Lost Boys 2: The Tribe (2007)
- Scarface
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
Unreal wrote:kaj je već izašao dvd rip ili nešto slično?
Code: Select all
Lost.Boys.The.Tribe.2008.DVDRip.XviD-FRAGMENT- HorrorHR
- Site Admin
-
Ghrall
Pogledao sam ga jučer i dobio sam što sam očekivao, pa usudio bih se reći čak malo više. Osobno su me najviše iritirali likovi u filmu ali ajde to je mana mnogih današnjih filmova gdje umetnu svakojake likove koji izgledaju ko neki emo dripci i slično. Film kao film jednostavno nudi jednu dozu zabave i ne treba očekivati više od toga i definitivno nije loš mada će ga da dostaljudi i popljuvati vjerujem. Ocijena 2,9/5
- HorrorHR
- Site Admin
Details are out folks, and next week the 29th marks the return of the Frog brothers and the surfing vampires of “Lost Boys 2: The Tribe”!
So far, the DVD sounds pretty chock full:
• Lost Boys The Tribe contains the following special features:
* Lost Boys: The Tribe: Action Junkies —A piece showcasing the various extreme sports stunt choreography throughout the film.
* Edgar Frog’s Guide to Coming Back Alive — A “How To Kill” doc showcasing various weapons and methods for disposing of vampires. Hosted by Corey Feldman in character as Edgar Frog.
* Alternate Endings: — Two alternate endings featuring a familiar face from the 1987 Original.
* Blu-ray disc includes a bonus Digital Copy of the film.
* Music Videos:
o Featuring all-new remix music video of “CRY LITTLE SISTER” by original THE LOST BOYS artist G Tom Mac.
o Three music videos by Yeah Whatever
+ Downfall
+ Hell is Full
+ It’s Over Now
Standard/Blu-ray Street Date: July 29 th , 2008
Languages: English 5.1 audio
Subtitles: ESDH, Latin Spanish, French (feature only)
Running Time – Rated: 92 minutes
Running Time – UNCUT: 94 minutes
Rating: R / Uncut
-
GreenHornet
Očekivao sam puno više...
Sama priča ok,radnja dosta spora,krvi i brutale prakticki tek u zadnjih 20 min,izgled vampira bezveze,ubojstva prosjecna...Efekti na razini.Par totalno nepotrebnih scena,napravljenih bas ono da film traje 90 minuta.
Edward Frog ispao skoro pa nebitan lik u svemu tome.
5/10
Sama priča ok,radnja dosta spora,krvi i brutale prakticki tek u zadnjih 20 min,izgled vampira bezveze,ubojstva prosjecna...Efekti na razini.Par totalno nepotrebnih scena,napravljenih bas ono da film traje 90 minuta.
Edward Frog ispao skoro pa nebitan lik u svemu tome.
5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!