Da li posudujete filmove u videotekama pa si kopirate ili je to oldschool metoda pa danas svi skidaju sa neta?
Sta mi sve treba od programa da skidam sa neta i kako do titlova?
Imam Tv karticu spojenu na 4 satelita ,da li se tu moze naci kakav horror program?
p.s. sorry, novi sam...
kako do filmova?
- A$H
Re: kako do filmova?
pa ja osobno nabavljam i iz videoteke i sa neta i preko razmijena sa drugim filmofilima...pepo wrote:Da li posudujete filmove u videotekama pa si kopirate ili je to oldschool metoda pa danas svi skidaju sa neta?
Imam Tv karticu spojenu na 4 satelita ,da li se tu moze naci kakav horror program?
p.s. sorry, novi sam...
netrebas nista ako skidas filmove preko rapidshare ili neke slicne upload stranice...a ako mislis skidat torrente onda skines neki od brdo P2P programa sa neta..
a za titlove ima brdo stranica sa kojih ih skines...a mozes ih nac u topicima u podforumu ramijena...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:kopiranje svojih originala je dozvoljeno..bilo kakvo skidanje je ilegalno..Djuro21 wrote:ali to smiješ radit jedino ako imaš orginale filmova koje skidaš, inače ti je to ilegalno
Da, svi smo mi kriminalci.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Ne i kad prođe rok od 2 god... (e sad ne znam za što je to točno, al je za nešto, CD-I?)Ghostface wrote:A$H wrote:kopiranje svojih originala je dozvoljeno..bilo kakvo skidanje je ilegalno..Djuro21 wrote:ali to smiješ radit jedino ako imaš orginale filmova koje skidaš, inače ti je to ilegalno
Da, svi smo mi kriminalci.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Knatchbull
Re: kako do filmova?
Kopiram si samo one filmove koji su mi posebni, ostale ako već posudim pretvorim u divx.pepo wrote:Da li posudujete filmove u videotekama pa si kopirate ili je to oldschool metoda pa danas svi skidaju sa neta?
p.s. sorry, novi sam...
Što se tiče satelita, imaš Premiere na Astri(koji je naravno piratski otvoren) i oni ti poslije ponoći znaju puštati horrore. Isto tako na Astri 2 (28.2°E) postoji FTA(besplatni kanal) "Zone Horror"...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]