Betmen wrote:mislim da sam vidio negdje da ljudi kojima se ne svidja diablo su glupi
Diablo III
-
John_Ryder
- Aryx
DIablo mi je bio ok , ali nikada mu nisam davao pretjerano pozornost jer ne volim bas hack an slash tip rpg igra . Vise preferiram prave rpgove tipa baldurs gate , icewind dale , torment , ... ali sigurno cu probati trojku .
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
John_Ryder
- Vorador
najbolje igre...još fale fallout 1 i 2 i moja all time favourites top lista je potpuna.John_Ryder wrote:eh....to su bili dani..Aryx wrote:DIablo mi je bio ok , ali nikada mu nisam davao pretjerano pozornost jer ne volim bas hack an slash tip rpg igra . Vise preferiram prave rpgove tipa baldurs gate , icewind dale , torment , ... ali sigurno cu probati trojku .
- Vorador
-
Hec
s tim se slazem, npr. silent hill, neznam dal' pratis, al si skuzio da ovaj 5 dio isto ko i 4, uocpe nema razlike u grafici sa 1 i 2,Vorador wrote:pa igra izgleda zastarjelo ali meni to nikada nije smetalo. grafika mi je manje bitna dok je igrivost na najvišem nivou.Cannibalist wrote:vec smo offtopic al nea veze, uvjek sam htio isprobat fallout, uvjek me zanimalo kakva je, nadam se da jos nije kasno.
samo su ubacili onaj noise effect, da se cini ko stvarno.a igrivost je na 10
a meni su stari dani bili FFIX, harvest moon
a u zadnje vrjeme sve je manje takvih igara.tako da je najisplativije igrat online igre dok nedodu serijali ovih.
"Six strings to cover fear..."
- Aryx
da fallout 2 mi je isto jedan od najjacih rpgeova .... sry na offtopicu ali mislim da ce fallout 3 totalno suxatVorador wrote:najbolje igre...još fale fallout 1 i 2 i moja all time favourites top lista je potpuna.John_Ryder wrote:eh....to su bili dani..Aryx wrote:DIablo mi je bio ok , ali nikada mu nisam davao pretjerano pozornost jer ne volim bas hack an slash tip rpg igra . Vise preferiram prave rpgove tipa baldurs gate , icewind dale , torment , ... ali sigurno cu probati trojku .
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Scarface
Vorador wrote:Ti si totalno lud. Sorry. Ali stvari shvaćaš previše osobno. Sam ja tebe i druge možda napao jer igrate tu jebenu igricu?! MENI OSOBNO je igrica dosadna i nemam živaca je igrati. OK?! Mislim, nije mi jasno, stalno izazivaš neke jebene svađe na ovom forumu i to ponajviše oko gluposti tipa koji je film bolji, koja je igrica bolja, koji je strip bolji itd....Ghostface wrote:Vorador wrote: Znam ja dobro o čemu pričam! Ne igram baš više igrice jer me ne zanimaju previše ali Diablo je bio điru baš kada sam bio lud za igricama. Odigrao sam ih masu raznih žanrova a RPG mi je bio omiljeni žanr a odmah poslije avanture. Diablo mi je uvijek bio tlaka i dosada. Imaš nešto protiv?
Iman, pričaš o igrici ka da je zadnje smeće, oćeš možda da šutin na to?
Ma koje ja to svađe izazivan, malo žešća rasprava nikad nije naodmet i iskreno, unosi svježinu u bilo koji forum (bilo je par laganih trzavica al misliš ti na puno više izgleda). Možda bih ti triba kratko i jasno ka i Betmen odbrusit al neka, neću. I vidiš recimo, ode konkretno si ti taj koji gubi živce i vriđa, i ko je onda tu totalno lud?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ah, harvest moon, to povremeno igram, svaki put otkrijem nešto novo. Sada još samo da uspijem oženiti nekuCannibalist wrote:s tim se slazem, npr. silent hill, neznam dal' pratis, al si skuzio da ovaj 5 dio isto ko i 4, uocpe nema razlike u grafici sa 1 i 2,Vorador wrote:pa igra izgleda zastarjelo ali meni to nikada nije smetalo. grafika mi je manje bitna dok je igrivost na najvišem nivou.Cannibalist wrote:vec smo offtopic al nea veze, uvjek sam htio isprobat fallout, uvjek me zanimalo kakva je, nadam se da jos nije kasno.
samo su ubacili onaj noise effect, da se cini ko stvarno.a igrivost je na 10![]()
a meni su stari dani bili FFIX, harvest moon, mgs serijali i silent hill pocetci.
a u zadnje vrjeme sve je manje takvih igara.tako da je najisplativije igrat online igre dok nedodu serijali ovih.
Michel puši karu.
- Betmen
Aryx wrote:da fallout 2 mi je isto jedan od najjacih rpgeova .... sry na offtopicu ali mislim da ce fallout 3 totalno suxatVorador wrote:najbolje igre...još fale fallout 1 i 2 i moja all time favourites top lista je potpuna.John_Ryder wrote: eh....to su bili dani..
da i ja brijem da ce falout 3 suxat, rade ga kao mirrowind nije to to, ne moze to biti tako!
igro sam sve kaj je izaslo i onaj braderhud of steel, i to su napravili u 3 grafici i fora je osim glupe price... mislim lose su slozili to da su bolje bilo bi bolje.
al falout 2 definitivno najbolji rpg IKAD!!!!
faloutu treba isto kao i diablu da se drze onog sto to ime predstavlja, i samo smisljavat bolje price i unapređivat vizualne efekte i svi bi bili sretni.