Zanimljiv film, tu pre svega mislim na pricu koja je... Ipak, nesto kasnije o tome.
Naslov filma na nasem Andjeli i Demoni! Boze moj kako glup prevod!!! Glup iz razloga sto se tako zove knjiga od Dean Browna

To covjeka totalno zbuni...
Bill Paxton covjek koji mi je zanimljiviji i bolji glumac od Tom Hanksa u tim tako reci ulogama obicnih, nenametljivih ljudi, u ovom filmu mi nije bash tako dobar. Ne stoji mu brate ova uloga nikako. Matthew McConaughey je jako dobar, a Powers Boothe mi uvijek djeluje odlicno! Zaboravio sam reci da Bill Paxton potpisuje i reziju gdje se definitivno pokazao sa "Fish Heads" a ni njegov relativno noviji film ne stoji loshe The Greatest Game Ever Played. Definitivno zanimljiv covjek...
da se vratim na pocetak i na pricu - prvo sto sam pomislio ovo je potpisao stephen king, a onda su se izdesavale nekakve stvari koje stephen king ne bi nikada stavio u pricu (iako i on zna faliti, ali ne ovako glupo) iznervirala me prica kad klinac ode drotu prijaviti oca a drot se nesto prenemaze, kao pravda klinca njegovom mladoscu, mislim, radi se o ubojstvima a drot ga kulira, pa ni drot nije bash tako glup

na kraju otidje provjeriti samo shupu a gdje je sahranjivao ljude nije htio, ma daj molim te

a najbedastije mi je u svemu tome poruka koju gledaoc dobija poslije filma. mislim da je poruka krajnje plitka - kao taj andjeo koji ga je sve vrijeme vodio kroz film, ima tako kranje plitak i glup osjecaj kao sto je osveta! kao ako ja njih likvidiram ja sam nesto dobro odradio, tacnije pravedno. oko za oko, zub za zub (iako kroz film malo govore o starom zavetu) glupost. valjda andjeo koji je mocniji od sviju nas bi trebao i da se tako ponasha, a ne da ima tako glup nagon, bezveze. bas me zanima jel gledao papa ovaj film, mislim da bi odmah chir dobio

ta poruka mi se nesvidja niti malo! ali opet sa druge strane koliko me god tu razocarao, u nekim drugim stvarima a najvishe u prici me odusevio (aa koji paradoks

jbg) ipak je prica originalna i super zanimljiva!! mislim da je ovaj film trebao dosta vishe dati, ali neke glupe ideje koje su se definitivno mogle izbjeci snizile su moju ocjenu 7.7\10