Novi Conan film

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 17 Dec 2007, 16:50

nisam ni je baš neki ljubitelj The Rocka, ali čovjek bi ga mogao glumiti zbog izgleda. naime vjerojatno svi znaju da je originalni Conan crne kose, "brončane" boje kože, mrkog pogleda i naravno mišičav.. (malo previše :lol: )

marcato

Post by marcato » 17 Dec 2007, 19:53

Tesko da ce ijedan remake dostici orginalni film Conan..............svakako pocevsi od samog soundtracka i kompletne atmosfere.

Po meni Arnold nikad nije dosizao neku kvalitetu glume ali bas zato u njegovom Conanu........on je odigrao Conan-a bas tako kako treba...........znaci barbarin.....sa "ljutom" sirovinom u sebi i "tupastom" komunikacijom...........da, to tako mora biti i nikako drugacije........

A sta se tice samog filma.....da.....on ima nesto sto je danas nedostizno,a to je sama atmosfera i ne dominira ona kompjuterska animacija.........sto me uzasno nervira..............nekako je sve prirodno i zato mi je taj film drag.

Glumci poput Max von Sydow-a i James Earl Jones-a su definitivno doveli sa svojom karakternom glumom u filmu, jedan kvalitetan i umjetnicki produkt samog filma. Kojega danas (nazalost) nema u slicnim filmovima Sword & Magic tematike.

la terza madre

Post by la terza madre » 17 Dec 2007, 20:06

prvi conan je true...on je najjaci od ovih :D on bi moga i protiv tisuce zombia :D
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Dec 2007, 23:53

marcato wrote:Tesko da ce ijedan remake dostici orginalni film Conan..............svakako pocevsi od samog soundtracka i kompletne atmosfere.

Po meni Arnold nikad nije dosizao neku kvalitetu glume ali bas zato u njegovom Conanu........on je odigrao Conan-a bas tako kako treba...........znaci barbarin.....sa "ljutom" sirovinom u sebi i "tupastom" komunikacijom...........da, to tako mora biti i nikako drugacije........

A sta se tice samog filma.....da.....on ima nesto sto je danas nedostizno,a to je sama atmosfera i ne dominira ona kompjuterska animacija.........sto me uzasno nervira..............nekako je sve prirodno i zato mi je taj film drag.

Glumci poput Max von Sydow-a i James Earl Jones-a su definitivno doveli sa svojom karakternom glumom u filmu, jedan kvalitetan i umjetnicki produkt samog filma. Kojega danas (nazalost) nema u slicnim filmovima Sword & Magic tematike.
Slažem su u potpunosti... U ovako malo izrečeneog cijela je istina o filmu Conan...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Unreal

Post by Unreal » 08 Feb 2008, 23:02

Hitman helmer Xavier Gens recently confirmed for IGN that he had indeed met with the producers about helming Conan, but sources close to the production told us that Gens is just one of several contenders in the running for the job. Also, Gens' commitment to making Vanikoro his next film might prevent him from landing the job as the producers and distributor Lionsgate are intent on starting production later this year.

IGN has now confirmed a rumor first reported by Bloody-Disgusting.com that musician-filmmaker Rob Zombie (Halloween, The Devil's Rejects) has met with the producers about directing Conan. Our source advised us, however, that no one will be hired until the script is finished.

Our insider also exclusively informed IGN that, in addition to Gens and Zombie, the producers have met with British filmmaker Neil Marshall (The Descent, Dog Soldiers) about directing Conan. Marshall's next film is the post-apocalyptic thriller Doomsday for Rogue Pictures. Check out our video interview below with Neil Marshall at the 2007 Comic-Con, wherein the filmmaker discusses his upcoming movie:
Ništa od John McTiernan izgleda. Ma neka uzmu Marshall,a ovu drugu dvojcu :samuraj:

shogo

Post by shogo » 13 Feb 2008, 12:19

ma nikada nitko neće ponoviti arnijev uspijeh...slučajno se bavim sportom i teško će biti naći GLUMCA s arnijevom muskulaturom...
recimo da ROCK može uskočiti ali diesel je pinklec rastom...

A$H

Post by A$H » 11 Jul 2008, 15:06

Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2008, 15:12

A$H wrote:Image
Bio je taj poster još u prvom postu ovog topica...nedavno se opet pojavio i kak ti novi poster, a zapravo je isti...

A$H

Post by A$H » 11 Jul 2008, 15:14

znam ali prvo link je mrtav, drugo ovo je isti poster samo bolje kvalitete(rezolucija, boja, kontrast...)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2008, 15:26

A$H wrote:znam ali prvo link je mrtav, drugo ovo je isti poster samo bolje kvalitete(rezolucija, boja, kontrast...)
Znam hehe...samo spomenuh...više zbog ovog drugog dijela mog komentara...

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Jul 2008, 15:40

shogo wrote:ma nikada nitko neće ponoviti arnijev uspijeh...slučajno se bavim sportom i teško će biti naći GLUMCA s arnijevom muskulaturom...
nedo dragi bog da vin dizel glumi conana.. bit ću jako, jako ljut.. :evil:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2008, 16:13

Wendigo wrote:
shogo wrote:ma nikada nitko neće ponoviti arnijev uspijeh...slučajno se bavim sportom i teško će biti naći GLUMCA s arnijevom muskulaturom...
nedo dragi bog da vin dizel glumi conana.. bit ću jako, jako ljut.. :evil:
Ajde ne boj se...a gdi će on ćelav 8) :twisted: :lol: :lol:

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Jul 2008, 03:06

A$H wrote:Image
Prepoznajte glumca po ovoj sisi :lol: :lol: :lol:
Image

shogo

Post by shogo » 15 Jul 2008, 11:57

pa recimo da bi za ulogu u ovom filmu angažirao tešku diviziju mma scene kao i k1 scene koja je kao rođena za film, isto tako i jednog od njih za conana, ožiljci, muskulatura (ne nabildana - nije onda bilo anabolike) i robustan izgled....

Image

Image
Image

Image
Image

Image

Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 15 Jul 2008, 16:55

btw upadam kao padobranac: malo sam preletio samo kroz topic - jel' se dogovorilo tko će glumiti Conana?

Post Reply