Diablo III

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Vorador

Post by Vorador » 30 Jun 2008, 15:39

Betmen wrote:mislim da sam vidio negdje da ljudi kojima se ne svidja diablo su glupi
:roll: od tebe stvarno nisam očekivao da si toliki debil. a vidiš, sviđa ti se diablo... :lol:

Betmen

Post by Betmen » 30 Jun 2008, 15:46

ne TI si debil

John_Ryder

Post by John_Ryder » 30 Jun 2008, 15:46

Betmen wrote:mislim da sam vidio negdje da ljudi kojima se ne svidja diablo su glupi
:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :supz: :finga: :finga: :finga:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Vorador

Post by Vorador » 30 Jun 2008, 15:49

Betmen wrote:ne TI si debil
odustajem...svađaj se sam sa sobom i igraj jebeni diablo... :roll:

Betmen

Post by Betmen » 30 Jun 2008, 16:02

Vorador wrote:
Betmen wrote:ne TI si debil
odustajem...svađaj se sam sa sobom i igraj jebeni diablo... :roll:
da smo u hrorrocu tebe bi provg poslali da ides provjeriti mracan hodnik iz kojeg nešto skripi

Aryx

Post by Aryx » 30 Jun 2008, 16:06

DIablo mi je bio ok , ali nikada mu nisam davao pretjerano pozornost jer ne volim bas hack an slash tip rpg igra . Vise preferiram prave rpgove tipa baldurs gate , icewind dale , torment , ... ali sigurno cu probati trojku .
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

John_Ryder

Post by John_Ryder » 30 Jun 2008, 17:32

Aryx wrote:DIablo mi je bio ok , ali nikada mu nisam davao pretjerano pozornost jer ne volim bas hack an slash tip rpg igra . Vise preferiram prave rpgove tipa baldurs gate , icewind dale , torment , ... ali sigurno cu probati trojku .
eh....to su bili dani..
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Vorador

Post by Vorador » 30 Jun 2008, 17:35

John_Ryder wrote:
Aryx wrote:DIablo mi je bio ok , ali nikada mu nisam davao pretjerano pozornost jer ne volim bas hack an slash tip rpg igra . Vise preferiram prave rpgove tipa baldurs gate , icewind dale , torment , ... ali sigurno cu probati trojku .
eh....to su bili dani..
najbolje igre...još fale fallout 1 i 2 i moja all time favourites top lista je potpuna.

Hec

Post by Hec » 30 Jun 2008, 17:38

vec smo offtopic al nea veze, uvjek sam htio isprobat fallout, uvjek me zanimalo kakva je, nadam se da jos nije kasno. :roll:
"Six strings to cover fear..."

Vorador

Post by Vorador » 30 Jun 2008, 17:40

Cannibalist wrote:vec smo offtopic al nea veze, uvjek sam htio isprobat fallout, uvjek me zanimalo kakva je, nadam se da jos nije kasno. :roll:
pa igra izgleda zastarjelo ali meni to nikada nije smetalo. grafika mi je manje bitna dok je igrivost na najvišem nivou.

Hec

Post by Hec » 30 Jun 2008, 17:43

Vorador wrote:
Cannibalist wrote:vec smo offtopic al nea veze, uvjek sam htio isprobat fallout, uvjek me zanimalo kakva je, nadam se da jos nije kasno. :roll:
pa igra izgleda zastarjelo ali meni to nikada nije smetalo. grafika mi je manje bitna dok je igrivost na najvišem nivou.
s tim se slazem, npr. silent hill, neznam dal' pratis, al si skuzio da ovaj 5 dio isto ko i 4, uocpe nema razlike u grafici sa 1 i 2,
samo su ubacili onaj noise effect, da se cini ko stvarno.a igrivost je na 10 :D
a meni su stari dani bili FFIX, harvest moon 8) , mgs serijali i silent hill pocetci.
a u zadnje vrjeme sve je manje takvih igara.tako da je najisplativije igrat online igre dok nedodu serijali ovih. :lol:
"Six strings to cover fear..."

Aryx

Post by Aryx » 30 Jun 2008, 18:03

Vorador wrote:
John_Ryder wrote:
eh....to su bili dani..
najbolje igre...još fale fallout 1 i 2 i moja all time favourites top lista je potpuna.
da fallout 2 mi je isto jedan od najjacih rpgeova .... sry na offtopicu ali mislim da ce fallout 3 totalno suxat
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Scarface

Post by Scarface » 30 Jun 2008, 19:37

Vorador wrote:
Ghostface wrote:
Vorador wrote: Znam ja dobro o čemu pričam! Ne igram baš više igrice jer me ne zanimaju previše ali Diablo je bio điru baš kada sam bio lud za igricama. Odigrao sam ih masu raznih žanrova a RPG mi je bio omiljeni žanr a odmah poslije avanture. Diablo mi je uvijek bio tlaka i dosada. Imaš nešto protiv?

Iman, pričaš o igrici ka da je zadnje smeće, oćeš možda da šutin na to?
Ti si totalno lud. Sorry. Ali stvari shvaćaš previše osobno. Sam ja tebe i druge možda napao jer igrate tu jebenu igricu?! MENI OSOBNO je igrica dosadna i nemam živaca je igrati. OK?! Mislim, nije mi jasno, stalno izazivaš neke jebene svađe na ovom forumu i to ponajviše oko gluposti tipa koji je film bolji, koja je igrica bolja, koji je strip bolji itd....

Ma koje ja to svađe izazivan, malo žešća rasprava nikad nije naodmet i iskreno, unosi svježinu u bilo koji forum (bilo je par laganih trzavica al misliš ti na puno više izgleda). Možda bih ti triba kratko i jasno ka i Betmen odbrusit al neka, neću. I vidiš recimo, ode konkretno si ti taj koji gubi živce i vriđa, i ko je onda tu totalno lud?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jun 2008, 19:57

Cannibalist wrote:
Vorador wrote:
s tim se slazem, npr. silent hill, neznam dal' pratis, al si skuzio da ovaj 5 dio isto ko i 4, uocpe nema razlike u grafici sa 1 i 2,
samo su ubacili onaj noise effect, da se cini ko stvarno.a igrivost je na 10 :D
a meni su stari dani bili FFIX, harvest moon 8) , mgs serijali i silent hill pocetci.
a u zadnje vrjeme sve je manje takvih igara.tako da je najisplativije igrat online igre dok nedodu serijali ovih. :lol:
ah, harvest moon, to povremeno igram, svaki put otkrijem nešto novo. Sada još samo da uspijem oženiti neku :D
Michel puši karu.

Betmen

Post by Betmen » 30 Jun 2008, 22:56

Aryx wrote:
Vorador wrote:
John_Ryder wrote: eh....to su bili dani..
da fallout 2 mi je isto jedan od najjacih rpgeova .... sry na offtopicu ali mislim da ce fallout 3 totalno suxat

da i ja brijem da ce falout 3 suxat, rade ga kao mirrowind nije to to, ne moze to biti tako!
igro sam sve kaj je izaslo i onaj braderhud of steel, i to su napravili u 3 grafici i fora je osim glupe price... mislim lose su slozili to da su bolje bilo bi bolje.

al falout 2 definitivno najbolji rpg IKAD!!!!

faloutu treba isto kao i diablu da se drze onog sto to ime predstavlja, i samo smisljavat bolje price i unapređivat vizualne efekte i svi bi bili sretni.

Post Reply