Tattoo & Piercing
- Donnie Darko
- elrania
apsolutno bezopasno, ako je u pitanju pirser s iskustvom i ako je radeno u adekvatnim, sterilnim uvjetima. zele je za svaku preporuku.horrorfan wrote: inace kolko je opasno spirsat jezik ?
dalje ovisi o tebi hoces petljat po nakitu i izazvat keloide, ali sam se naucis paziti. tokom perioda zarastanja treba jedino ispirati usta nakon obroka/pica/cigareta i nije potrebno nikakvo spricanje preparatima ko kod povrsinskih pirseva.
zbilja jedan od najzahvalnijih pirseva koje imam.
- Donnie Darko
- Wendigo
yep, to je onda madonna/monroe. inače sad sam prvi put vidio baš na obrazima.elrania wrote:@aryx: ma nema te kaj bit strah. normalno je da se javi upala i na kraju ce tak i tak proc. a to mjesto tak i tak je dosta osjetljivo...meni je bilo problematicno, dok je sve ostalo proslo odlicno. cak i ono za sto se nisam nadala, al eto...
mislim da si pomjesao cheek piercing s madonnom/monroeWendigo wrote:ima jedna u teretani cheek pirs, to mi predobro na curama izgleda, al ne ring nego ona kuglica pa ko madež zdagle.
naime...
cheek
monroe
- elrania
- metallicat
- HorrorHR
- Site Admin
- elrania
bas se pitam kaj ce micati... neki dan slusam vijesti i lik iz australije si je amputirao zdravu desnu nogu koju je mrzio od rodenja. prvo ljecnici nisu htjeli obaviti postupak pa ju je ovaj isao zaledivati i trpio je bolove sve dok noga nije prakticni bila unistena od hladnoce pa su je morali micati. sad je sretan i zena i djeca su sretni skup' s njim, jer mu se ostvario zivotni san.HorrorHR wrote:The Montreal man is in the process of getting his entire body tattooed to make him look like a zombie, and, as he explains in an interview with Bizarre magazine, he’s even considering having parts of himself removed to complete the process. Yep, the guy’s got guts - BUH-DUM-BUMP!
naletih i na galerije na jednoj body mod str. gdje si ekipa sama amputira prste i genitalije i sa strane stoje komentari ljudi koji su odusevljeni rezultatom i sami razmisljaju to raditi... linkala bih, al se treba reg da se vide slike.
-
Gosp.
Tog "zombie-a" sam vidio još prije par godina na slikama sa jednog punk koncerta na kojem je bio poznanik.
Tada je još bio atrakcija. Šteta što se ne vide sve tetovaže koje se vide na toj slici.
Istina je da taj čovjek očito ima neke probleme, iliti da je luđak.
Ali sve dok samo sebi šteti, neka slobodno stavlja na svoju kožu što god želi.
Ipak, jako me zanima ima li sreće u npr. ljubavi.
Tada je još bio atrakcija. Šteta što se ne vide sve tetovaže koje se vide na toj slici.
Istina je da taj čovjek očito ima neke probleme, iliti da je luđak.
Ali sve dok samo sebi šteti, neka slobodno stavlja na svoju kožu što god želi.
Ipak, jako me zanima ima li sreće u npr. ljubavi.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Dragonrage