Total Eclipse?Black Stena wrote:Kako se zove na eng. Potpuna Pomrčina? Ostale san gleda.john_constantine wrote:pa što ne kažeš?Fala ali su stari i izgleda mi da nemaju veze sa Dog Soldiers. Volim kad se vojnici bore protiv kreatura ne uplakane djevojčice.
Tia bi neki survival horror ili neki horror u kojemu se možeš poistovjećit sa likovima i zapitat se šta bi ja na njihovom mistu napravia. pr.( D.Soldiers, Hostel, Descent, Hills have eyes, Dawn of Dead, 28 Days Later, Cabin Fever, Thing itd.)
IMA KO IDEJU?![]()
Pa onda uzmi Feast, Potpunu pomrčinu (nije baš survival, ali je prejebeni film), from dusk till dawn...
Koji ste horror zadnji gledali?
- Wendigo
- john_constantine
pa tako sam i pogledao, nije... Ista stvar za filmom čovjek iz san fernanda ili za dosje alien.Wendigo wrote:Total Eclipse?Black Stena wrote:Kako se zove na eng. Potpuna Pomrčina? Ostale san gleda.john_constantine wrote: pa što ne kažeš?![]()
Pa onda uzmi Feast, Potpunu pomrčinu (nije baš survival, ali je prejebeni film), from dusk till dawn...

-
- El Ranchero
- Zombiemachine
Reeker. Na preporuku frenda. Počne kao mix Creepa i Hills have eyes-a i onda naglo skrene u debilanu. U pol filma sam se počeo pitati jel to moj frend poludio, al sam sva sreća izdržao do kraja. Ko god ovo počne gledat nek dogura do kraja jer kraj diže film za 50%. Unatoč tome, moram priznati da nije bog zna što.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- A$H
a kod mene je cijeli film ok osim kraja..već sam na sredini znao kakav će bit kraj,a i kraj je već izlizan(npr. Dead End) nikaj novo...Zombiemachine wrote:Reeker. Na preporuku frenda. Počne kao mix Creepa i Hills have eyes-a i onda naglo skrene u debilanu. U pol filma sam se počeo pitati jel to moj frend poludio, al sam sva sreća izdržao do kraja. Ko god ovo počne gledat nek dogura do kraja jer kraj diže film za 50%. Unatoč tome, moram priznati da nije bog zna što.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Charlie surfs again
Nightstalker (2002)
http://www.imdb.com/title/tt0342835/
Totalno upropashtena pricha o jednom od najzanimljivijih serijskih ubica koji su pohodili Los Andjeles. Chak ni ime choveka bez koga ovaj film ne bi ni postojao nisu pomenuli ako sam dobro ispratio sve. Shteta, stvarno shteta, od jedne skroz zanimljive priche oni napravishe detektivski-triler, gde mi pratimo mladu policajku koja od puba "prashinara" postaje jedan od glavnih detektiva na sluchaju "Nightstalker". Znachi mozda naziv filma i pojedini detalji imaju veze sa originalnom prichom ali sve drugo je chisto holivudsko sranje, fikcija koja veze nema sa realnoshcu i time shta se zapravo dogodilo. Mislim, OK ajde kao da kazemo da u svakom tom filmu treba da ima te dramatizacije da bi bilo zanimljivije ali ovde ga bash preterashe. Ovde nema ni N od Nightstalkera tj. Richarda Ramireza. DNO !!!
http://www.imdb.com/title/tt0342835/
Totalno upropashtena pricha o jednom od najzanimljivijih serijskih ubica koji su pohodili Los Andjeles. Chak ni ime choveka bez koga ovaj film ne bi ni postojao nisu pomenuli ako sam dobro ispratio sve. Shteta, stvarno shteta, od jedne skroz zanimljive priche oni napravishe detektivski-triler, gde mi pratimo mladu policajku koja od puba "prashinara" postaje jedan od glavnih detektiva na sluchaju "Nightstalker". Znachi mozda naziv filma i pojedini detalji imaju veze sa originalnom prichom ali sve drugo je chisto holivudsko sranje, fikcija koja veze nema sa realnoshcu i time shta se zapravo dogodilo. Mislim, OK ajde kao da kazemo da u svakom tom filmu treba da ima te dramatizacije da bi bilo zanimljivije ali ovde ga bash preterashe. Ovde nema ni N od Nightstalkera tj. Richarda Ramireza. DNO !!!
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
- HorrorHR
- Site Admin