga, za fim moze da se kaze da je dobar u onom delu gde nije "horor" chim krene "horor" deo nastaje haos, pun nelogichnosti, evo samo par primera : ove klinke nema, ovaj krene da je trazi chuju se pucnji, ulece onaj chuvarkuca kao da prekine zurku jer se gistro brine o njima al ne ode po ovu decu tamo gde su se chuli pucnji nego kao mojne i vrati se u svoj shtek. Pa onda ode crnac da ih trazi i on zagine, nikom nishta. Ovaj dodje ispaljuje rakete na njih, izadje CHUVAR opet kao mojne i vrati se ladno, a vec troje ih nema.
Pa chek bre ako je chuvar ako je obeco caletu da ce se brine o deci valjda bi otisho da vidi gde su se to chuli pucnji da potrazi tu decu, a ?
Dalje tek nidje veze, kraj sulud, kao imali smo dogovor da pobijemo sve a ZASHTO bogati ? E to nikad necemo saznati. Pishe u onoj sveshchici verovatno.
Onda zashto ga je ispalila Mandy na kraju, dobro aj za to moze da se kaze kao konachno je nashla ljubav svog zivota mada i to je malo nerealno, al ubedljivo je najjacha scena borbe izmedju Mandy i ubice, u trenutku kad se dovatio machete ovaj ubica mesto da napadne Mandy i da je konachno sjebe on se baca na zemlju i sa ledja ubada Chuvara koji je vec na zemlji gotov, ja sam konto mrtav.
Tek posle kad vidmo da je CHUVAR posle svih tih rana osto ziv (nerealno) onda shvatimo zashto je ovaj morao njega da zabode jer da je zabo Mandy ubio bi je i onda ne bi imali hapi end.
END
Kakve ovo horore prave u poslednje vreme, ko za to daje pare, a zaista shteta jer dobro je snimano, dobra lokacija, prvi deo filma skroz OK, sve dobro al gluma brte ochajna i pricha shuplja skroz. Nismo vishe u 80-ima jbga, Te fore kao bezim uz drum mesto da se sakrijem u zbunje to vishe ne prolazi, mozda je 80-ih moglo al danas JOK.
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
- dr mladjo
na imdb message board ima nekoliko teorija i to zanimljivih. MOGUĆI SPOILER (po jednoj mandy je bila ružna cura koja se družila samo sa onim svojim frendom.moguče da su njih dvoje bili izopćeni iz društva.preko ljeta mandy je procvjetala i svi su se željeli družit sa njome.nije sigurno kad je nastao njihov pakt-prije incidenta na bazeni kad je onaj frajer poginuo(teško je pogodit na osnovi izraza likova) ili su to planirali u onih 9 mjeseci nakon toga.)E to nikad necemo saznati.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Scarface
dr mladjo wrote:na imdb message board ima nekoliko teorija i to zanimljivih. MOGUĆI SPOILER (po jednoj mandy je bila ružna cura koja se družila samo sa onim svojim frendom.moguče da su njih dvoje bili izopćeni iz društva.preko ljeta mandy je procvjetala i svi su se željeli družit sa njome.nije sigurno kad je nastao njihov pakt-prije incidenta na bazeni kad je onaj frajer poginuo(teško je pogodit na osnovi izraza likova) ili su to planirali u onih 9 mjeseci nakon toga.)E to nikad necemo saznati.
SPOILER
To je glupava teorija, jedna od ispravnih koja je i na imdb-u jest da je Mandy primjer femme fatale, čistog zla koja je potaknuta na takav pakt i krvoproliće tezom da niko ne zaslužuje živit jer se podaje ljudskim slabostima ka šta su cviljenje za ženskom, konkretno njom, zato je i poštedila onog lika na kraju jer je zreliji i nije poput ostalih, proša je muku u životu koja ga je osvijestila, a i poslužija joj je za alibi. Dakle, sve je unaprid isplanirala, ka i ubojstvo njenog partnera, i krvoproliče se sad nastavlja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Ma nema veze, ova Amber Heard mi je jedna od najlipših ženskih u Hollywoodu, u Never back down je prezgodna. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- undying
potpis. ja bi dodao jos da na plakatu mandy izgleda super karakterno, osvajacki.. dok u filmu djeluje poput nekakve djevojcice, dobre samo za nekakve tinejdj serije ili romanticne komedijice.. pa cak i pokusaj da se prikaze zlo u njenim ocima na kraju filma izgleda super smijesan, neucinkovit maximalno.HorrorHR wrote:
![]()
debilana spektakularna, kao fol grindhouse đir a nema ni 0.001% veze sa tim.
- Hobotshy
slažem se u potpunosti, ne mogu vjerovati kakav hype se dignuo oko ovog filma, a radnja reciklirana već jedno 50 puta i to još u 70timaundying wrote:nista posebno, cak loshe. glumci super teatralni, a radnja vec 100 puta vidjena.
također, ne mogu vjerovati da je nekoga iznenadio kraj, kad je već sve jasno u onom trenutku kad "bijeli žgoljo", kaže tamnoputom protagonisti kako će i on sam umrijeti u zoru... (sorry očajno (ne)pamtim imena)
btw. ona glavna glumica mi izgleda sasvim dobro u filmu ali kad sam išao potražiti slike na netu, totalno razočaranje