Red Sonja (2009)
- elrania
- Dragonrage
- elrania
- Aryx
prava bombaDragonrage wrote:Aaaa ne znam...nju fakat nikako nemrem zamisliti u toj ulozi...previše mi je...cmoljasta LOL![]()
Rhona Mitra WTF![]()
![]()
![]()
![]()
Ona je i onako žena od akcije...
![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
- Dragonrage
- A$H
- dr_gonzo
Evo mojih nekih izbora:
1) Kate Mara
2) Angelica Bridges
3) Rebeca madder
4) A. J. Cook
5) Lena Headley (ona mi je upitana tj. li la...nije mi baš neka ali ima malo onog Sonjinog đira)
6) Zoe Bell - gledajući viještinu i akrobatičke sposobnosti najbolji izbor, ali nema facijalni dio koji naliči Sonji (barem onoj iz stripa)
7) Sarah Polley (po meni možda i najbolji izbor eh odlična glumica, eh zgodna, eh može se dobro nositi sa fizičkim pripremama)
drugi izbor:
1) Jessica Biel
2) Megan Fox
3) Moon Bloodgood
4) Ali Larter
5) Mila Jovovich (teško....jako teško, ali ima izvježbani đir u bliskoj borbi)
glumice koje su prestare a bile bi dobar izbor:
1) Patricia Tallman
2) Dina Meyer
3) Jennifer Jason Leigh
1) Kate Mara
2) Angelica Bridges
3) Rebeca madder
4) A. J. Cook
5) Lena Headley (ona mi je upitana tj. li la...nije mi baš neka ali ima malo onog Sonjinog đira)
6) Zoe Bell - gledajući viještinu i akrobatičke sposobnosti najbolji izbor, ali nema facijalni dio koji naliči Sonji (barem onoj iz stripa)
7) Sarah Polley (po meni možda i najbolji izbor eh odlična glumica, eh zgodna, eh može se dobro nositi sa fizičkim pripremama)
drugi izbor:
1) Jessica Biel
2) Megan Fox
3) Moon Bloodgood
4) Ali Larter
5) Mila Jovovich (teško....jako teško, ali ima izvježbani đir u bliskoj borbi)
glumice koje su prestare a bile bi dobar izbor:
1) Patricia Tallman
2) Dina Meyer
3) Jennifer Jason Leigh
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Scarface
- elrania
- dr_gonzo
Stavih ju jer je mlada i lijepa i novo je lice u Hollywoodu... A ako bude redatelj Ok onda se ne bojim da ne bi pasala iako i meni nije u užem izboru...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
- Dragonrage

E da...i na imdb-u se kao redatelj ne spominje Rodriguez, već neki Douglas Aarniokoski koji većinom radio kao second unit director na filmovima kao što su "Fear and Loathing in Las Vegas", "The Faculty", "Spy Kids", "Once Upon a Time in Mexico", "Resident Evil: Extinction" te još neki (uključujući i nadolazeći "Tekken"). A osobno je režirao tek dva filma...od kojih je najpoznatiji i ne baš uspješni "Highlander: Endgame".
Iako spominje se da je na Comic Con došao i Rodriguez, Aarniokoski i Rose McGowan...no Rodriguez će navodno producirati film i biti tek ko-direktor. Doduše kao jedan od razloga se spominje to što je Aarniokoski član DGA-a a Rodriguez nije pa ko-redatelj ne smije biti akreditiran...